khashayar7
کاربر سایت
patraks هست رفیقت بهت جادو یاد میده....
کاوه میگه که داداش الدین ه
patraks هست رفیقت بهت جادو یاد میده....
اره الدوینه ولی توضیحش زیاده رنگش اینطوری نیستاون چپیه خود Alduin هست!؟؟ تازه عکسی از اکاتاش دارین؟؟! بابای الدین رو میگم؟؟!
ولی خوب به تو کمک میکنه و بهت یه 2 تا shout یاد میده...کاوه میگه که داداش الدین ه
مارتین کیه....
مارتین کیه....
درست توضیح بده ماهم بفهمیم فقط یه چیزی این مگه فاترکس نیست اگه نیست یه توضیح بدهاره الدوینه ولی توضیحش زیاده رنگش اینطوری نیست
Google Image Result for http://plume.dk/pictures/oblivion/oblivion65.jpg
اون یکی هم dagon هست کسی که میخواست cyrodillرو نابود کنه
مارتین خر کیه!؟ میگم راستیه داداش کوچیکه چپیه هست. اسم چپیه هم الدین هست داداش
Dragons, توسط خدایان به وجود اومدن و اولین موجودات ساکن سرزمینهایAkavir بودن، و اولین کسانی هم بودن که با کمک ارتش انسانها شیطانهای Akavir رو نابود کردن.همون دیگه نمیدونم تو این هیرو ویری این اکاتاش یا زن بوده یا زن از کجا پیدا کرده تا این الدوین رو بندازه تو اسکاریم این نورد ها هم لغت نامه مضخرفی دارن البته akatosh که سازنده dagon نیست اصلا نفهمیدم این dagon از کجا اومد پس نتیجه میگریم که همه اینا سره مارتین هست![]()
درست توضیح بده ماهم بفهمیم فقط یه چیزی این مگه فاترکس نیست اگه نیست یه توضیح بده
اون اژدهای طلایی بابای alduinو اون یکی هم dagonاون همون موجودات احریمنی رو اوردبه cyrodillبازی قبل اسکاریم
1.این گردنبند برای ازدواج باید از کی تو ریفتن خرید؟2.من الان وارد میخونه ی ریفتن شدم یکی اون جا بود به نام sam guevenne که باهاش صحبت کردم یه لحظه لودینگ امد بعد من تو معبد داخل markhal بودم که senna امد من گفتم:من کجام اونم؟اونم ماموریت داد به من به نام:A night to remember بعدش 4 تاعلامت زد اون جا حالا من باید با این 4 تا چیکار کنم؟
3.الان این ماسک قوی چیکار میکنه؟
کسی جواب نمیده؟؟؟؟
بابا من حریف این اژدهاهانمیشم شاید به خاطر این هست که پچ lt+3 رو گرفتم میخوام برم نکنه کوه پیش جادوگرا وسط راه یه عبادت گاه هست که یه زنه داره عبادت میکنه منم تا میرم اون جا بوروسلی وارد میشود یه اژدهای لول2 که یخ هم میزنه ولی میزنه ها جونم رو گرفته....
درضمن یکم توضیح بده!!!
اژدها هه بابای آدالین هست و اون یکی هم dogon یه آقای بد...
اژدها هه بابای آدالین هست و اون یکی هم dogon یه آقای بد...