راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها یه سوال تو ماموریت the Pursuit گروه Thieves Guild اونجایی که بایدبریم تو خونه mercer چجوری میشه وارد خونه شد من کلید خونه رو از نگهبان خونه گرفنم ولی بعد که میام درو باز کنم مینویسه در از یه سمت دیگه بستس حالا باید چی کار کنم.:-/

خودت گفتی دیگه نمکنشناسه.=))

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------

یعنی چی یک ماده؟؟!

MODیه چیزی هست که به بازی اضافه میکنه هر نوع داریم خونه شمشیر سپر همه جور ماد داریم اینم سایته اصلیه وقتی دانلود کردی باید بریزی به dATAفلدر البته اگه خواستی کار کنی بهت میگم فقط باید قصد داشته باشی دانلود کنی بعدشو میگم Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
البته من دارم رو PCبازی میکنم نمیدونم برا xBOXهست یا نه

MODیه چیزی هست که به بازی اضافه میکنه هر نوع داریم خونه شمشیر سپر همه جور ماد داریم اینم سایته اصلیه وقتی دانلود کردی باید بریزی به dATAفلدر البته اگه خواستی کار کنی بهت میگم فقط باید قصد داشته باشی دانلود کنی بعدشو میگم Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
البته من دارم رو PCبازی میکنم نمیدونم برا xBOXهست یا نه

مشکل منم همینه دارم تو ایکس باکس بازی میکنم

اصلا dlc چیه؟؟؟! چجوری ماد بریزم رو 360 اگه بلدین بگید ممنون.
Content اضافی، یا همون ماموریت ها، سلاح ها، و کلا همه چیز اضافی‌ای هست که به طور رسمی‌ به بازی اضافه می‌شه از طریق شرکت سازنده.
خط دومت رو نگرفتم درضمن چه جوری میشه spell هایی ساخت که به دیگران آسیب میزنن آخه این دستگاه فقط مال conjour ها هست نه densember ها (ببخشیدحوصله ندارم برم اسمشون رو ببینم:d)
میشه خودت بگی یا از جایی کپی کنی این ترکیب های جادویی رو هم برای staff ها هم spell book ها آخه فقط تو میتونی از زیر گور این ها رو بکشی بیرون...:praying:
:guitar:

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:07 PM ارسال شده بود ----------

هیچی بابا همون اژدهایی که اول بازی نجاتت داد(adalain) رو میکشی بعد هم فرت....راستی بچه ها این یارو میگه اژدها زاد نیست پس چرا اینقدر نمک نشناس هست و همه ی اژها ها رو میکشه؟؟؟؟؟
Conjuration = فرا خواندن،فریب دادن یا همون احضار کردن
تو خود Forge نوشته دیگه وسایل مورد نیاز رو :دی

بچه ها یه سوال تو ماموریت the Pursuit گروه Thieves Guild اونجایی که بایدبریم تو خونه mercer چجوری میشه وارد خونه شد من کلید خونه رو از نگهبان خونه گرفنم ولی بعد که میام درو باز کنم مینویسه در از یه سمت دیگه بستس حالا باید چی کار کنم.:-/
رفیق 2 تا چیز مهم :
1-برای ورود روی بالکن اشاره کرده باید بری نزدیک اونجا یه shout بزنی تا یک تیکه چوب کنده شه تا راهت باز شه درضمن وقتی خواستی نقشه رو برداری یه شمشیر کنارت هست حتما" برش دار چون یه صلاح تک هست درضمن شبیح یه glass sower معمولی هست...

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

Content اضافی، یا همون ماموریت ها، سلاح ها، و کلا همه چیز اضافی‌ای هست که به طور رسمی‌ به بازی اضافه می‌شه از طریق شرکت سازنده.

کجاش من که فقط یه جعبه میبینم بایه چیز برای active درضمن کاوه میدونی چه جوری میشه جادوهایی مثل firebolt ساخت منظورم از نوع اون هست همونایی که علامت دست آتشین دارن

میگم هنوز موندم نژاد چه بردارم

ببین برادر شما هر نژادی برداری برات فرق نداره بستگی به زحمت خودت داره تو چه مواردی قویش کنه بقیه موارد هم باد هواست مثلا من نورد دارم هم تخریب جادوم بالاست هم sneak و ...

---------- نوشته در 06:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:07 PM ارسال شده بود ----------

هیچی بابا همون اژدهایی که اول بازی نجاتت داد(adalain) رو میکشی بعد هم فرت....راستی بچه ها این یارو میگه اژدها زاد نیست پس چرا اینقدر نمک نشناس هست و همه ی اژها ها رو میکشه؟؟؟؟؟

کلا با این تیکه بازی که alduin رو میکشیم حال نکردم
مگه نباید خودمون سرنوشت بازی رو تعیین کنیم؟
کلا حرف زدن و انتخاب سرنوشتی که باید خودت تعیین کنی تو این بازی نیست.
حالا زیاد نیووگاس بازی نکردم ولی تو انجمن های خارجی گفتن تو این موارد از اسکایریم بهتره.

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم اگه ماموریتش رو فعال کنی زیر یه نردبون علامت زده یه تیر بزن بیاد پایین بعدش برو یه در هست که باید از اونجا وارد بشی.

کجاش من که فقط یه جعبه برای ساخت و یه دسته برای active میبینم لطفا" بگو کجا درضمن این جایی نیست برای ساخت جادو های آسیبی مثل firebolt همونایی که علامت دست آتیشی دارن

ببین برادر شما هر نژادی برداری برات فرق نداره بستگی به زحمت خودت داره تو چه مواردی قویش کنه بقیه موارد هم باد هواست مثلا من نورد دارم هم تخریب جادوم بالاست هم sneak و ...

کلا با این تیکه بازی که alduin رو میکشیم حال نکردم
مگه نباید خودمون سرنوشت بازی رو تعیین کنیم؟
کلا حرف زدن و انتخاب سرنوشتی که باید خودت تعیین کنی تو این بازی نیست.
حالا زیاد نیووگاس بازی نکردم ولی تو انجمن های خارجی گفتن تو این موارد از اسکایریم بهتره.

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم اگه ماموریتش رو فعال کنی زیر یه نردبون علامت زده یه تیر بزن بیاد پایین بعدش برو یه در هست که باید از اونجا وارد بشی.

داداش ممنون ملتفتم

کجاش من که فقط یه جعبه برای ساخت و یه دسته برای active میبینم لطفا" بگو کجا درضمن این جایی نیست برای ساخت جادو های آسیبی مثل firebolt همونایی که علامت دست آتیشی دارن
مواد اولیه رو باید خودت پیدا کنی.
کاغذ هایی به اسم atronach forge recipe .(البته تو ویکی ها پره:d)
مثل forge معمولی نیست که لیست واست بیاره.
تو همون کاغذ ها نوشته چی تو اون جعبه بذاری تا چی درست شه:d
بعضی هاشون هم به sigil stone نیاز دارن که طی یه ماموریتی بعد از اینکه لول conjuration ات به 90 رسید میتونی بگیری(از یکی از اون استادای کالج جادوگری:d)

مواد اولیه رو باید خودت پیدا کنی.
کاغذ هایی به اسم atronach forge recipe .(البته تو ویکی ها پره:d)
مثل forge معمولی نیست که لیست واست بیاره.
تو همون کاغذ ها نوشته چی تو اون جعبه بذاری تا چی درست شه:d
بعضی هاشون هم به sigil stone نیاز دارن که طی یه ماموریتی بعد از اینکه لول conjuration ات به 90 رسید میتونی بگیری(از یکی از اون استادای کالج جادوگری:d)
منظورت همون کتاب هایی هست که بازن رو میز من که بلد نیستم ازشون استفاده کنم ولی اگه توی ساتی تمام ترکیب ها رو نوشته باشه خیلی خوبه راستی میشه آونجا جادوهای دیگه رو هم درست کرد مثل اونایی که آسیب میزنن

منظورت همون کتاب هایی هست که بازن رو میز من که بلد نیستم ازشون استفاده کنم ولی اگه توی ساتی تمام ترکیب ها رو نوشته باشه خیلی خوبه راستی میشه آونجا جادوهای دیگه رو هم درست کرد مثل اونایی که آسیب میزنن

ها!:o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or