راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
با سلامی دوباره ،برگشتم از این مسافرت کوفتی اونجا هم که ایرانسل خط نمیداد بتونم بیام توی اینترنت شرمنده
.
.
.
.
ولی یه سوال یکی دقیقا" توضیح بده من چه جوری میتونم یه نفر رو silnt kill کنم باید با اسنک برم پشتش یا معمولی باید پاور اتک کنم یا معمولی بزنم خنجرم هم ددریک هست...
سوال دیگه این که این خنجر آزور پاورش چیه درضمن کاوه یادته یه dedra graet sower نشون داددی با دمیج 550:dمن رفتم یدونه ساختم بعد رفتم به صورت لجندی تیزش کردم بیشتر از 72 نشد میشه بگی چیکار کردی...

با سلامی دوباره ،برگشتم از این مسافرت کوفتی اونجا هم که ایرانسل خط نمیداد بتونم بیام توی اینترنت شرمنده
.
.
.
.
ولی یه سوال یکی دقیقا" توضیح بده من چه جوری میتونم یه نفر رو silnt kill کنم باید با اسنک برم پشتش یا معمولی باید پاور اتک کنم یا معمولی بزنم خنجرم هم ددریک هست...
سوال دیگه این که این خنجر آزور پاورش چیه درضمن کاوه یادته یه dedra graet sower نشون داددی با دمیج 550:dمن رفتم یدونه ساختم بعد رفتم به صورت لجندی تیزش کردم بیشتر از 72 نشد میشه بگی چیکار کردی...
Stealth kill به طور شانسی اتفاق میافته، ولی‌ سعی‌ کن حتما پرک‌های One handed و Sneak رو داشته باشی‌.
مرهلش طولانی‌ هست :دی، صفحه‌های قبلی‌ توضیح دادم، یکم بگردی پیدا میکنی‌ :دی، البته اونجوری بعید بدونم شه ولی‌ تا 150-200 بالا میاد. یه آموزش هم هست تو Youtube

اقا این که مخفیانه میکشه طرفو همیشه و هر جا جواب میده
اگر پرک های مربوطرو تا اخر بگیرین یه پرک تو وان هند هست میگه با dagger اگه مخفیانه ضربه بزنید 15 برابر بیشتر صدمه میزنه
بعد یه دستکشی هم هست که دو برابر بیشتر صدمه میزنه یعنی 30 برابر روی هم رفته اوکی؟
هر احد الناسی رو خفت کنین به حالت دمو میره و گردنشونو میکشه اصلا هم شانسی نیست یا رندوم همیشه میره گردنشونو میبره
فوقالعادس من خودم حساب کنید 400 ساعت اینا بازی کرده باشم 300 ساعتشو فقط با این فن میکشتم خیلی جوّوه

---------- نوشته در 09:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------

یه باگی دیدم خیلی باحال بود تو ایکس باکس که معمولا باگاش کمتره
دراگون اومد رو ماموته خلاصه دعواشون شد با هم
بعد ماموترو من زده بودم هلتشو کم کرده بودم این دراگون نمامرد یدونه زد تو سر این ماموت بخت برگشته رفت تو اسمون یه نقطه شد
گذشت و راه ما دوباره افتاد اون طرفی بعد 30 40 ساعت گیم پلی دیگه
اینجاش جالب بود بعو تا quick teravel کردم یه ماموت از اسمون در حال افتادن روی زمین بود اروم اروم خیلی جالب شده بود صحنه
عینهو بادکنک

کلاً ضربه فنی شدم از طرف این باگ ها
1-تیر ها که 2 متر بیشتر جلو نمیروند.
2-به اون باگ مشهوری که نصف یه مرد زیر زمین بود برخوردم.
3-اژدها کشتم ولی روحش رو نمیگیره(فقط یک مورد).
4-دیگه شات یاد نمیگره(فقط یک مورد) صدا اهنگش میاد نزدیک دیوار میشی ولی هیچ خبری از نوربنفش نیست.

من معمولاً یه بازی رو تموم میکنم بعدش میرم سراغ بعدی ولی وقتی اسکایریم اومد بازی قبلیه (silent hunter5)رو نصفه کاره تعطیل کردم رفتم سراغ اسکایریم
این اسکایریم هم که تموم شدنی نیست فکر کنم الان خود بازی داره میگه پاشو,پاشو برو قایق هات رو غرق کن دیگه اسکایریم بسته.

---------- نوشته در 09:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------

بعد ماموترو من زده بودم هلتشو کم کرده بودم این دراگون نمامرد یدونه زد تو سر این ماموت بخت برگشته رفت تو اسمون یه نقطه شد
اینجاش جالب بود بعو تا quick teravel کردم یه ماموت از اسمون در حال افتادن روی زمین بود اروم اروم خیلی جالب شده بود صحنه
عینهو بادکنک

اره از این باگ ها هست یک بار هم من داشتم در یک ماموریت فرعی یک زن و شوهر روح رو به هم می رسوندم که یکدفعه اول زنه رفت بالا غیب شد بعدش یکدفعه عین توپ افتاد پایین بعدش هم مرده رفت بالا افتاد پایین.

آخرین ویرایش:
من بسی اژدها کشتم.می رم تو وایت ران یکی جلو دره.جلو مقر فالکریت دارک برادر هود یکی دیگه.اطراف فالکریت و دان استار 7 8 تا.بعد من تا میام بیرن از مقر دارک داداش ها:d
یه اسکلت اژدها از آسمون میفته پایین.خیلی بالا نیست ینی من برم زیرش بپرم بش میرسم ولی وقتی این اسکلته می خوره زمین عین توپ میره بالا.خلاصه من سکته می کنم اینو می بینم.

اقا این که مخفیانه میکشه طرفو همیشه و هر جا جواب میده
اگر پرک های مربوطرو تا اخر بگیرین یه پرک تو وان هند هست میگه با dagger اگه مخفیانه ضربه بزنید 15 برابر بیشتر صدمه میزنه
بعد یه دستکشی هم هست که دو برابر بیشتر صدمه میزنه یعنی 30 برابر روی هم رفته اوکی؟
هر احد الناسی رو خفت کنین به حالت دمو میره و گردنشونو میکشه اصلا هم شانسی نیست یا رندوم همیشه میره گردنشونو میبره
فوقالعادس من خودم حساب کنید 400 ساعت اینا بازی کرده باشم 300 ساعتشو فقط با این فن میکشتم خیلی جوّوه

عینهو بادکنک
وقتی‌ یه نفر رو یه ضربه می‌کنین، 50% شانس هست Stealth kill که بزنه رو یارو.با گرفتن پرک‌های مختلف Randomess کمتر می‌شه ولی‌ در هیچ‌Level ای 100% نیست.

سیستم Combat بازی دقیقاً از سیستم Fallout 3 استفاده می‌کنه،همه چیز Combat رو Random render می‌کنه.
ولی‌ در چند حالت امکان نداره اتفاق بیفته، واسه اون دوستمون نمیتونه زیاد انجام بده. مثلا HP طرف بیشتر Damage باشه، میزانSneak طرف بیشتر باشه، میزان One handed بیشتر باشه و xxx

آقا نت از یه گربه توی کوه ها یه ماموریت گرفتم گفت برو تو دان استار جلوی دراگون ها رو بگیر...(راستی ددریک رو یاد گرفتم زره ساختم مثل ...)آقا ما هر وقت میریم دان استار 2 تا اژدها میاد نفله میکنمشون بعد یه 2 تا دیگه میاد بعد هم 2 تا دیگه البته این 2 تا آخریه یه حالت خیس رو پوستشون هست انگار برق میزنن وقتی میارمشون رو زمین یه آتیش میزنن من با چهارصد تا آرمور پخ میشم یا هی با دم میکوبن زمین تمام دنیا میلرزه کلا" نمیشه کشتشون اصلا" با ددریک وارهامار لجندی اچینت شده هم نمیمیرن بعد من هم یه مامورت توی دان استار دارم دارم دیوونه میشم...سیومم پاک شده نمیتونم برگردم
راستی این آزور استار چه جوری پر میشه من رفتم توش همه رو کشتم بعد حالا موندم چه جوری پرش کنم به هر آدمی هم soul trop میزنم بلک استارام پر میشه اما این لامسب هنوز خالیه....چه کنم کاوه

وقتی‌ یه نفر رو یه ضربه می‌کنین، 50% شانس هست Stealth kill که بزنه رو یارو.با گرفتن پرک‌های مختلف Randomess کمتر می‌شه ولی‌ در هیچ‌Level ای 100% نیست.

سیستم Combat بازی دقیقاً از سیستم Fallout 3 استفاده می‌کنه،همه چیز Combat رو Random render می‌کنه.
ولی‌ در چند حالت امکان نداره اتفاق بیفته، واسه اون دوستمون نمیتونه زیاد انجام بده. مثلا HP طرف بیشتر Damage باشه، میزانSneak طرف بیشتر باشه، میزان One handed بیشتر باشه و xxx
اره ولی اگر دمیج اونقدر بالا باشه که طرف بدون شک بمیره مثلا تو گروه دارک برادر هود دستکشی که میده دابل میکنه دگرو و وان هندم که 15x میکنه
در حالت ایستاده من به شخصه تو این 300 ساعت گیم پلی که به این روش انجام ددم یک بار هم جز حالت دمویی ندیدم مخفیانه بکشه البته در حالت ایستاده از پشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or