راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
نه نمی‌شه :دی
اون Forge مربوط می‌شه به ساختن موجودات Daedric :دی. اسمش روش هست دیگه، Daedric Forge :دی. باهاش می‌شه موجودات Daedric رو Summon کرد.
چرا نشه
آقا کاوه از شما بعید بود:d
با اون forge هم میشه کتاب جادو گری ساخت هم scroll جادو گری هم عصا و هم زره و سلاح ددریک و هم موجودات ساخت(البته ساخت نه اظهار کرد):d

چرا نشه
با اون forge هم میشه کتاب جادو گری ساخت هم scroll جادو گری هم عصا و هم زره و سلاح ددریک و هم موجودات ساخت(البته ساخت نه اظهار کرد):d
منظور من چیز‌هایی‌ بود که جدا از بحث Summon کردن باشن :دی همه چیزیی‌ که با اون می‌شه ساخت مربوط می‌شه به Summon کردن :دی، به جز سلاح‌ها البته.

منظور من چیز‌هایی‌ بود که جدا از بحث Summon کردن باشن :دی همه چیزیی‌ که با اون می‌شه ساخت مربوط می‌شه به Summon کردن :دی، به جز سلاح‌ها البته.
شرمنده:">
ولی هنوزم منظورت رو نفهمیدم:))
بیخیال:|
اسپم

آخرین ویرایش:
بهترین نژاد Imperial
هیچوقت مشکل مالی نخواهی داشت
با حرف Mage هم موافقم
کلا Follower ها یا هر موجودی که کمک می کنه خیلی بدرد نخورند
البته followerفرق میکنه صبر کنین بعد یه مدت یه عکس زیبا میزارم با محتویاتی که همرو شگف انگیز کنه :dشوخی نمیکنم راست میگم کلا جالب هست حالا دارم روش کار میکنم:-$

مهم نیست چه نژادی برداری این بازی قبلآ کلاس بندی داشت که اونو برداشتن الان با هر نژادی حال میکنی برش دار NordوOrcچیز خوبی میشه ازش دراورد.

orc ها زشتن ولی نورد را موافقم.

---------- نوشته در 11:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 AM ارسال شده بود ----------

imperial>:d

خودتم همون نژاد را برداشتی؟ چرا ؟؟!

چرا نشه

چجوری باید این کار رو بکنم ؟
summon چیه؟ بمنم یاد بدین خب :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or