باید مواد مورد نیاز رو بذاری تو اون جاش، بعدا فعالش کنی تا چیزی که میخواهی رو درست کنهآهان اینو میدونم کجاست
بلد نیستم باهاش کار کنم.:d
میگه lack skill نداری
موادش رو اینجا نوشته Skyrim:Atronach Forge - UESPWiki
باید مواد مورد نیاز رو بذاری تو اون جاش، بعدا فعالش کنی تا چیزی که میخواهی رو درست کنهآهان اینو میدونم کجاست
بلد نیستم باهاش کار کنم.:d
میگه lack skill نداری
دقیقاً اسم ماموریت چی هست? Blood on the ice؟دوستان یه مرحله هست که باید قاتل رو پیدا کنیم بکشیم
crach the murder
فکر کنم درست نوشته باشم
یارو رو پیدا میکنم تو خونه ولی نمیمیره
تو یه اتاق مخفی نمیدونم داره چکار میکنه
باید چکارش کنم ؟
سوال بعد هم اینکه : این ماسک ها به چه درد میخوره / کجا باید بذاریمشون ؟ مکان خاصی داره ؟
خوب تو اون ماموریت نباید بکشی که یارو رو، اصولاً برا پیدا کردنش باید تا شب صبر کنی بعدا که هوا تاریک شد تو خیابونهای شهر بگردی ( معمولا قسمت بازار شهر) تا قاتل رو هنگام کشتن یه خانوم پیدا کنی و بکشی.Blood on the ice
اسم ماموریتش همینه
بعد من این برادران high elf رو پیدا نکردم
نسلشون منقرض شده انگار
دو تا باگ هم دارم تو بازی که عکساشو میذارم
یکیش تو اینورتوری وقتی رو اسلحه elven war axe ... میرم از بازی پرت میشم بیرون
رفتم اسلحه رو رو میز بترکونم بازم پرت شدم بیرون از بازی
![]()
دومی هم رفتم تو یه غاز نه راه پیش دارم نه پس / این طرف راه نداره و یکی از این آدم بزرگا که گرز دستشه بیرون میزنه له میکنه و راه فرار نداره / داخلم که میری میخوری به باگ
![]()
به این نتیجه رسیدم که با گفتن نمیشه درست توضیح دادکاوه پيدا نکردم طرز ساخت رو اگه ميشه صفحه شو بگو يا کپي کن راستي يه عکس از اين سلاح باحال ها بزار روي يه سري رو کم کنم
---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------
چه مصخره هست این دمیج من 60 تا ناقابل.....اين عکس نشون ميده کاوه حق داره به دميج ما بخنده من وانهند قوي تر از اين نديديم یه ددریک ساور که با هر ضربه یه آدالین سون رو میکشه چه برسه به 2 تا:
![]()
راستی بچه ها سری بازی های the eldor scrol تمام شد یا امیدی به هیروم داشته باشم...ای کاش مثلا" یه تلیلر بیاد نشون بده توی لحظات آخر آدالین زنده بمونه یا قدرتش رو به یه کی دیگه بده بعد مثلا" آخوش رو بکشون یه شورش دیگه که خیلی هم سخت تره...اون وقت....
یعنی میگی میتونیم یه الدور اسکلور دیگه از توی یه غار داغون دیگه بکشیم بیرون توی یه سرزمین دیگه به موجودات دیگه سرکوفت بزنیم بریم شکار اژدها....
TES بعدی هم وجود داره دیگه. اسمشم TES:Online هست و همچنین توی این بازی تمام دنیاهای الدر اسکرولز و از همه مهمتر Tamrial وجود داره:dعزیز شما از تاریخچه داخلی بازی و اتفاقات شماره های قبلی و ماجرای Great War و دسیسه های ثالمور و عقدنامه ی سفید و طلایی و ........................................... چیزی شنیدی؟
بازی های الدر اسکرولز یک خط داستان مشخصی دارند اما از اونجا که تقریبا همه با Oblivion این سری رو شروع کردند همه فکر می کنند الدر اسکرولز فقط ول چرخیدن و ایناست
در ضمن هنوز کلی از Tamriel دیده نشده . به شخصه خیلی دوست دارم Elswyr رو ببینم.از نظر من نژاد Khajit مظلوم ترین نژاد هستند.با اون غصه ای که تو صداشونه
پس دوست عزیز شما حتی لحظه ای شک نکن که الدر اسکرولز بعدی ای هم خواهد بود و مثل اسکایریم عظیمه
عزیز شما از تاریخچه داخلی بازی و اتفاقات شماره های قبلی و ماجرای Great War و دسیسه های ثالمور و عقدنامه ی سفید و طلایی و ........................................... چیزی شنیدی؟
بازی های الدر اسکرولز یک خط داستان مشخصی دارند اما از اونجا که تقریبا همه با Oblivion این سری رو شروع کردند همه فکر می کنند الدر اسکرولز فقط ول چرخیدن و ایناست
در ضمن هنوز کلی از Tamriel دیده نشده . به شخصه خیلی دوست دارم Elswyr رو ببینم.از نظر من نژاد Khajit مظلوم ترین نژاد هستند.با اون غصه ای که تو صداشونه
پس دوست عزیز شما حتی لحظه ای شک نکن که الدر اسکرولز بعدی ای هم خواهد بود و مثل اسکایریم عظیمه