راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بیا این اپدیت اخره اینو بریزی کافیه :d
Free Cloud Storage - MediaFire

ممنون ، من آپدیت برای باگ بازیم می خوام چون با این باگی که بازیم داره دیگه نمی تونم ماموریت اصلی بازی (اسم ماموریت Revealing the unseen) رو تموم کنم یه جورایی همین طوری گیر کردم اینجا!!!:)
بعد از نصب کاره خاصی نباید انجام بدیم؟! کرکی چیزی!؟

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

آقا سلام

یه سوال عجیب دارم ؟

تو زیر زمین college of winterhold یا همون midden یه جایی هست که عکس oblivion داره و کنارش یه جای گرده که گویا باید تو اون یه قوی بزاریم که من گذاشتم میخوام بدونم قضیه این چیز عجیب چیه ؟ به یه مجسمه دست هست که باید توش انگشتر بزاری اونم اگه میشه توضیح بدید .

کسایی که با نگسوس کار میکنن من عضو نگسوس هستم ولی وقتی تو نگسوس مد منیجر یوسر و پسم رو مینویسم میگه اشتباه است هزار دفعه امتحان کرد م چی جوریه سرکاریه ؟

آقا منم قضیه این مجسمه دست رو نفهمیدم؟! چه انگشتری باید دستش کنیم؟:">

---------- نوشته در 08:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:53 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال:
من الان عضو stormclock شدم می خوام بدونم این خوبه یا بد؟! مزیتش چیه بدبختیش چیه؟!

سلام
من در یکی از مراحل skyrim گیر کردم. زمانی که همه ی jarl ها و general ها دور میز گردی نشسته اند و در حال گفت و گو هستند در بین گفت و گویشان می ایستند و دیگر حرف نمی زنند. به همدیگه نگاه می کنند.
خودتم نمی تونی حرکتی انجام بدی. ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنید .
با تشکر
این هم عکسش
viewer.php
[/URL][/IMG]

باو
من وقتی سیو ها و پلاگین ها و دی ال سی هارو رو ایکس باکسم میریزم میگه بازی رو آپدیت کن ولی با بازیای دیگه مشکل ندارم
خواهش میکنم اینی که میخوام نصب کن 30000 تا اینونتوری داره و با مشت 500 دمیج میزنه همه ی پرک هارم داره ولی توی لول یک یعنی helgan kip هست من هر کاری میکنم که درست شه خواهش میکنم

سلام
من در یکی از مراحل skyrim گیر کردم. زمانی که همه ی jarl ها و general ها دور میز گردی نشسته اند و در حال گفت و گو هستند در بین گفت و گویشان می ایستند و دیگر حرف نمی زنند. به همدیگه نگاه می کنند.
خودتم نمی تونی حرکتی انجام بدی. ممنون میشم اگر راهنمایی ام کنید .
با تشکر
این هم عکسش
viewer.php
[/URL][/IMG]
یه باگ هست، تو کنسول بزنینSetstage Mq302 180 تا اون قسمت که باعث باگ می‌شه رد شه.
آقا سلام

یه سوال عجیب دارم ؟

تو زیر زمین college of winterhold یا همون midden یه جایی هست که عکس oblivion داره و کنارش یه جای گرده که گویا باید تو اون یه قوی بزاریم که من گذاشتم میخوام بدونم قضیه این چیز عجیب چیه ؟ به یه مجسمه دست هست که باید توش انگشتر بزاری اونم اگه میشه توضیح بدید .

کسایی که با نگسوس کار میکنن من عضو نگسوس هستم ولی وقتی تو نگسوس مد منیجر یوسر و پسم رو مینویسم میگه اشتباه است هزار دفعه امتحان کرد م چی جوریه سرکاریه ؟
اولی‌ یک عدد Daedric Forge هست که از طریق اون می‌شه جادو‌های مربوط به احضار کردن Daedra ساخت یا DaeDra احضار کرد. کلا چیز بی‌ خودی هست :دی
دومی‌ هم وقتی‌ اون انگشتر هارو بذارین یک Daedra summon می‌شه که بهتون جای یک گنج رو میگه ( یه Reference هست مربوط به اون کوتوله‌ها که هر کس پیدا کنه بهشون طلا میدن :دی) انگشتر‌ها تو کتابخونه هستن.

یکی که ماموریت A Night To Remember رفته توضیح کاملی درباره این ماموریت بده ممنون میشم(مستر کاوه؟)
رفتیم با یکی اینقدر خوردیم مثل قضیه فیلم hangover شد,کار های بدی هم مثل اینکه کردیم که خودمون هم نمیاد
اخرش هم با یه پرنس ددریک رودرو شدیم اون هم نه سلاحی نه پاداشی داد من که نفهمیدم!
مثل اینکه هم با یکی ازدواج کردیم خودمون هم خبر نداریم!!!!

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

باو
من وقتی سیو ها و پلاگین ها و دی ال سی هارو رو ایکس باکسم میریزم میگه بازی رو آپدیت کن ولی با بازیای دیگه مشکل ندارم
خواهش میکنم اینی که میخوام نصب کن 30000 تا اینونتوری داره و با مشت 500 دمیج میزنه همه ی پرک هارم داره ولی توی لول یک یعنی helgan kip هست من هر کاری میکنم که درست شه خواهش میکنم

رفیق دی ال سی رو نمیشه ریخت باید وصل شی به لایو دانلود کنی البته اگه دستگاهت جیتگ نشده باشه

آخرین ویرایش:
سلام به همگی
من تازه dawngurad رو شروع کردم(چون تا الان هرچی ماموریت بوده رو رفتم بعدیه چیزی مونده باشه) اون اولاش اون یارو isran مارو میفرسته دنبال یه زن به نام sanior وقتی میرم پیشش ازم یه چیزی میخواهد تا کمکش کنم اسم اون چیز gyro هست...حالا اینو از کجا گیر بیارم؟

یکی که ماموریت A Night To Remember رفته توضیح کاملی درباره این ماموریت بده ممنون میشم(مستر کاوه؟)
رفتیم با یکی اینقدر خوردیم مثل قضیه فیلم hangover شد,کار های بدی هم مثل اینکه کردیم که خودمون هم نمیاد
اخرش هم با یه پرنس ددریک رودرو شدیم اون هم نه سلاحی نه پاداشی داد من که نفهمیدم!
مثل اینکه هم با یکی ازدواج کردیم خودمون هم خبر نداریم!!!!

---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 PM ارسال شده بود ----------

رفیق دی ال سی رو نمیشه ریخت باید وصل شی به لایو دانلود کنی البته اگه دستگاهت جیتگ نشده باشه
اون ازدواج اشتباهی‌ بود :دی قرار بود با اونhagraven ازدواج کنی‌ لول :دی. آخرش باید بهت یه Staff بده، مثل گل هست، باهاش می‌شه DaedRa summon کرد :دی
سلام به همگی
من تازه dawngurad رو شروع کردم(چون تا الان هرچی ماموریت بوده رو رفتم بعدیه چیزی مونده باشه) اون اولاش اون یارو isran مارو میفرسته دنبال یه زن به نام sanior وقتی میرم پیشش ازم یه چیزی میخواهد تا کمکش کنم اسم اون چیز gyro هست...حالا اینو از کجا گیر بیارم؟
من تا جایی‌ که یادم میاد تا آزادش میکنی‌ میتونی‌ باهاش بیایی، شاید من یادم نسیت :دی ،اسم دقیق چیزی که می‌خواد رو میتونین بگین؟
Dwemer gyro می‌خواد که رو این ربات های‌Dwemer ها پیدا می‌شه، ولی‌ بعید بدونم اون ربطی‌ به این ماموریت داشته باشه.

اصلا ازاد کردنی نیست اسم ماموریت Sorine recruit هست اون زنه میگه من یک عدد gyro میخواهم....

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:35 PM ارسال شده بود ----------

اسم کامله زنه : Sorine Jurard

اون وقت این ربات ها کجاند؟
در ضمن river bank رو میدونی کجاست؟
معمولا تو اون خرابه های‌Dwemer ها پیدا میشن ( همونایی که توشون لوله کشی‌ شده، از طلا ساخته شده هستن :دی)

River Bank هم اسم مکان نیست تو بازی، یعنی‌ کنار رودخانه.

البته اگه Speech در یه حدی داشته باشین میتونین اون خانوم رو وادار کنین تا دنبالتون بیاد بدون اینکه Gyro داشته باشین.

معمولا تو اون خرابه های‌Dwemer ها پیدا میشن ( همونایی که توشون لوله کشی‌ شده، از طلا ساخته شده هستن :دی)

River Bank هم اسم مکان نیست تو بازی، یعنی‌ کنار رودخانه.

البته اگه Speech در یه حدی داشته باشین میتونین اون خانوم رو وادار کنین تا دنبالتون بیاد بدون اینکه Gyro داشته باشین.

ممنون باید برم تو همون خرابه ها پیدا کنم...اما یه جا خوندن کنار رودخونه(river bank) میشه gyro رو پیدا کرد چیزی راجبش میدونی؟راستی لول 26 هستم حدود 300 ساعت بازی کردم ولی لولم بالاتر نمیره حالا مهارت speech چند کافیه برای متقاعد کردنش؟

ممنون باید برم تو همون خرابه ها پیدا کنم...اما یه جا خوندن کنار رودخونه(river bank) میشه gyro رو پیدا کرد چیزی راجبش میدونی؟راستی لول 26 هستم حدود 300 ساعت بازی کردم ولی لولم بالاتر نمیره حالا مهارت speech چند کافیه برای متقاعد کردنش؟
برا بالا رفتن باید از سلاح‌های متفاوت استفاده کنین، مثلا از سلاح‌های کوچیک، جادو،شمشیر‌های بزرگ و...، اگه رو یکی‌ تمرکز کنین بالا نمیره.
کنار جایی‌ که با اون خانوم حرف میزنین، یه رودخونه هست، اونجارو میگه، اونجا هم Gyro هست.

دقیق نمینویسه چند تا ولی‌ احتمالا چهل پنجاه تایی‌ بخواد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or