راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان من تبر اساسینس 3 رو گرفتم!!به flawless upgradesh کردم دمیجش شده 65 البته من lvl 32 هستم.
13086-1-1331983451.jpg
13086-1-1332106992.jpg
ضمنا من تو مرحله ی دزد ها که باید یه argonian به اسم gulum-ey رو دنبال کنیم گیر کردم!چه کدی بزنم این رد شه یا برم مرحله ی بعدی؟؟؟

ضمنا من تو مرحله ی دزد ها که باید یه argonian به اسم gulum-ey رو دنبال کنیم گیر کردم!چه کدی بزنم این رد شه یا برم مرحله ی بعدی؟؟؟
کجاش گیر کردی؟
باید 1 ساعت :dدنبالش کنی تا اسکله تا به یه جای زیرزمینی برسی و ادامه ی ماجرا....

نمی‌شه :دی، ولی‌ می‌شه مردم رو به بچگی‌ قبول کرد، خون اینا می‌شه ساخت و، کلا می‌شه سیمز :دی
کلا دیگه نمیشه اسکاریم میشه زندگی واقعی از نکسوزم زحمت کشیدن بازی رو به call of duty تبدیل کردن Musket Mod at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
من دارم خیلی با حاله :dچه حالی میده مثله سیویلیزشن با چیت ما اسلحه داریم اونا با شمشیر یاد کال آف بخیر:dکلا اگه دو سه تا ارپیچی و تانک هم بزارن کلا بازی میشه حالت مدرن :d

سلام جواد جان چطوری؟
باید بری به شیراین میرونس دیگان باید ماموریتشو انجام بدی و در حین انجام ماموریتش تو شیراینش 4 تا قلب دیدرا هست و میتونی از کالج هم بخری از یه نفر :d

Shrine Of mehrnus Dagon :d

میشه یکم بیشتر توضیح بدید من زیاد وارد نیستم
چرا همتون میخندید؟

یه جایی‌ هست، جنوب شهر Dawnstar ! اونجا هست، البته درش قفل هست،واسه وارد شدن اول باید lvl 20 بشین

لولم 86 فکر کنم باشه
با استفاده از اون کتاب جادویی به اینجا رسیدم همه ی توانایی هام هم 100
یه سوال با lona چهطوری ازدواج کنم؟؟؟؟؟
اگه میشه کاملا توضیح بدید ممنون

لولم 86 فکر کنم باشه
با استفاده از اون کتاب جادویی به اینجا رسیدم همه ی توانایی هام هم 100
یه سوال با lona چهطوری ازدواج کنم؟؟؟؟؟
اگه میشه کاملا توضیح بدید ممنون

آخرین Level بازی 81 هست :دی
پست اول توضیح داده شده کامل.
ولی‌ به طور خلاصه باید این کارارو بکنین :
برین شهر ریفتن
برین داخل ساختمان Temple of mara

از یکی‌ از راهب‌ها (یکی‌ که سیاه پوست هست) یه Amulet of mara بخرین، یا ماموریت مربوط به اونارو انجام بدین

Amulet of mara رو که گرفتین، بندازین گردنتون

به شخص مورد نظر پیشنهاد بدین
اگه ماموریتی چیزی واسعش رفته باشین یا دوستتون داشته باشه قبول می‌کنه.
اگه قبول کرد، فردا همون ساعت باز برگردین به Temple of mara.

آخرین Level بازی 81 هست :دی
پست اول توضیح داده شده کامل.
ولی‌ به طور خلاصه باید این کارارو بکنین :
برین شهر ریفتن
برین داخل ساختمان Temple of mara

از یکی‌ از راهب‌ها (یکی‌ که سیاه پوست هست) یه Amulet of mara بخرین، یا ماموریت مربوط به اونارو انجام بدین

Amulet of mara رو که گرفتین، بندازین گردنتون

به شخص مورد نظر پیشنهاد بدین
اگه ماموریتی چیزی واسعش رفته باشین یا دوستتون داشته باشه قبول می‌کنه.
اگه قبول کرد، فردا همون ساعت باز برگردین به Temple of mara.

یه 6 ماهی میشه اسکایریم بازی نکردم به خاط اونه که گفتم فکر کنم
حالا حتما باید آدمو ضایع کنی؟؟=))
آخه تو صفحه اول هم نوشته باید خان بشیم نمیگم چه طوری بشیم حال کنیم
بعدشم من رفتم اتفاق خاصی نیفتاد فقط دوتا گزینه داره یکی کنسل کردن یکی همون جمله که میگه چی برا فروش داری
من عاشق شدم کمکم کنید
گردنبند مارا رو هم دارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.

یه بار به محافظم یه چیز گفتم بعد قاطی کرد با شمشیر دنبالم کرد بعدش یه ماموریت داد که باید به اون کلیساهه میرفتم بعدش گفتم خرابکاری نشه بازی رو دوباره لود کردم

یه 6 ماهی میشه اسکایریم بازی نکردم به خاط اونه که گفتم فکر کنم
حالا حتما باید آدمو ضایع کنی؟؟=))
آخه تو صفحه اول هم نوشته باید خان بشیم نمیگم چه طوری بشیم حال کنیم
بعدشم من رفتم اتفاق خاصی نیفتاد فقط دوتا گزینه داره یکی کنسل کردن یکی همون جمله که میگه چی برا فروش داری
من عاشق شدم کمکم کنید
گردنبند مارا رو هم دارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.

یه بار به محافظم یه چیز گفتم بعد قاطی کرد با شمشیر دنبالم کرد بعدش یه ماموریت داد که باید به اون کلیساهه میرفتم بعدش گفتم خرابکاری نشه بازی رو دوباره لود کردم
Amulet of mara رو باید از همون Temple بگیرین، بعضا‌Amulet هایی‌ که از جاهای دیگه پیدا میشن کار نمی‌کنن.

اون ماموریت هم که مربوط میشد به رفتن به اون کلیسا و اینکه گفت دیگه تکرار نشه دقیقاً مربوط می‌شه به ازدواج، اگه دو بار نتونین برین دیگه نمیتونین ازدواج کنین باهاش.

الان مشکل شما چی‌ هست؟ گردنبند رو دارین،بندازین گردن، برین با Lona یا Housecarl همون حرف بزنین در مورد ازدواج، اگه قبلا خراب نکرده باشین فرداش باید برین به کلیسا.

بزار من شرایطم رو بگم ببینید من گرگینه هستم خب گردنبند رو هم از همون جا تو ریفتن گرفتم
میرم با اون لونا حرف بزنم اون یه مغازه داره
وقتی حرف میزنم دو تا زینه میاد برا حرف زدن که پایینیه برا کنسل کردنه و بالاییه برا خرید منوی وسالشو میاره میخریم
اینجوریاس
حالا نمیشه خوت برا ما آستین بالا بزنی داش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or