الان که نمیشهیکی از دوستان elder scrolls online رو برای ما توضیح بده چطوریه؟
انلاین میشه بازی کرد؟یه سرزمین دیگست؟
الان که نمیشه، سال2013 عرضه میشه.
یه چیزی مثل WOW هست که تو دنیا Tamriel اتفاق میافته، و پولی هم هست
The Elder Scrolls Online
لولاگه 2012 اخرش باشه چی؟خیلی حسه بدی دارم فکر کنم این زلزله ها که اومدن و رفتن نوشنست اگه اخرش 2012 باشه نه crysis 3 رو میبینیم نه انلاین اسکاریم رو هنوزم پولیه دیگه هیچی نمیشه که باید نت درست حسابی داشته باشی
از battle cry هم میتونین استفاده کنین واسه Nord ها، ولی مطمئنم با Favorites میاد بالا.توی xbox دکمه های اینور و اونور هستن favorite ولی وقتی گرگینه هستم میزنم هیچی نمیاد....اون بالا هم هیچ چیزی نمینویسه....:d
راه دیگه ای نیست دارم میپکم...:crying1:8-x
9
تو تاپیک مشکلات همین سایت واسه بازی هست لینک هاش.
بیا این اپدیت اخره اینو بریزی کافیه :dراستش من نتونستم این تاپیکو که گفتی پیدا کنمولی توی تورنت تونستم همه 9 تا آپدیتشو پیدا کنم! حالا یه سوالی؟
باید همه 9 تا رو از اولین آپدیت دانلود کنم بعد یکی کی نصب کنم یا اینکه همون آخرین اپدیت (شماره 9) دانلود و نصب کنم کافیه؟؟؟
اصلا آپدیت های تورنت قابل اعتماد هست؟ البته سیداش خوبه!
سلام
ببخشید ولی حال ندارم کل صفحه ها رو نیگاه کنم
لطفا اگه کسی میدونه ددرا ها رو از کجا پیدا کنم یا چه جوری پیدا و استفاده کنم بهم کمک و راهنمایی کنه
با تشکر
Shrine Of mehrnus Dagon :dسلام جواد جان چطوری؟
باید بری به شیراین میرونس دیگان باید ماموریتشو انجام بدی و در حین انجام ماموریتش تو شیراینش 4 تا قلب دیدرا هست و میتونی از کالج هم بخری از یه نفر :d
Shrine Of mehrnus Dagon :d
نه سر کاری نیست:dآقا سلام
کسایی که با نگسوس کار میکنن من عضو نگسوس هستم ولی وقتی تو نگسوس مد منیجر یوسر و پسم رو مینویسم میگه اشتباه است هزار دفعه امتحان کرد م چی جوریه سرکاریه ؟