راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بزار من شرایطم رو بگم ببینید من گرگینه هستم خب گردنبند رو هم از همون جا تو ریفتن گرفتم
میرم با اون لونا حرف بزنم اون یه مغازه داره
وقتی حرف میزنم دو تا زینه میاد برا حرف زدن که پایینیه برا کنسل کردنه و بالاییه برا خرید منوی وسالشو میاره میخریم
اینجوریاس
حالا نمیشه خوت برا ما آستین بالا بزنی داش
Lona مغازه نداره‌ها :دی،Lona همونی هست که بعد اینکه خان Riften شودی میاد تو خونت. قبل اون تو بازی نیست.

نه :دی،

بزار من شرایطم رو بگم ببینید من گرگینه هستم خب گردنبند رو هم از همون جا تو ریفتن گرفتم
میرم با اون لونا حرف بزنم اون یه مغازه داره
وقتی حرف میزنم دو تا زینه میاد برا حرف زدن که پایینیه برا کنسل کردنه و بالاییه برا خرید منوی وسالشو میاره میخریم
اینجوریاس
حالا نمیشه خوت برا ما آستین بالا بزنی داش
بهترین چیز اینه که بری تو پست اول:d:-$

عجب خری هستم من
راس میگی اومده خونم الان جنگ هم که میرم باهام میاد
خب الان ازدواج کردیم؟؟؟
چرا بچه دار نشد؟؟ هان؟؟ :d

خب برادر وقتی تو خونته پس یعنی باهاش ازدواج نمودی و اینکه همراهت هم میاد تو جنگ:"> بچه دار نشو دردسر داره و خرج داره:))=))

---------- نوشته در 06:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:24 PM ارسال شده بود ----------

لولم 86 فکر کنم باشه
با استفاده از اون کتاب جادویی به اینجا رسیدم همه ی توانایی هام هم 100
یه سوال با lona چهطوری ازدواج کنم؟؟؟؟؟
اگه میشه کاملا توضیح بدید ممنون

تو ان قصره است باید تو مکلمه باهاش یک کلمه ای باشه به معنی باهام ازواج میکنی؟؟!:-/ بعدا باهاش ازدج میکنی:x ولی بدرد نمیخوره همینجوری برو بهش بگو i need your help follow me بعدا تو جنگ دنبالت میاد:d

بچه ی کمتر زندگی بهتر
ممنون
دستتون درد نکنه
فهمیدم چه غلطی خوردم:d
نمیشه 2 بار ازدواج کرد؟؟
من عشق اولم یکی دیگه بود
تو ریفتن یه آهنگر هست اون بود:((

مثل اینکه به باگ برخوردم!!
وقتی با تیرکمان,تیر پرتاب میکنم با سرعت کم جلو میره و دو متر اونور تر میافته!!!
الان این باگ هست؟
عجب باگ عجیبی!!
مطمئنی تیر رو تو آخر میکشی؟!!؟
مادی چیزی نریختی؟

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

سلام
اینایی که می گم اگه رمز داشت بدید:
1. مرحله ی Revealing the Unseen اولش وقتی به یارو می رسی که داره جون میده برا من می نویسه سرش مشغوله.
2.مرحله ی The Black Star وقتی ستاره و پیدا می کنی و میری پیشه مرده بعد از اینکه میگه باید بری داخل ستاره و تو ام تایید می کنی هیچی نمیشه .
3.مرحله ی The Fallen اونجا که همه بزرگان دور میز نشستن و حرف میزنن هیچ کاری نمیشه کرد .
4. یه چیت برای pc می خواستم که shout و نامحدود کنه و یا تایم برای ریچارج شدن رو به صفر برسونه.
5.یه چیت برا pc می خواستم که mgica و stamina رو نامحدود کنه.
6. یه دونه هم برای اینکه گرگینه شم و دیگه تایم برای تموم شدن نداشته باشه یا هر وقت دلم خواست (چند بار در یک روز)تبدیل شم و یه چیت چیت برای درمان شدن گرگینه ای.
7.یه چیت هم برای تبدیل شدن به vampire و vampire lord و درمان کردنشون .(داونگارد رو دانلود کردم.)
8.دیگه تموم و پیشاپیش بابت جواب ها ممنون:d

سلام
اینایی که می گم اگه رمز داشت بدید:
1. مرحله ی Revealing the Unseen اولش وقتی به یارو می رسی که داره جون میده برا من می نویسه سرش مشغوله.
2.مرحله ی The Black Star وقتی ستاره و پیدا می کنی و میری پیشه مرده بعد از اینکه میگه باید بری داخل ستاره و تو ام تایید می کنی هیچی نمیشه .
3.مرحله ی The Fallen اونجا که همه بزرگان دور میز نشستن و حرف میزنن هیچ کاری نمیشه کرد .
4. یه چیت برای pc می خواستم که shout و نامحدود کنه و یا تایم برای ریچارج شدن رو به صفر برسونه.
5.یه چیت برا pc می خواستم که mgica و stamina رو نامحدود کنه.
6. یه دونه هم برای اینکه گرگینه شم و دیگه تایم برای تموم شدن نداشته باشه یا هر وقت دلم خواست (چند بار در یک روز)تبدیل شم و یه چیت چیت برای درمان شدن گرگینه ای.
7.یه چیت هم برای تبدیل شدن به vampire و vampire lord و درمان کردنشون .(داونگارد رو دانلود کردم.)
8.دیگه تموم و پیشاپیش بابت جواب ها ممنون:d
1-از اون مکان به طور کلی‌ خارج شین(به اسکایریم)، دوباره برگردین
2-لود کردن دوباره درست می‌کنه، اگه نشد setstage DA01 75
3-setstage MQ302 180
4,5,6- فقط تو Godmode فعال میشن.
7-چیت میخواهی‌ چیکار :دی، یه ماموریت هست درمان شدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or