راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
همون دیگه نمیدونم تو این هیرو ویری این اکاتاش یا زن بوده یا زن از کجا پیدا کرده تا این الدوین رو بندازه تو اسکاریم این نورد ها هم لغت نامه مضخرفی دارن البته akatosh که سازنده dagon نیست اصلا نفهمیدم این dagon از کجا اومد پس نتیجه میگریم که همه اینا سره مارتین هست :-/
Dragons, توسط خدایان به وجود اومدن و اولین موجودات ساکن سرزمین‌هایAkavir بودن، و اولین کسانی‌ هم بودن که با کمک ارتش انسان‌ها شیطان‌های Akavir رو نابود کردن.

بعد‌ها توسط Alduin تحریک :دی شدن و با توجه به طبیعت سر کشی‌ که دارن و چون تو همهٔ Tamriel پخش بودن سعی‌ کردن همهٔ امپراطوری رو تحت کنترل خودش در بیارن که شکست خوردن :دی. و چون Alduin در عالم فیزیکی‌ نمی‌شه کشتش در زمان مبحوس کردن و همون آخرال زمان رو چند هزار سال به تاخیر انداختن تا به دوران اسکایریم :دی

به نظر من یه بازی خیلی‌ خفن می‌شه در آورد از Tamriel قبل از زمان :دی
============
Akatosh ، در واقع تنها کسی‌ بود که از Tamriel محافظت کرد جلو ارتشDaedra.
تو اون عکس هم داره با Dagon میجنگه برا جلوگیری از ورود ارتش کامل.
Akatosh خدا هست، ربطی‌ به مارتین نداره، از اون به عنوانPortal برا ورود, برا محافظت دنیا استفاده کرد.

درست توضیح بده ماهم بفهمیم فقط یه چیزی این مگه فاترکس نیست اگه نیست یه توضیح بده

اقا خوب گوش بدین alduin خودش میگه من اولین پسره اکاتاشم و نورد ها هم فکر میکنن که الدوین همون akatoshهست ولی نیست این اژدهای اتشین akatoshهست اون غول هم کنارش dagon که موجودات شیطانی رو میاره به cyrodillولی مارتین پسر امپراطور urielمیره وسط معبد بعد توسط نور قیب میشه و akatosh میاد dagon رو میکشه یه نسخه قبل دیگه the elder scroll oblivion

i56467_oblivion65.jpg

1.این گردنبند برای ازدواج باید از کی تو ریفتن خرید؟
2.من الان وارد میخونه ی ریفتن شدم یکی اون جا بود به نام sam guevenne که باهاش صحبت کردم یه لحظه لودینگ امد بعد من تو معبد داخل markhal بودم که senna امد من گفتم:من کجام اونم؟اونم ماموریت داد به من به نام:A night to remember بعدش 4 تاعلامت زد اون جا حالا من باید با این 4 تا چیکار کنم؟:-/
3.الان این ماسک قوی چیکار میکنه؟​
1.باید توی ریفتن بری توی Temple of mara بعد از یکی از اون یاروها بخریش:d
2.نمیدونم:d
3.اون رو هم نمیدونم:d
کسی جواب نمیده؟؟؟؟
بابا من حریف این اژدهاهانمیشم شاید به خاطر این هست که پچ lt+3 رو گرفتم میخوام برم نکنه کوه پیش جادوگرا وسط راه یه عبادت گاه هست که یه زنه داره عبادت میکنه منم تا میرم اون جا بوروسلی وارد میشود یه اژدهای لول2 که یخ هم میزنه ولی میزنه ها جونم رو گرفته....
درضمن یکم توضیح بده!!!​
چندتا راه داری:
1.فرار کنی از اون محل دور و چندساعت بعد برگردی
2.برگردی شهر وایترون پول دربیاری ، واسه خودت زره بسازی ، یه فالوور بگیری و...
ضمنا به ریت آرمار هر زره هم دقت کن​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or