راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها یه چیز مشکوک از این قرار:
رفتم camp gaint ها اسمش sleeping camp بود و یه درخت آبی رنگ هم وسطش بود منم رفتم دیدم همون جا ها نزدیک وایتران هم بود....alduin داره پر میزنه و مثل همون مرحله دلفین داره اژدها ظاهر میکنه منم 2 تا دراگونارد زدم نشست(همچین خوشگل مالید به زمین:d)بعد زدمش دیدم جونش زیاده بعد با اون چشاش بدجور زل زده زفتم توی رمزگیز زدم death all بعد الدوین مرد روهش درومد اونم مردحالا بایس چیکار کنم دوباره لود کنم این alduin رو به موقع بکشم.....
بعد گرفتنDragonrend ،دیگه اونجا ظاهر نمی‌شه. شاید یکی‌ دیگه بود

دوستان یادتون هست اون اوایل به شوخی می گفتیم با مشت برو به جنگ اژدها!!!
حالا این ویدیو رو ببینید:
Skyrim - Unarmed Badass Viking Commentary - YouTube

خواهش میکنم از دوستان زیر 18 سال حرفهاش رو جدی نگیرند!!!
ویدئو رو ندیدم چطوری هست :دی، ولی‌‌Level های بالا با مشت راحت می‌شه اژدها‌ها تا Elder رو کشت :دی.

Commentating ftw :دی

ویدئو رو ندیدم چطوری هست :دی، ولی‌‌Level های بالا با مشت راحت می‌شه اژدها‌ها تا Elder رو کشت :دی.

Commentating ftw :دی

بازی رو دست اسکایریم نیومده و حالا حالا ها هم نمیاد...
چند وقت پیش داشتم بازی میکردم خیلی خسته شده بودم می خواستم بزارمش کنار چون دیگه یکنواخت شده بود مراحلش تو یه مرحله بودم دیدم یه سگه به حرف اومد:-o کلاً جیگرم تازه شد با این حرکت,برای صدمین بار گفتم خدا پدر مادر بازی سازان این شرکت Bethesda رو بیامرزه که بلدند بازی بسازند .
باشد که شرکت های دیگه هم یادبگیرند.
میزان گیم پلی این بازی میل میکنه به ∞
دیگه ساعت هاش از دستم در رفته.
--------------------
حرکت های جالبی هم میزنه با مشت مثل مخفی کاری که حرکت میزنه لولت بالا باشه با مشت هم حرکت میزنه
true viking

این ویدئو رو من چند وقت پیش دیدم مردم از خنده =)) حیف حرف هاش خیلی مورد داره وگرنه چند تا از جمله هاش رو میذاشتم در ضمن این احتمالا از رمزی چیزی استفاده میکنه دیگه :d اون خرس رو با لول 1 مشت میزنه چقدر خون ازش کم میشه ! عادی نیست بهرحال اون quest سگه هم جالب هست تا اخرش برین ! :d
اینم لینک ویدیو برای کسانی که امکان نگاه کردنش رو ندارن

دوستان تو این مرحله ی
[h=1]Discerning the Transmundane[/h]راهی نداره عین آدم بشه خون اون نژادا رو تو شیشه کرد ؟ :دی

راه و روش خاصی داره آیا ؟
آخه همه این نژادا رو نمیدونم کجا باید پیدا کنم که برم بزنم کتلتش کنم که گارد ها حمله کنن که بعد برم زندان که بعد بتونم استفاده کنم ! :دی
مثل این که یه بنده خدایی همه خون ها رو داره ... داریم همچین چیزی ؟

دوستان تو این مرحله ی
Discerning the Transmundane

راهی نداره عین آدم بشه خون اون نژادا رو تو شیشه کرد ؟ :دی

راه و روش خاصی داره آیا ؟
آخه همه این نژادا رو نمیدونم کجا باید پیدا کنم که برم بزنم کتلتش کنم که گارد ها حمله کنن که بعد برم زندان که بعد بتونم استفاده کنم ! :دی
مثل این که یه بنده خدایی همه خون ها رو داره ... داریم همچین چیزی ؟
یجایی هست نزدیک Solitude، اسمش Liar's Retreat هست، اونجا همهٔ نژاد‌ها هستن جز High Elf. :دی

دوستان کسی اطلاعات جامعی درباره این Draugr داره بده؟
در ویکی TES گفته شده نوردیک های باستانی بوده اند که به اژدها ها خدمت میکردند حالا به دلیل نفرینی به این روزگار افتادند.
این نورد ها همون نورد های باستانی زمان اکتاش هستند که با اژدها ها همکاری میکردند؟
دوستان اگه حوصله توضیح ندارید لینک هم بدید خودم با چنگ و دندون ترجمه اش میکنم و میفهمم.

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اطلاعات جامعی درباره این Draugr داره بده؟
در ویکی TES گفته شده نوردیک های باستانی بوده اند که به اژدها ها خدمت میکردند حالا به دلیل نفرینی به این روزگار افتادند.
این نورد ها همون نورد های باستانی که با اژدها ها همکاری میکردند؟
دوستان اگه حوصله توضیح ندارید لینک هم بدید خودم با چنگ و دندون ترجمه اش میکنم و میفهمم.

توضیح که فقط اون هست، جای دیگه‌ای ندیدم :دی
نه، اونا نیستن، در واقع اینا همونایی هستن که با کمک اژدها‌ها مردم رو به بردگی در میاوردن و خودشون قدرت رو به دست گرفته بودن.
که بعد از انقلاب انسان‌ها و بیرون راندن اژدها ها، اینا با سر کرده‌هاشون (Dragon priests) دفن شدن.

آقا کلا جایی هست که ماجرای این سرزمین رو از اول نقل کرده باشه ؟ بفهمیم چه خبره ؟

داستان اسکایریم که تقریبا در بین پست ها نقل شده و نه آنطور که در نظر ما و شما هست سری بازی های TES از زمان 1994 با داستان های مختلفی ساخته شده اند که رسیده اند به اسکایریم الان به نظرم باید یکی از پدربزرگان RPG زحمت بکشه داستان سرزمین ها رو از همون اول خلقت نژاد نورد و اکتاش و سرزمین Akavir برای ما نقل کنه.
یاد داستان های شاهنامه بخیر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or