راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
خجالت نمی کشی با این لول با این عصا شوخی می کنی؟:d
برو تو ریفتین تو مهمون خونهش اونجا یه مرد میبینی که لباس سیاه پوشیده جلوی گارسون:d باهاش حرف بزن ماموریت رو انجام بده در اخر یه عصا می ده که می تونی یکی از این موجودات بیاری.البته طرف تو:d
این عصا رو که شبیه یه گل هست سری قبل گرفتم خیلی عالیه.
یه dremora واست ظاهر میکنه.
:d
دوستان این هارت فایر کی میاد؟؟
تاریخ ریلیزش 2 روز پیش بود؟
اینم مثل دانگارد اول واسه 360 میاد و بعد یه ماه واسه پی سی؟؟

سلام برو بکس آره اگه آماری از این hearthfire دارین بزارین بد جور چشم انتظارشیم بعد اگه بگین تمام امکاناتی که بهش اظافه میشه چیه بجزخونه ممنون :d

من نمیدونم اخه تو این تاپیک بیشترین مشکل خونه بوده اخه :dبابا مایه داری برو تو solitude سی چهل هزار خرج کن بهریینو داشته باش یا میخواین یه ماد بگم خونتونو خودتون بسازین یه جایی هم برای ومپایر ها یا خواستین برای ورولف ها داره هایدتاتhideout:d

بچه ها جز دارو و لباس چیزه دیگه ای هم میشه تویه بازی ساخت؟:d

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 PM ارسال شده بود ----------

تو لودینگ ها گوشه سمت راست بالا شکلش هم یه نوار هست توش ابی کمرنگ کنارش یه عدد اون لولت.
برای بالا بردن لولت هم اگه دقت کرده باشی هر چند وقت وقتی داری بازی می کنی یه عدد ظاهر می شه که اون نشون دهنده ی اینه که تو یکی از مهارت هایت رو بالا بردی مثلا وقتی شمشیر زدن مهارت بیش تری در شمشیر زنی پیدا می کنی.و وقتی مهارت شمشیر زنیت بالا می ره می تونی پرک هاش رو بگیری که پرک ها هم باعث قوی تر شدنت می شه.
نکته:مثالی که درباره ی شمشیر زنی هست در همه ی توانایی ها مثل دزدی جادو و صدق می کنه:d
نکته:پرک همون ستاره های تو قسمت skill هست.:d

---------- نوشته در 10:58 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:56 AM ارسال شده بود ----------

کاربردش که زیاد ولی بیش ترینش خندست:dبه قول کاوه:

:d
مثل بقیه ی عصا هاست روی طرف می زنی.:d
جاش هم خواستی بگو بگم.
نمی خواد خودم می گم.
جاش:
می ری اینجا:
556411265.jpg
بعد تو شهر با یه ولگرد به نام Dervenin حرف بزن اینه::d
556411281.jpg
چقدر داغونه بنده خدا کجا پیداش کردی؟=))
والا من تاحالا این بابا رو ندیدم :dرفتم تویه قصر بعد رفتم زیر زمین رفتم یه جایی که کلی تار عنکبوت بود !
بعد که رسیدم به یه راهرو رفتم تویه ذهن یه بابایی که بهم ماموریت داد ذهنش رو درست کنم
اونجا بهم این عصا رو داد
بعد به هرکی میزنم یا اتیش میگیره یا یخ میزنه

جان مادرتون جواب منو بدید نه اینکه پشت هم سوال بپرسید......
بر بچ چه جوری میشه forst mirriam خرید یا گیر آورد من نمدونم جاست ولی میدونم شبیح شبدر هست راستی طرز تهیه ی strom antouch که دنبالتان بیاد توی کالج توی همون جایی که جادو های بنفش cangojar یه همچین چیزی میسازی به midden برو آخرش به یه جایی میرسی بعد چیزی هایی که میگم بریز توی offerix box بعد هم active کن تا کتاب جادویی بشه:
1-یه دونه void salt
2-یه دونه deathbell یه جور گله توی اتاق جادوگرای کالج زیاده....
3-یه دونه ruind book یه کتاب خالی هست که جاهای اسکلتی توی کتابخانشان پیدا میشه...
4-یه دونه mammoth tusk آج ماموت
بعد اهرم رو بکش تا یه کتاب بیفته پایین بعد هم بخونش و strom antouch ظاهر کن تا همه رو داغون کنه.....
راستی void salt همون چیزی هست که وقتی این جور چیزا رو میکشی توی یه کاسه توی بدنشون هست
yahoo_4.gif

این ها هم strom antouch هستن:
sa.jpg

بچه ها جز دارو و لباس چیزه دیگه ای هم میشه تویه بازی ساخت؟:d

---------- نوشته در 04:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 PM ارسال شده بود ----------

چقدر داغونه بنده خدا کجا پیداش کردی؟=))
والا من تاحالا این بابا رو ندیدم :dرفتم تویه قصر بعد رفتم زیر زمین رفتم یه جایی که کلی تار عنکبوت بود !
بعد که رسیدم به یه راهرو رفتم تویه ذهن یه بابایی که بهم ماموریت داد ذهنش رو درست کنم
اونجا بهم این عصا رو داد
بعد به هرکی میزنم یا اتیش میگیره یا یخ میزنه
سلاح هم می‌شه ساخت :دی
اونجوری هم ماموریت شروع می‌شه اینجوری هم :دی
@human911: ساده‌ترین نوع گیاه هستن، معمولا از خونه‌ها آویزون هستن

اقا تو اون مهمنیه من در را باز میکنم و اون صندوقرو هم باز میکنم بعد بهم ادرس میده میرم بیرون یهو یک عالمه سرباز میریزن دورم با شمشیر و جاو منم جادویی ندارم جز یک سری چرت و پرت شمشیر ها هم نیست چه کنم راستی یک سوال اگه بخواهم از اول بازی را شروع کنم چه نژادی برددارم همه نظر بدین

سلاح هم می‌شه ساخت :دی
اونجوری هم ماموریت شروع می‌شه اینجوری هم :دی
@human911: ساده‌ترین نوع گیاه هستن، معمولا از خونه‌ها آویزون هستن

اااا خب من که دارم نصف بازی رو بی خبر میرم! :d
چگونه باید وارد این صنعت بشم؟:d

---------- نوشته در 08:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 PM ارسال شده بود ----------

جز سلاح چیز دیگه ای هم میشه ساخت؟:-/

بچه ها من هنوز مشکل حل نشده:-s
بازیم باگ داره! کسی کد تقلب سراغ نداره برا رد کردن اینجا؟؟؟

سلام من توی این معمای بازی گیر کردم، ممنون میشم کمک کنید! ;)
nvk5h05peoqkdi3fc3.jpg

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 PM ارسال شده بود ----------

اقا تو اون مهمنیه من در را باز میکنم و اون صندوقرو هم باز میکنم بعد بهم ادرس میده میرم بیرون یهو یک عالمه سرباز میریزن دورم با شمشیر و جاو منم جادویی ندارم جز یک سری چرت و پرت شمشیر ها هم نیست چه کنم راستی یک سوال اگه بخواهم از اول بازی را شروع کنم چه نژادی برددارم همه نظر بدین

توی اون مهمونی باید بی سرو صدا بری سراغ سه تا صندوق و سه کتاب و برداری ولی عمرن نمی تونی!:d
من که نتونستم یواش کار کنم برا همین سرمو مثل گ.. انداختم پایینو گازشو گرفتم از جلوی همشون رد شدم یه راست رفتم همون جاهایی که مشخص شده رو مپ! ملت همه افتاده بودن دنبالم b-)
اگه می خوای بازی رو از اول شروع کنی بنظرم orc برداری بهتر. سراغ جادم نرو . کار کردن با جادو سختر از شمشیره
من اول nord برداشتم که راضیم ازش بنده خدا خوب چیزیه ولی جدیدا بازی رو از نو با khajiit شروع کردم که اونم باحاله ولی nord به نظرم بهتر بود!

اااا خب من که دارم نصف بازی رو بی خبر میرم! :d
چگونه باید وارد این صنعت بشم؟:d

---------- نوشته در 08:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:20 PM ارسال شده بود ----------

جز سلاح چیز دیگه ای هم میشه ساخت؟:-/
تو همون آهنگری با forge یا Anvil میشه سلاح و زره ساخت
(البته اگه پرک های smithing رو هم آزاد کنین، سلاح و زره های جدید تری آزاد میشه)
میشه بهشون هم با arcane جادو اضافه کرد.
......

تو همون آهنگری با forge یا Anvil میشه سلاح و زره ساخت
(البته اگه پرک های smithing رو هم آزاد کنین، سلاح و زره های جدید تری آزاد میشه)
میشه بهشون هم با arcane جادو اضافه کرد.
......

بله اینو میدونم سلاحم ساختم با اون سلاحایی که میشه با لباس ها ساخت کاری ندارم :d
سوالم رو بد پرسیدم منظورم سلاحایی مثل عصا و اینجور چیزاست ؟
آخه زیر کالج وینترهود یه دستگاه گنده جادویی بود فکر کردم میشه باهاش عصا ساخت یا کتیبه درست کرد با کاغذ هایی که تو بازی هستن؟

بله اینو میدونم سلاحم ساختم با اون سلاحایی که میشه با لباس ها ساخت کاری ندارم :d
سوالم رو بد پرسیدم منظورم سلاحایی مثل عصا و اینجور چیزاست ؟
آخه زیر کالج وینترهود یه دستگاه گنده جادویی بود فکر کردم میشه باهاش عصا ساخت یا کتیبه درست کرد با کاغذ هایی که تو بازی هستن؟
نه نمی‌شه :دی
اون Forge مربوط می‌شه به ساختن موجودات Daedric :دی. اسمش روش هست دیگه، Daedric Forge :دی. باهاش می‌شه موجودات Daedric رو Summon کرد.

بچه ها من هنوز مشکل حل نشده:-s
بازیم باگ داره! کسی کد تقلب سراغ نداره برا رد کردن اینجا؟؟؟

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 PM ارسال شده بود ----------

توی اون مهمونی باید بی سرو صدا بری سراغ سه تا صندوق و سه کتاب و برداری ولی عمرن نمی تونی!:d
من که نتونستم یواش کار کنم برا همین سرمو مثل گ.. انداختم پایینو گازشو گرفتم از جلوی همشون رد شدم یه راست رفتم همون جاهایی که مشخص شده رو مپ! ملت همه افتاده بودن دنبالم b-)
اگه می خوای بازی رو از اول شروع کنی بنظرم orc برداری بهتر. سراغ جادم نرو . کار کردن با جادو سختر از شمشیره
من اول nord برداشتم که راضیم ازش بنده خدا خوب چیزیه ولی جدیدا بازی رو از نو با khajiit شروع کردم که اونم باحاله ولی nord به نظرم بهتر بود!

زشتن اخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or