راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من فهمیدم بازیم صدا داره فیل سیستمم خرابه یه فایل به نام :X3DAudio 1-7 .Dll.رفتم دانلود کردم ولی بازیم کلا اون دیلوگا هم پرید.کسی میتونه این فایلو برام اپلود کنه؟
ادرسشم اینجائه:windows/system 32.اون فایلم اگر به حروف الفبا باشه اخرائه.ویندوز سون دارم.
یه سرچ کنید فایلش برا دانلود هست.

ممنون آقا کاوه، واقعا نمیدونم چجوری میشه تشکر کرد، البته برای این راهنماییت نه ها!:دی
برای قبلی، کتاب پیدا شد، حالا کدوم Path رو انتخاب کنم تا فول شم؟:دی
برای اینم ممنون:دی
راستی اون چیت قبلی برای Alvor رو امتحان کردم(البته رو پودرش:| چون با مجیک زندش کردم بعد پودر شد، دیگم سیو گیم ندارم برگردم عقب، اگه برگردم خیلی میره عقب:()
جواب نداد، البته رو یه نفر هم که قبلا کشته بودم امتحان کردم باز جواب نداد نمیدونم چرا:( ببخشید اینقدر زحمت میدیم شمام در مشقت و سختی سخاوتمندانه کمک میکنین:دی
الان دییگه تقریبا باید همه Quest ها رو خودم پیدا کنم برمشون:دی

---------- نوشته در 04:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

منتظرم دوست عزیز:)

فقط خدا کنه کتاب رو نخونده باشی و هیچ Path رو انتخاب نکرده باشی، چون اثرش از بین میره... البته با یه بار باز کردن چیزی نمیشه، اما اگه بیشتر از یه بار باز کرده باشی دیگه نمیشه...
به هر حال، اگه خرابش نکرده باشی، باید بری به WhiteRun و بری به Dragonsreach بعد اونجا ازون یارو که بغل پله های صندلی حاکم وایساده، یه خونه بخری به قیمت 5000 سکه، حالا Breezehome بغل خونه آهنگر شهر ماله تو شده، حالا باز از همون یارو وسایل دکوراسیون خونه بخر تا کتابخونه بیاد تو خونت، حالا میری نزدیک کتاب خونه، Activate Book Shelf رو میزنی ، حالا اگه تاحالا ازون کتاب هیچی نخوندی و هیچ Path رو انتخاب نکردی، از تو Inventory خودت بازش کن و یه Path رو به دلخواه انتخاب کن (آخرش میگم هر کدوم به چه درد میخورن) وقتی انتخاب کردی ببندش و بذار توی کتابخونه، حالا که تو کتابخونست، بر دارش، ولی اصلا نخون و گزینه Do not read رو بزن، بعدش با دکمه E دوباره ببرش تو Inventory خودت.... دوباره همین چرخه رو انقدر تکرار کن تا همه چیز 100 بشه.... :d
حالا معرفی Path ها:
Path Of Might : همونجور که از اسمش معلوم، (راه قدرت) توانایی هایی رو زیاد میکنه که به قدرت و زور و اینا ربط داره، یعنی : Smithing, Heavy Armor, Two-Handed, Block و فکر کنم One-Handed هم زیاد میکنه، این یکی رو دقیق یادم نیست...
Path Of Shadow : اینم اسمش داد میزنه که کارای یواشکی و ایناست، این مهارتهارو زیاد میکنه، : Pick Pocket, Sneack, Speech, Lock Picking و باز اینو دقیق یادم نیست که Archery رو هم زیاد میکنه یا نه، شایدم ماله قبلی بود، ولی به احتمال زیاد ماله همینه...
Path of Magic : که معلومه دیگه، Conjuction, Restortion, Destruction, Illusion, Enchanting و فکر کنم Alchemy رو هم زیاد میکنه...

هر بار استفاده از Path ها، به مهارتهای مرتبطشون 5 تا اضافه میکنه...
حتما قبل شروع فرآیند تقلب (یاد فرآیند آزمون سراسری افتادم :d) یه Save کن تا یه وقت اشتباه شد به خاک سیاه نشینی...
از من میشنوی، وقتی کارت تموم شد و اون مهارتهایی که میخواستی رو 100 کردی، برو همشون رو تا ته Perk گذاری کن، چون اگه مثل ماله من باشه، بعد چند وقت همشون میان پایین، مثلا Heavy Armor من شده 21 ، ولی چون تا ته پر شده با Perk دیگه منفی هم بشه عین خیالم نیست...

دیگه سوالی چیزی بود در خدمتیم :-b #:-s#:-s#:-s

بچه ها با لول چند بازی رو تموم کردین(مرحله های اصلی):-b:-/

اخه خودم با 19 تمومش کردم:d

(اسکایریم که بزرگه،تا بخواین برین به یه جایی که کشفش نکردین 1 ساعت تول میکشه وسط راهم گرگ دشمن همه چی میریزن سرت لولت میره بالا)b-)

آخرین ویرایش:

(اسکایریم که بزرگه،تا بخواین برین به یه جایی که کشفش نکردین 1 ساعت تول میکشه وسط راهم گرگ دشمن همه چی میریزن سرت لولت میره بالا)b-)
Lvl 58 :D

من با Level 66

من الان لولم شده 86 !! اما هنوز تمومش نکردم!=))
آقا یه چندتا Mod مشتی میخوام برای (One Handed & Two Handed & Bow(Arrow
و ...

دوستان من نمیدونم چرا دیگه با بازیش حال نمیکنم :دی یه چارتا ترفند چارتا جا بگین ما بریم حال کنیم من با لول 12 تمومش کردم :دی الان بدون زن موندیم باید استین بالا بزنم واسه خودم :دی من Dawnguard هم نصب کردم :دی حوصله ندارم ماموریت هاشو برم!راستی چه جوری باید برای یه نفر ماموریت انجام بدی!راستی میخوام اسب بخرم (یا بدزدم :دی)کجا باید برم اگه میشه رو نقشه بم نشون بدین!

دوستان من نمیدونم چرا دیگه با بازیش حال نمیکنم :دی یه چارتا ترفند چارتا جا بگین ما بریم حال کنیم من با لول 12 تمومش کردم :دی الان بدون زن موندیم باید استین بالا بزنم واسه خودم :دی من Dawnguard هم نصب کردم :دی حوصله ندارم ماموریت هاشو برم!راستی چه جوری باید برای یه نفر ماموریت انجام بدی!راستی میخوام اسب بخرم (یا بدزدم :دی)کجا باید برم اگه میشه رو نقشه بم نشون بدین!

آخه چرا اینقدر زود؟:دی
برای اینکه اسب بخرین باید حداقل 1000 Gold داشته باشین ... یادش بخیر:دی اولین باری که اسب دزدیدم از استبل شهر Whiterun بود:دی
آقا راستی من تو این Nexus mods عضو شدم، فایده ای داره؟:دی

آخه چرا اینقدر زود؟:دی
برای اینکه اسب بخرین باید حداقل 1000 Gold داشته باشین ... یادش بخیر:دی اولین باری که اسب دزدیدم از استبل شهر Whiterun بود:دی
آقا راستی من تو این Nexus mods عضو شدم، فایده ای داره؟:دی

اکثرا فکر کنم اولین بار از اونجا اسب خریدن (یا دزدیدن :)))
این نکسوز منبع ماد و ایناست عضو شدی میتونی دانلود کنی

راستی اسب می دزدین برای سرتون جایزه میزارن ها :))

اول یه سیو کن، بعدا برو تو یه شهر، مثل عقده ای‌ها هر کی‌ میاد جلوت رو بکش :دی

اگه انقدر زود حوصلت سر رفته دیگه بازی نکن چون ازش خوشت نمیاد (البته این فقط نظر منه چون شخصا هر وقت از یه بازی قبل این که تمومش کنم حوصلم سر میره مطمئنم که از اون بازی خوشم نمیاد )
وقتی همه میگن یه بازی خیلی عالیه و بهترین بازی سال هست و ... دلیل نمیشه که حتما خوشت بیاد
منم وقتی halo یا crysis بازی می کنم حوصلم سر میره اصلا به دلم نمی چسبه حالا هر چقدر یه نفر میخواد تو گوش من بخونه که اینا خیلی بازی های خوبی هستند و امتیازش انقدره و ... من که نمی تونم به زور کاری کنم که از یه بازی خوشم بیاد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or