راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان یه مرحله هست که باید قاتل رو پیدا کنیم بکشیم
crach the murder
فکر کنم درست نوشته باشم
یارو رو پیدا میکنم تو خونه ولی نمیمیره
تو یه اتاق مخفی نمیدونم داره چکار میکنه

باید چکارش کنم ؟

سوال بعد هم اینکه : این ماسک ها به چه درد میخوره / کجا باید بذاریمشون ؟ مکان خاصی داره ؟

دوستان یه مرحله هست که باید قاتل رو پیدا کنیم بکشیم
crach the murder
فکر کنم درست نوشته باشم
یارو رو پیدا میکنم تو خونه ولی نمیمیره
تو یه اتاق مخفی نمیدونم داره چکار میکنه

باید چکارش کنم ؟

سوال بعد هم اینکه : این ماسک ها به چه درد میخوره / کجا باید بذاریمشون ؟ مکان خاصی داره ؟
دقیقاً اسم ماموریت چی‌ هست? Blood on the ice؟
خودشون که اثر جدا دارن هر کدوم، ولی‌ اون ماسک آخر رو میخواهین یه جایی‌ هست بیرون،Labrythian یه اتاقکی هست، باید اونجا بذارین.

Blood on the ice
اسم ماموریتش همینه

بعد من این برادران high elf رو پیدا نکردم
نسلشون منقرض شده انگار

دو تا باگ هم دارم تو بازی که عکساشو میذارم
یکیش تو اینورتوری وقتی رو اسلحه elven war axe ... میرم از بازی پرت میشم بیرون
رفتم اسلحه رو رو میز بترکونم بازم پرت شدم بیرون از بازی
attachment.php

دومی هم رفتم تو یه غاز نه راه پیش دارم نه پس / این طرف راه نداره و یکی از این آدم بزرگا که گرز دستشه بیرون میزنه له میکنه و راه فرار نداره / داخلم که میری میخوری به باگ
attachment.php

Blood on the ice
اسم ماموریتش همینه

بعد من این برادران high elf رو پیدا نکردم
نسلشون منقرض شده انگار

دو تا باگ هم دارم تو بازی که عکساشو میذارم
یکیش تو اینورتوری وقتی رو اسلحه elven war axe ... میرم از بازی پرت میشم بیرون
رفتم اسلحه رو رو میز بترکونم بازم پرت شدم بیرون از بازی
attachment.php

دومی هم رفتم تو یه غاز نه راه پیش دارم نه پس / این طرف راه نداره و یکی از این آدم بزرگا که گرز دستشه بیرون میزنه له میکنه و راه فرار نداره / داخلم که میری میخوری به باگ
attachment.php

خوب تو اون ماموریت نباید بکشی که یارو رو، اصولاً برا پیدا کردنش باید تا شب صبر کنی‌ بعدا که هوا تاریک شد تو خیابون‌های شهر بگردی ( معمولا قسمت بازار شهر) تا قاتل رو هنگام کشتن یه خانوم پیدا کنی‌ و بکشی.
چطور منقرض شدن :دی، این‌Thalmor ها که همه جا هستن.

بقیه هم آره باگ هست :دی
اولی‌ رو دقیق نمیدونم جز اینکه استفاده نکنی‌ ولی‌ دومی‌ رو بزن Coc riverwood .

کاوه پيدا نکردم طرز ساخت رو اگه ميشه صفحه شو بگو يا کپي کن راستي يه عکس از اين سلاح باحال ها بزار روي يه سري رو کم کنم

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

چه مصخره هست این دمیج من 60 تا ناقابل.....اين عکس نشون ميده کاوه حق داره به دميج ما بخنده من وانهند قوي تر از اين نديديم یه ددریک ساور که با هر ضربه یه آدالین سون رو میکشه چه برسه به 2 تا:
18970697632650717939.jpg

راستی بچه ها سری بازی های the eldor scrol تمام شد یا امیدی به هیروم داشته باشم...ای کاش مثلا" یه تلیلر بیاد نشون بده توی لحظات آخر آدالین زنده بمونه یا قدرتش رو به یه کی دیگه بده بعد مثلا" آخوش رو بکشون یه شورش دیگه که خیلی هم سخت تره...اون وقت....

کاوه پيدا نکردم طرز ساخت رو اگه ميشه صفحه شو بگو يا کپي کن راستي يه عکس از اين سلاح باحال ها بزار روي يه سري رو کم کنم

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

چه مصخره هست این دمیج من 60 تا ناقابل.....اين عکس نشون ميده کاوه حق داره به دميج ما بخنده من وانهند قوي تر از اين نديديم یه ددریک ساور که با هر ضربه یه آدالین سون رو میکشه چه برسه به 2 تا:
18970697632650717939.jpg

راستی بچه ها سری بازی های the eldor scrol تمام شد یا امیدی به هیروم داشته باشم...ای کاش مثلا" یه تلیلر بیاد نشون بده توی لحظات آخر آدالین زنده بمونه یا قدرتش رو به یه کی دیگه بده بعد مثلا" آخوش رو بکشون یه شورش دیگه که خیلی هم سخت تره...اون وقت....
به این نتیجه رسیدم که با گفتن نمی‌شه درست توضیح داد :دی
www.youtube.com/watch?v=i7uYTZmdUi0
ادامه پیدا می‌کنه ولی‌ داستان هر سری جدا هست، جدا از آنلاین ES بعدی احتمالا تو یه دیگه ERA اتفاق بیفته.

یعنی میگی میتونیم یه الدور اسکلور دیگه از توی یه غار داغون دیگه بکشیم بیرون توی یه سرزمین دیگه به موجودات دیگه سرکوفت بزنیم بریم شکار اژدها....

راستی اینقدر خوش نباشید دوباره مهر شده باید فقط پنجشنبه و جمعه بازی کنیم البته روی pc یه دونه دیگه شروع کنم یواشکی....(نری لو بدی)/:)

یعنی میگی میتونیم یه الدور اسکلور دیگه از توی یه غار داغون دیگه بکشیم بیرون توی یه سرزمین دیگه به موجودات دیگه سرکوفت بزنیم بریم شکار اژدها....

اره این بازی خیلی کشش داره برای ادامه دادن
مثل بازی های دیگه فانتزی نیست تقریباً داستان اسطوره ای داره مثلاً جدا از نژاد های دیگه وقتی میگیم نورد یاد نژاد وایکینگ ها می افتیم حتا تالوس یکی از خدایان شبیه اودین هست در کل اگه این نژاد ها کرگدن و سوسمار و گربه رو حذف کنند و یه بازی از زمان اکیتاش بسازند بسیار جالب میشه.
فکر کن پا به دنیای باستانی گذاشتی در حالی که خدایان بصورت مستقیم تاثیر دارند و باید همراه اژدها ها به جنگ شیاطین بری.
فقط امیدوارم در نسخه بعدی انتخاب عمل بیشتری در اختیار بازیکن بزارند.

آخرین ویرایش:
عزیز شما از تاریخچه داخلی بازی و اتفاقات شماره های قبلی و ماجرای Great War و دسیسه های ثالمور و عقدنامه ی سفید و طلایی و ........................................... چیزی شنیدی؟
بازی های الدر اسکرولز یک خط داستان مشخصی دارند اما از اونجا که تقریبا همه با Oblivion این سری رو شروع کردند همه فکر می کنند الدر اسکرولز فقط ول چرخیدن و ایناست
در ضمن هنوز کلی از Tamriel دیده نشده . به شخصه خیلی دوست دارم Elswyr رو ببینم.از نظر من نژاد Khajit مظلوم ترین نژاد هستند.با اون غصه ای که تو صداشونه
پس دوست عزیز شما حتی لحظه ای شک نکن که الدر اسکرولز بعدی ای هم خواهد بود و مثل اسکایریم عظیمه

عزیز شما از تاریخچه داخلی بازی و اتفاقات شماره های قبلی و ماجرای Great War و دسیسه های ثالمور و عقدنامه ی سفید و طلایی و ........................................... چیزی شنیدی؟
بازی های الدر اسکرولز یک خط داستان مشخصی دارند اما از اونجا که تقریبا همه با Oblivion این سری رو شروع کردند همه فکر می کنند الدر اسکرولز فقط ول چرخیدن و ایناست
در ضمن هنوز کلی از Tamriel دیده نشده . به شخصه خیلی دوست دارم Elswyr رو ببینم.از نظر من نژاد Khajit مظلوم ترین نژاد هستند.با اون غصه ای که تو صداشونه
پس دوست عزیز شما حتی لحظه ای شک نکن که الدر اسکرولز بعدی ای هم خواهد بود و مثل اسکایریم عظیمه
TES بعدی هم وجود داره دیگه. اسمشم TES:Online هست و همچنین توی این بازی تمام دنیاهای الدر اسکرولز و از همه مهمتر Tamrial وجود داره:d

بله ولی اون یک بازی آنلاینه و از لحاظ گرافیکی از اسکایریم ضعیفتره
بعد در ضمن کل جهان الدر اسکرولز Tamriel ـه و اسکایریم ، سیرودیل ، السویر ، جزایر سامرست و ... جزوش هستند

قضیه دسیسه های ثالمور و عقدنامه ی سفید و طلایی و ........................................... رو اگه وقتی کردی یه توضیحی بده دعات میکنیم.
----------------------------------------
مشکل ما همین خط داستان مشخص هست من شماره قبلیه ها رو بازی نکردم ولی اگه قرار باشه از همون اول داستان بازی مشخصه باشه زیاد جالب نمیشه.
در اسکایریم هم از همون اول گفتن تو دراگون بورن هستی و سرنوشت تو شکست alduin هست.
شما دقت کن اصلاً نحوه حرف زدنت و مکالمه با دیگران تو این بازی تاثیر نداره.من خودم اون اوایل گیر میکردم که به چه شکل جواب دیگران رو بدم ولی بعدی از مدتی همش عادی میشه چه جواب بدی چه ندی تاثیری در روند بازی نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or