khashayar7
کاربر سایت
نه مادی نریختم رو xbox بازی میکنم.
کمان رو هم تا اخر میکشم .
چه جلب !!! پس چرا ....؟؟!

---------- نوشته در 04:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:51 PM ارسال شده بود ----------
نمیشه![]()
افرین اقا کاوه درست میگین
نه مادی نریختم رو xbox بازی میکنم.
کمان رو هم تا اخر میکشم .

نمیشه![]()
Stealth kill به طور شانسی اتفاق میافته، ولی سعی کن حتما پرکهای One handed و Sneak رو داشته باشی.با سلامی دوباره ،برگشتم از این مسافرت کوفتی اونجا هم که ایرانسل خط نمیداد بتونم بیام توی اینترنت شرمنده
.
.
.
.
ولی یه سوال یکی دقیقا" توضیح بده من چه جوری میتونم یه نفر رو silnt kill کنم باید با اسنک برم پشتش یا معمولی باید پاور اتک کنم یا معمولی بزنم خنجرم هم ددریک هست...
سوال دیگه این که این خنجر آزور پاورش چیه درضمن کاوه یادته یه dedra graet sower نشون داددی با دمیج 550:dمن رفتم یدونه ساختم بعد رفتم به صورت لجندی تیزش کردم بیشتر از 72 نشد میشه بگی چیکار کردی...
---------- نوشته در 09:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------
یه باگی دیدم خیلی باحال بود تو ایکس باکس که معمولا باگاش کمتره
دراگون اومد رو ماموته خلاصه دعواشون شد با هم
بعد ماموترو من زده بودم هلتشو کم کرده بودم این دراگون نمامرد یدونه زد تو سر این ماموت بخت برگشته رفت تو اسمون یه نقطه شد
گذشت و راه ما دوباره افتاد اون طرفی بعد 30 40 ساعت گیم پلی دیگه
اینجاش جالب بود بعو تا quick teravel کردم یه ماموت از اسمون در حال افتادن روی زمین بود اروم اروم خیلی جالب شده بود صحنه
عینهو بادکنک
وقتی یه نفر رو یه ضربه میکنین، 50% شانس هست Stealth kill که بزنه رو یارو.با گرفتن پرکهای مختلف Randomess کمتر میشه ولی در هیچLevel ای 100% نیست.اقا این که مخفیانه میکشه طرفو همیشه و هر جا جواب میده
اگر پرک های مربوطرو تا اخر بگیرین یه پرک تو وان هند هست میگه با dagger اگه مخفیانه ضربه بزنید 15 برابر بیشتر صدمه میزنه
بعد یه دستکشی هم هست که دو برابر بیشتر صدمه میزنه یعنی 30 برابر روی هم رفته اوکی؟
هر احد الناسی رو خفت کنین به حالت دمو میره و گردنشونو میکشه اصلا هم شانسی نیست یا رندوم همیشه میره گردنشونو میبره
فوقالعادس من خودم حساب کنید 400 ساعت اینا بازی کرده باشم 300 ساعتشو فقط با این فن میکشتم خیلی جوّوه
---------- نوشته در 09:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:43 PM ارسال شده بود ----------
یه باگی دیدم خیلی باحال بود تو ایکس باکس که معمولا باگاش کمتره
دراگون اومد رو ماموته خلاصه دعواشون شد با هم
بعد ماموترو من زده بودم هلتشو کم کرده بودم این دراگون نمامرد یدونه زد تو سر این ماموت بخت برگشته رفت تو اسمون یه نقطه شد
گذشت و راه ما دوباره افتاد اون طرفی بعد 30 40 ساعت گیم پلی دیگه
اینجاش جالب بود بعو تا quick teravel کردم یه ماموت از اسمون در حال افتادن روی زمین بود اروم اروم خیلی جالب شده بود صحنه
عینهو بادکنک
اره ولی اگر دمیج اونقدر بالا باشه که طرف بدون شک بمیره مثلا تو گروه دارک برادر هود دستکشی که میده دابل میکنه دگرو و وان هندم که 15x میکنهوقتی یه نفر رو یه ضربه میکنین، 50% شانس هست Stealth kill که بزنه رو یارو.با گرفتن پرکهای مختلف Randomess کمتر میشه ولی در هیچLevel ای 100% نیست.
سیستم Combat بازی دقیقاً از سیستم Fallout 3 استفاده میکنه،همه چیز Combat رو Random render میکنه.
ولی در چند حالت امکان نداره اتفاق بیفته، واسه اون دوستمون نمیتونه زیاد انجام بده. مثلا HP طرف بیشتر Damage باشه، میزانSneak طرف بیشتر باشه، میزان One handed بیشتر باشه و xxx
یه کتاب هست،تو کتاب خونه هست، باید بگردین دنبالش و پیدا کنین.دوستان توی مرحله wakingwitemare وقتی که با اون جادوگره هستید باید تو قسمت locate dreamtied
چی کار باید کرد
یه کتاب هست،تو کتاب خونه هست، باید بگردین دنبالش و پیدا کنین.