mage کاربر سایت Sep 7, 2012 #3,601 راستی دوستان تو بازی تونستین دیگه اون ومپایر serena رو درمان کنین من کردم یعنی خودش کرد
H human911 کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,602 نوشته شده توسط hunter387: موقعای که Werewolf هستی، دکمه Favorites رو بزن ( نمیدونم رو کدومه هست) از اونجا میشه تغییر داد. بیشتر... وقتی میزنم یه مشت سلاح و جادوی میاد نه چیز دیگه...
نوشته شده توسط hunter387: موقعای که Werewolf هستی، دکمه Favorites رو بزن ( نمیدونم رو کدومه هست) از اونجا میشه تغییر داد. بیشتر... وقتی میزنم یه مشت سلاح و جادوی میاد نه چیز دیگه...
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Sep 8, 2012 #3,604 نوشته شده توسط human911: وقتی میزنم یه مشت سلاح و جادوی میاد نه چیز دیگه... بیشتر... موقعای که تو حالتWerewolf هستین بزنین هیچ موقع سلاح نمیاد، فقط Powers میان.
نوشته شده توسط human911: وقتی میزنم یه مشت سلاح و جادوی میاد نه چیز دیگه... بیشتر... موقعای که تو حالتWerewolf هستین بزنین هیچ موقع سلاح نمیاد، فقط Powers میان.
Dr. Ariamax کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,605 نوشته شده توسط khashayar7: اقا نحوه ازدواج چجوریه چه باید کرد یارو باهان ازدواج کنه. بیشتر... شرایط ازدواج با همه رو توی پست اول نوشته هرکاری میخوای بکن فقط به aela چپ نگاه نکن که غیرتی میشم
نوشته شده توسط khashayar7: اقا نحوه ازدواج چجوریه چه باید کرد یارو باهان ازدواج کنه. بیشتر... شرایط ازدواج با همه رو توی پست اول نوشته هرکاری میخوای بکن فقط به aela چپ نگاه نکن که غیرتی میشم
C comanderamin کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,606 آقا کاوه آخرین لول تو اسکاریم چنده ؟ بعد اگه ما همه مهارت هامون 100 بشه پرک از کجا بیاریم بقیه مهارت هامون رو ارتقا بدیم.
آقا کاوه آخرین لول تو اسکاریم چنده ؟ بعد اگه ما همه مهارت هامون 100 بشه پرک از کجا بیاریم بقیه مهارت هامون رو ارتقا بدیم.
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Sep 8, 2012 #3,607 نوشته شده توسط comanderamin: آقا کاوه آخرین لول تو اسکاریم چنده ؟ بعد اگه ما همه مهارت هامون 100 بشه پرک از کجا بیاریم بقیه مهارت هامون رو ارتقا بدیم. بیشتر... 81 همهٔ پرکهای تو بازی رو نمیشه گرفت
نوشته شده توسط comanderamin: آقا کاوه آخرین لول تو اسکاریم چنده ؟ بعد اگه ما همه مهارت هامون 100 بشه پرک از کجا بیاریم بقیه مهارت هامون رو ارتقا بدیم. بیشتر... 81 همهٔ پرکهای تو بازی رو نمیشه گرفت
K keeaan کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,608 تا الان چندتا آپدیت برای بازی اومده؟؟؟ سایتی برای دانلود سراغ ندارید؟
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Sep 8, 2012 #3,609 نوشته شده توسط keeaan: تا الان چندتا آپدیت برای بازی اومده؟؟؟ سایتی برای دانلود سراغ ندارید؟ بیشتر... 9 تو تاپیک مشکلات همین سایت واسه بازی هست لینک هاش. Reactions: ItsMora
نوشته شده توسط keeaan: تا الان چندتا آپدیت برای بازی اومده؟؟؟ سایتی برای دانلود سراغ ندارید؟ بیشتر... 9 تو تاپیک مشکلات همین سایت واسه بازی هست لینک هاش.
mage کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,611 نوشته شده توسط hunter387: 81 همهٔ پرکهای تو بازی رو نمیشه گرفت بیشتر... البته میشه با trainer پرک بدست بیاری:d
نوشته شده توسط hunter387: 81 همهٔ پرکهای تو بازی رو نمیشه گرفت بیشتر... البته میشه با trainer پرک بدست بیاری:d
C comanderamin کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,612 دوستان در صورت اومدن elder scrolls online اون رو میخرید یا نه ممنون میشم جواب بدین
Justiciar کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,613 فکر کنم خیلی وقته اومده ها البته باید بگم بازی جداست و ربطی به اسکایریم نداره و گرافیکشم .... کلا بی خیال شین بهتره
فکر کنم خیلی وقته اومده ها البته باید بگم بازی جداست و ربطی به اسکایریم نداره و گرافیکشم .... کلا بی خیال شین بهتره
H human911 کاربر سایت Sep 8, 2012 #3,614 توی xbox دکمه های اینور و اونور هستن favorite ولی وقتی گرگینه هستم میزنم هیچی نمیاد....اون بالا هم هیچ چیزی نمینویسه....:d
توی xbox دکمه های اینور و اونور هستن favorite ولی وقتی گرگینه هستم میزنم هیچی نمیاد....اون بالا هم هیچ چیزی نمینویسه....:d
Destruction The Death Fleet Descends Loyal Member Sep 8, 2012 #3,615 نوشته شده توسط PRO_G@MER: فکر کنم خیلی وقته اومده ها البته باید بگم بازی جداست و ربطی به اسکایریم نداره و گرافیکشم .... کلا بی خیال شین بهتره بیشتر... نیمده ، بیاد که تحت نظر Bethseda هست، چیزی زیر شاهکار بعید بدونم بشه
نوشته شده توسط PRO_G@MER: فکر کنم خیلی وقته اومده ها البته باید بگم بازی جداست و ربطی به اسکایریم نداره و گرافیکشم .... کلا بی خیال شین بهتره بیشتر... نیمده ، بیاد که تحت نظر Bethseda هست، چیزی زیر شاهکار بعید بدونم بشه