راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
یه اتفاق جالب همین الان واسم افتاد.
با اون عصائه wabbajack یه گرگ رو به dremora caitiff تبدیل کردم!!!
منم وجودم رو ترس گرفته بود تو اون غار تاریک:-s
فرار کردم که از پشت منو طی یک cinematic kill move !!! کشت!!!!
اینم عکسش:
96222751234696455161.jpg

You meet your end, mortal.

اینم عکسش:
96222751234696455161.jpg
یدونه دیگه میزدی با همین Wabbajack خوب :دی
Caitiffes اسون هستن، فرار نکن :دی، بزن بفهمه رئیس کیه :دی

اینم عکسش:
96222751234696455161.jpg

لول چندی ؟بابا تو دیگه چرا میترسی اوف بر تو باد اوف برتو باد باید بزنی همرو بکشی تا میزان حالگیری به دستت بیاد اوف بر تو باد:d

لول چندی ؟بابا تو دیگه چرا میترسی اوف بر تو باد اوف برتو باد باید بزنی همرو بکشی تا میزان حالگیری به دستت بیاد اوف بر تو باد:d

یدونه دیگه میزدی با همین Wabbajack خوب :دی
Caitiffes اسون هستن، فرار نکن :دی، بزن بفهمه رئیس کیه :دی
لولم 14 هست
دیگه گرخیدم فرار کردم.

لولم 14 هست
دیگه گرخیدم فرار کردم.
خجالت نمی کشی با این لول با این عصا شوخی می کنی؟:d
برو تو ریفتین تو مهمون خونهش اونجا یه مرد میبینی که لباس سیاه پوشیده جلوی گارسون:d باهاش حرف بزن ماموریت رو انجام بده در اخر یه عصا می ده که می تونی یکی از این موجودات بیاری.البته طرف تو:d

رفیق یه خورده لولت بره بالا میتونی مثل اب خوردن بکشی
اگه تو اون مرحله که زندانی رو ازاد میکنی گیرافتادی یه Battlecry بعدش بکش
اگه scroll داری استفاده کن

نه کلا موجودات مزاحمین . راستی چجوری لولم را ببینم بعد هم چجوری لولم زیاد میشه؟؟! بعد هم من هنوز به مرحله زندانی نرسیدم هنوز تو مهمونیم . راستی اقا کاوه از خودت بدت نمیاد تو بازی که اون شکلی هستی ؟؟! باز ferhood نورده خوشجله;) ولی دارک الف که:-& البته من خودمم نوردم:d

نه کلا موجودات مزاحمین . راستی چجوری لولم را ببینم بعد هم چجوری لولم زیاد میشه؟؟! بعد هم من هنوز به مرحله زندانی نرسیدم هنوز تو مهمونیم . راستی اقا کاوه از خودت بدت نمیاد تو بازی که اون شکلی هستی ؟؟! باز ferhood نورده خوشجله;) ولی دارک الف که:-& البته من خودمم نوردم:d
تو لودینگ ها گوشه سمت راست بالا شکلش هم یه نوار هست توش ابی کمرنگ کنارش یه عدد اون لولت.
برای بالا بردن لولت هم اگه دقت کرده باشی هر چند وقت وقتی داری بازی می کنی یه عدد ظاهر می شه که اون نشون دهنده ی اینه که تو یکی از مهارت هایت رو بالا بردی مثلا وقتی شمشیر زدن مهارت بیش تری در شمشیر زنی پیدا می کنی.و وقتی مهارت شمشیر زنیت بالا می ره می تونی پرک هاش رو بگیری که پرک ها هم باعث قوی تر شدنت می شه.
نکته:مثالی که درباره ی شمشیر زنی هست در همه ی توانایی ها مثل دزدی جادو و صدق می کنه:d
نکته:پرک همون ستاره های تو قسمت skill هست.:d

---------- نوشته در 10:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 AM ارسال شده بود ----------

کاربرد این چوب اهریمنی چیه ؟:d
چجوری باید به جونورهای دیگه تبدیل کنی؟
کاربردش که زیاد ولی بیش ترینش خندست:dبه قول کاوه:
هر جونوری رو می تونی از مرغ تا اژدها تبدیل کنی
:d
مثل بقیه ی عصا هاست روی طرف می زنی.:d
جاش هم خواستی بگو بگم.
نمی خواد خودم می گم.
جاش:
می ری اینجا:
556411265.jpg
بعد تو شهر با یه ولگرد به نام Dervenin حرف بزن اینه::d
556411281.jpg

آخرین ویرایش:
تو لودینگ ها گوشه سمت راست بالا شکلش هم یه نوار هست توش ابی کمرنگ کنارش یه عدد اون لولت.
برای بالا بردن لولت هم اگه دقت کرده باشی هر چند وقت وقتی داری بازی می کنی یه عدد ظاهر می شه که اون نشون دهنده ی اینه که تو یکی از مهارت هایت رو بالا بردی مثلا وقتی شمشیر زدن مهارت بیش تری در شمشیر زنی پیدا می کنی.و وقتی مهارت شمشیر زنیت بالا می ره می تونی پرک هاش رو بگیری که پرک ها هم باعث قوی تر شدنت می شه.
نکته:مثالی که درباره ی شمشیر زنی هست در همه ی توانایی ها مثل دزدی جادو و صدق می کنه:d
نکته:پرک همون ستاره های تو قسمت skill هست.:d

---------- نوشته در 10:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 AM ارسال شده بود ----------

کاربردش که زیاد ولی بیش طرینش خندست:dبه قول کاوه:

:d
مثل بقیه ی عصا هاست روی طرف می زنی.:d
جاش هم خواستی بگو بگم.

محمد جریان این چوب یا عصاهه چیه مثل اینکه بدرد میخوره کجا میتونم بگیرمش:d

بر بچ چه جوری میشه forst mirriam خرید یا گیر آورد من نمدونم جاست ولی میدونم شبیح شبدر هست راستی طرز تهیه ی strom antouch که دنبالتان بیاد توی کالج توی همون جایی که جادو های بنفش cangojar یه همچین چیزی میسازی به midden برو آخرش به یه جایی میرسی بعد چیزی هایی که میگم بریز توی offerix box بعد هم active کن تا کتاب جادویی بشه:
1-یه دونه void salt
2-یه دونه deathbell یه جور گله توی اتاق جادوگرای کالج زیاده....
3-یه دونه ruind book یه کتاب خالی هست که جاهای اسکلتی توی کتابخانشان پیدا میشه...
4-یه دونه mammoth tusk آج ماموت
بعد اهرم رو بکش تا یه کتاب بیفته پایین بعد هم بخونش و strom antouch ظاهر کن تا همه رو داغون کنه.....
راستی void salt همون چیزی هست که وقتی این جور چیزا رو میکشی توی یه کاسه توی بدنشون هست:d
این ها هم strom antouch هستن:
sa.jpg

آخرین ویرایش:
کسانی که می شوید از اونا خونه خرید را بگید؟ یک جوری که بفهمم
بلک استار به چه دردی می خوره
تو قصر شهر ها:dالبته تو شهری که می خوای خونه بگیری باید ماموریتی برای شاه و یا وزیرش انجام بدی.
نگاه کن تو قصر ها چند نفر بیش تر نیستن.یکی شاه یکی وزیر جنگ که لباس ارتشی پوشیده یکی هم که جادوگر که لباسش لباسش خودت می دونی دیگه چجوریه:dیه مرد هم هست که معمولا کنار شاه وایستاده که لباس نسبتا عادی داره.با اون حرف بزن یکی از دیالوگ هاش گفته home همونه رو بزنی میگه قیمت خونه رو. رو دیالوگ بزنی اگه پولش رو داشته باشی میخری. یه کلک رشتی هم می تونی بزنی بدون دادن پول بهش می خری خونه رو:d

تو قصر شهر ها:dالبته تو شهری که می خوای خونه بگیری باید ماموریتی برای شاه و یا وزیرش انجام بدی.
نگاه کن تو قصر ها چند نفر بیش تر نیستن.یکی شاه یکی وزیر جنگ که لباس ارتشی پوشیده یکی هم که جادوگر که لباسش لباسش خودت می دونی دیگه چجوریه:dیه مرد هم هست که معمولا کنار شاه وایستاده که لباس نسبتا عادی داره.با اون حرف بزن یکی از دیالوگ هاش گفته home همونه رو بزنی میگه قیمت خونه رو. رو دیالوگ بزنی اگه پولش رو داشته باشی میخری. یه کلک رشتی هم می تونی بزنی بدون دادن پول بهش می خری خونه رو:d
لطفا" جواب من رو هم بده گیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or