راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
واقعا" بیمزه میشه وقتی یه اژدها جلوت میشینه چون یک راست گازت میگیره هم یه آتیش بار حسابی راه میندازه...مخصوصا" اگه لجندی باشه مثل آدالین که فاتحا

---------- نوشته در 09:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

این mage منو به از راه راست منحرف کرد معذرت میخوام king of skyrim

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

راستی کاوه من یه مرحله متفرقه از این گروه گرگینه ها رو رفتم یه غار عنکبوتی بود بعد یه چیز شبیح یه تیکه drawen بود برشداشتم گفت بزار توی under forger منم گذاشتم نوشته بود active زدم یه بخار اومد توی بدنم بعد ها که گرگینه شدم دیدم دیگه هیچ کس از نعره من نمیترسه ولی همه رو با حسگر نوری میبینم چه کنم؟؟؟؟
شما یه Power دیگه فعال کردین :دی، Q رو بزنین موقع‌ای که گرگینه هستین، از اونجا می‌شه عوض کرد.

شما یه Power دیگه فعال کردین :دی، Q رو بزنین موقع‌ای که گرگینه هستین، از اونجا می‌شه عوض کرد.
میشه xbox رو بگی درضمن موقعی که گرگینه هستم به هیچ چیز دیگه ای دست رسی ندارم من همیشه با رینگ هیرس گرگینه میشدم مثل همیشه....

واقعا" بیمزه میشه وقتی یه اژدها جلوت میشینه چون یک راست گازت میگیره هم یه آتیش بار حسابی راه میندازه...مخصوصا" اگه لجندی باشه مثل آدالین که فاتحا

---------- نوشته در 09:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

این mage منو به از راه راست منحرف کرد معذرت میخوام king of skyrim

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:55 PM ارسال شده بود ----------

راستی کاوه من یه مرحله متفرقه از این گروه گرگینه ها رو رفتم یه غار عنکبوتی بود بعد یه چیز شبیح یه تیکه drawen بود برشداشتم گفت بزار توی under forger منم گذاشتم نوشته بود active زدم یه بخار اومد توی بدنم بعد ها که گرگینه شدم دیدم دیگه هیچ کس از نعره من نمیترسه ولی همه رو با حسگر نوری میبینم چه کنم؟؟؟؟

به من چه نمیخوندی میرم ازت شکایت میکنم ساعت am 5.30 شب دادگاه باش دارمت:d
جانه خودم چه چیزی رو اشتباه گفتم؟
اگه منظورت غلته املایی هست ولش

به من چه نمیخوندی میرم ازت شکایت میکنم ساعت am 5.30 شب دادگاه باش دارمت:d
جانه خودم چه چیزی رو اشتباه گفتم؟
اگه منظورت غلته املایی هست ولش
نه بابا شوخی کردم به دل نگیر اشتباهت هم این بود که گفتی skyrim سرزمین اژدهاها بوده که میخوان پسش بگیرن اگه این حقیقت داشت ما نباید به دنیا میومدیم چون اژدهاها شورش نکردن خواستن سرزمینشون رو پس بگیرن...

نه بابا شوخی کردم به دل نگیر اشتباهت هم این بود که گفتی skyrim سرزمین اژدهاها بوده که میخوان پسش بگیرن اگه این حقیقت داشت ما نباید به دنیا میومدیم چون اژدهاها شورش نکردن خواستن سرزمینشون رو پس بگیرن...

اینو بگم من اصلا نگفتم سرزمین اژدها بوده برو کامنتامو ببین ولی خوب شاید این دلیل خوبی باشه که یواشکی akatosh به ما گفته که این alduin پسرم درست بشو نیست برو حالشو بگیر :d

اینو بگم من اصلا نگفتم سرزمین اژدها بوده برو کامنتامو ببین ولی خوب شاید این دلیل خوبی باشه که یواشکی akatosh به ما گفته که این alduin پسرم درست بشو نیست برو حالشو بگیر :d
نمیدونی این چیزی که کاوه درمورد گرگینه گفت تو xbox چه جوری هست

نمیدونی این چیزی که کاوه درمورد گرگینه گفت تو xbox چه جوری هست

فکر کنم این قدرتته تا پشته دیوارارو ببینی و اینو هم بگم اگه دانگارد رو داری رو دانگارد که چیزای پرک اضافه میشه با ومپایر ها و ورولف ها و بعضی از موجودات و ادما قوی تر از اونن که بشه با نعرت فرار کنن و اگه دانگارد رو داری رو پرکاش فکر کنم هست که بتونی بزاری تا موجودات قوی هم از نعرت بترسن:>

برای اینکه جوابمو دادین

کودوم جواب؟
اگه بخوایم اسکاریم و ابلیویون رو باز کنیم فقط داستان نه چیز دیگه نمیشه باید یه تاپیک جدید زد

---------- نوشته در 10:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:19 PM ارسال شده بود ----------

به صورت کلی میگم من حوصله dlc نصب کردن ندارم فقط یه زمانی یه چیزی رو active کردم حالا نمیشه کاری کنم

بعد از مدتی نمیشی ادم معمولی یا فقط ورولف

برای اینکه جوابمو دادین

مگه کجا گیر کرده بود توی کشتن troll ها حالا اونا نسبت به خرس قطبی جوجه هستن چون خرسا خیلی زود میزنن از او بدتر شیر ها هستن که دیگه واویلا ولی زود میمیرن

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

قبلی در 10:19 PM ارسال شده بود ----------

بعد از مدتی نمیشی ادم معمولی یا فقط ورولف
چی؟ خودت فهمیدی؟

مگه کجا گیر کرده بود توی کشتن troll ها حالا اونا نسبت به خرس قطبی جوجه هستن چون خرسا خیلی زود میزنن از او بدتر شیر ها هستن که دیگه واویلا ولی زود میمیرن

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 PM ارسال شده بود ----------

چی؟ خودت فهمیدی؟

به خاطز سوالاتم در مورد اژدها میگم راستی من دیگه وقت نمیکنم بازی کنم مهر داره فرا میرسه9.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or