2 تا سوال یک این روز روز خاصی هست آخه آرم بازی سنتر عوض شده راستی من همین جوری هستم فکر کنم دیگه بچه ها عادت کردن فکر نمیکنم هیچ کدوم از اسم ها را درست بنویسیم ببخشید ...عزیز اون amulet of mara هست نه almatera
Whiterun نمیشه خونه ساختیکی به داد ما برسه
بابا من thaneهستم تو وایتران ولی چطوری خونه کوفتیمو خودم بسازم وسایل مورد نیازش یه راهنمایی کوچیک بکنین خوب میشه:d
Whiterun نمیشه خونه ساخت![]()
Falkreath-Morthal-Dawnstarکجا میشه ؟چطوری میشه ؟:dحتما باید thaneباشم تو شهری که میخوام بسازم ؟خوب دوستمون گفت تو river woodمیشه ساخت اونجا که jarlنداره![]()
Falkreath-Morthal-Dawnstar
نه حتما لازم نیست، اگه Thane باشی میتونی مستقیماً مراجعه کنی به Jarl، ولی اگه نباشی باید صبر کنی تا یه نامه بیاد بعدا مراجعه کنی![]()
توضیح دادم کهمن نمی دونم چه جوری باید یه جایی پیدا کنم بعدش واسه خودم خونه بسازم![]()
باید بری توی یه معبد توی ریفتن بعد یه روحانی اونجاست باید بری ازش یه گردنبند به اسم almatera را بخری بعد بندازی گردنت بعد بری با عشقت حرف بزنی و بای بای....راستی اگه تونستی معبد رو پیدا کردی به من هم بگو....
خوب با اون حرف بزنین راهنمایی کنه دیگه. (با کتاب دار)من بازیو از اول شروع کردم و اینجا گیر کردم راهنمایی کنین خواهشا
![]()
همه گذینه هارو زدم باید ازونجاشم عکس بذارم؟ :d کتابای رو میزم خوندم ولی بازم علامت روسرشهخوب با اون حرف بزنین راهنمایی کنه دیگه. (با کتاب دار)