راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
عزیز اون amulet of mara هست نه almatera
2 تا سوال یک این روز روز خاصی هست آخه آرم بازی سنتر عوض شده راستی من همین جوری هستم فکر کنم دیگه بچه ها عادت کردن فکر نمیکنم هیچ کدوم از اسم ها را درست بنویسیم ببخشید ...

---------- نوشته در 06:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

راستی.....
تمام ماد ها رو گذاشتم توی وبم:
هرچیزی برای دانلود بخوای فقط نظر بده این همه ی ماد های فرعی هست....
هرچیزی برای دانلود بخوای فقط نظر بده این هم ماد heart fire برای ساخت خونه ی دلخواه....
هرچیزی برای دانلود بخوای فقط نظر بده این هم دانگارد معروف.....

از این به بعد اگه کسی سراغ ماد ها رو ازت گرفت این به دردت میخوره راستی like کنیدش گم نشه... مخصوص تو کاوه

یکی به داد ما برسه
بابا من thaneهستم تو وایتران ولی چطوری خونه کوفتیمو خودم بسازم وسایل مورد نیازش یه راهنمایی کوچیک بکنین خوب میشه:d

کجا میشه ؟چطوری میشه ؟:dحتما باید thaneباشم تو شهری که میخوام بسازم ؟خوب دوستمون گفت تو river woodمیشه ساخت اونجا که jarlنداره :))
Falkreath-Morthal-Dawnstar
نه حتما لازم نیست، اگه Thane باشی‌ میتونی‌ مستقیماً مراجعه کنی‌ به Jarl، ولی‌ اگه نباشی‌ باید صبر کنی‌ تا یه نامه بیاد بعدا مراجعه کنی‌ :دی

Falkreath-Morthal-Dawnstar
نه حتما لازم نیست، اگه Thane باشی‌ میتونی‌ مستقیماً مراجعه کنی‌ به Jarl، ولی‌ اگه نباشی‌ باید صبر کنی‌ تا یه نامه بیاد بعدا مراجعه کنی‌ :دی

اره JARL این خرابه Falkreath بهم نامه داد ولی نگفت بهت زمین میدم گفت بیا THANEباش:dباید به مردمش کنم کنم از 3 نفر یکیش رو کمک کردم ولی مردم نیازی بهم ندارن :))

من نمی دونم چه جوری باید یه جایی پیدا کنم بعدش واسه خودم خونه بسازم :(
توضیح دادم که :دی شما با فرض اینکه DLC رو دارین، باید برین با یکی‌ از‌Jarl های سه شهر Dawnstar-morthal-Falkreath حرف بزنین، بعدا میتونین ملک بخرین، بعد اون هم با سفر به ملک خودتون میتونین خونه بسازین.
البته اگه Thane اون شهر‌ها نیستین، Jarl اول ازتون می‌خواد که چند تا ماموریت واسه مردم شهر انجام بدین.

من بازیو از اول شروع کردم و اینجا گیر کردم راهنمایی کنین خواهشا
17558190966848946061.jpg

باید بری توی یه معبد توی ریفتن بعد یه روحانی اونجاست باید بری ازش یه گردنبند به اسم almatera را بخری بعد بندازی گردنت بعد بری با عشقت حرف بزنی و بای بای....راستی اگه تونستی معبد رو پیدا کردی به من هم بگو....

توی شهر ریفتن که رفتی نقشه Local رو بیار دنبال Tempel of Mara بگرد.

دوستان clay رو چطوری میشه تهیه کرد واسه ساختن خونه تو سایتای خارجی نوشته بود brown moundاز اون میتونیم ولی منم نتونستم پیدا کنم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or