راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
شما توی قسمت Powers میری و Beast Form رو انتخاب میکنی. بعدش با Z هر وقت خواستی میتونی به گرگنما تبدیل بشی!
روزی یه بار :دی

---------- نوشته در 02:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

راستی کاوه این Dawnguard چجوری باید خون بخوری؟:d اونوقت راهی نیست که برگردیم سر موضع قبلیمون؟ یعنی دوباره گرگنما بشیم؟:d
مثل خون آشام معمولی‌ دیگه :دی، کسی‌ که خوابیده روش E رو بزن بعدا خونش رو بکش دیگه.

نه :دی فقط با چیت می‌شه.

player.placeatme 1A696
:D

ممنون آقا کاوه، واقعا نمیدونم چجوری میشه تشکر کرد، البته برای این راهنماییت نه ها!:دی
برای قبلی، کتاب پیدا شد، حالا کدوم Path رو انتخاب کنم تا فول شم؟:دی
برای اینم ممنون:دی
راستی اون چیت قبلی برای Alvor رو امتحان کردم(البته رو پودرش:| چون با مجیک زندش کردم بعد پودر شد، دیگم سیو گیم ندارم برگردم عقب، اگه برگردم خیلی میره عقب:()
جواب نداد، البته رو یه نفر هم که قبلا کشته بودم امتحان کردم باز جواب نداد نمیدونم چرا:( ببخشید اینقدر زحمت میدیم شمام در مشقت و سختی سخاوتمندانه کمک میکنین:دی
الان دییگه تقریبا باید همه Quest ها رو خودم پیدا کنم برمشون:دی

---------- نوشته در 04:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

اگه خواستی بگو تا برات بگم چه جوری استفاده کنی، چون خیلی استفادش مهمه، الکی بهت مهارت نمیده...
منتظرم دوست عزیز:)

دوستان تو بازی نمیدونم چرا نمیشه دیگه ازدواج کرد گردنبند مارا رو ندارم که دارم quest طرف :d رو هم رفتم ولی نمیشه چند تا از quest های معبد مارا رو هم رفتم ولی نمیشه:((:d

ممنون آقا کاوه، واقعا نمیدونم چجوری میشه تشکر کرد، البته برای این راهنماییت نه ها!:دی
راستی اون چیت قبلی برای Alvor رو امتحان کردم(البته رو پودرش:| چون با مجیک زندش کردم بعد پودر شد، دیگم سیو گیم ندارم برگردم عقب، اگه برگردم خیلی میره عقب:()
جواب نداد، البته رو یه نفر هم که قبلا کشته بودم امتحان کردم باز جواب نداد نمیدونم چرا:( ببخشید اینقدر زحمت میدیم شمام در مشقت و سختی سخاوتمندانه کمک میکنین:دی
اون یکم Tricky هست :دی، ~ رو بزنین بعدا رو مرده کلیک کنین، بعدا اونو بزنین :دی، البته رو پودر نمیدونم کار کنه یا نه :دی.
دوستان تو بازی نمیدونم چرا نمیشه دیگه ازدواج کرد گردنبند مارا رو ندارم که دارم quest طرف
yahoo_4.gif
رو هم رفتم ولی نمیشه چند تا از quest های معبد مارا رو هم رفتم ولی نمیشه
yahoo_20.gif
yahoo_4.gif
یبار می‌شه فقط ازدواج.

---------- نوشته در 04:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:15 PM ارسال شده بود ----------

منتظرم دوست عزیز:)
گلدن کلا رو که نباید به الوور داد.دست راست دومین مغازه تو ریور وود من به اون دادمو

اگه بازی رو آپدیت کردم باید بازی رو از اول شروع کنم؟؟؟/:-/
dawngaurd چیه؟؟؟؟به چه درد می خوره؟؟؟؟ از کجا گیر میاد؟؟؟

---------- نوشته در 06:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

ممکن شما شمشیر سنگین برداشته باشی.
اول با شمشیر سبک امتحان کن.
در ضمن باید شمشیر رو تویک دستت بگیری (مثلا راست)و سپر رو در دست دیگرت(مثلا چپ) این کارئ میتونی تو آیتم ها انجام بدی.

آخرین ویرایش:
اگه بازی رو آپدیت کردم باید بازی رو از اول شروع کنم؟؟؟/:-/
dawngaurd چیه؟؟؟؟به چه درد می خوره؟؟؟؟ از کجا گیر میاد؟؟؟

---------- نوشته در 06:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:51 PM ارسال شده بود ----------

ممکن شما شمشیر سنگین برداشته باشی.
اول با شمشیر سبک امتحان کن.
در ضمن باید شمشیر رو تویک دستت بگیری (مثلا راست)و سپر رو در دست دیگرت(مثلا چپ) این کارئ میتونی تو آیتم ها انجام بدی.
نه لازم نیست، یه DLC هست، یه سری مرحله جدید اضافه می‌کنه :دی

یکی به اسم laydia ( فک کنم غلط نوشتم ! ) دنبالم میومد ، ولی وقتی اسب گرفتم گمش کردم ، الان باید چکار کنم پیدا شه ؟
راهی هست که بشه از روی اسب جنگید ؟ یا تیر انداخت ؟
نمیشه واسه کسی که دنبالمون میاد اسب گرفت ؟
با تشکــــــــر
.

یکی به اسم laydia ( فک کنم غلط نوشتم ! ) دنبالم میومد ، ولی وقتی اسب گرفتم گمش کردم ، الان باید چکار کنم پیدا شه ؟
با تشکــــــــر
.
برمیگرد به خونه (Whiterun )

می‌شه، با نصب آپدیت آخر :دی
تا جایی‌ که می‌دونم نه، ولی‌ من زیاد تو کار Follower نیستم مطمئن نیستم.

نوشته شده توسط Ho_Mo
با تشکــــــــر
.

اصولا با یک fast travel جلوت ظاهر باید بشه.
اگه اسبت هم گم شد با یک fast travel جلوت ظاهر میشه

---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

نیاز مند downgaurd

من فهمیدم بازیم صدا داره فیل سیستمم خرابه یه فایل به نام :X3DAudio 1-7 .Dll.رفتم دانلود کردم ولی بازیم کلا اون دیلوگا هم پرید.کسی میتونه این فایلو برام اپلود کنه؟
ادرسشم اینجائه:windows/system 32.اون فایلم اگر به حروف الفبا باشه اخرائه.ویندوز سون دارم.

نوشته شده توسط Ho_Mo
با تشکــــــــر
.

اصولا با یک fast travel جلوت ظاهر باید بشه.
اگه اسبت هم گم شد با یک fast travel جلوت ظاهر میشه

---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:06 PM ارسال شده بود ----------

نیاز مند downgaurd
بعد شش ساعت Wait کردن برمیگرد به خونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or