راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
دوستان تو بازی Eرو میزنم ولی با هیچ کس صحبت نمیکنه حتی نمیاره که صحبت کنم :((
امکان داره چند تا Mod ریخته باشین که باهم سازگار نیستن، یا یه باگ‌ای هست، از جایی‌ که مردم حرف می‌زدن لود کنین درست می‌شه اگه فکر می‌کنین باگ هست :دی

امکان داره چند تا Mod ریخته باشین که باهم سازگار نیستن، یا یه باگ‌ای هست، از جایی‌ که مردم حرف می‌زدن لود کنین درست می‌شه اگه فکر می‌کنین باگ هست :دی

اخه مشکل اینه که هر کاری میکنه با guardها هم صحبت میکنه با مردم صحبت نمیکنه

اقا جان مشکل حل شد ببین این مردم چه مارمولکی هستن ها لباس داک برادرهود رو پوشیده بودم واسه اون صحبت نمیکردن :d

اگه انقدر زود حوصلت سر رفته دیگه بازی نکن چون ازش خوشت نمیاد (البته این فقط نظر منه چون شخصا هر وقت از یه بازی قبل این که تمومش کنم حوصلم سر میره مطمئنم که از اون بازی خوشم نمیاد )
وقتی همه میگن یه بازی خیلی عالیه و بهترین بازی سال هست و ... دلیل نمیشه که حتما خوشت بیاد
منم وقتی halo یا crysis بازی می کنم حوصلم سر میره اصلا به دلم نمی چسبه حالا هر چقدر یه نفر میخواد تو گوش من بخونه که اینا خیلی بازی های خوبی هستند و امتیازش انقدره و ... من که نمی تونم به زور کاری کنم که از یه بازی خوشم بیاد :d
نه داداش من راستشو بگم معتاد بازیهای RPG هستم مثل Fallout 3,Skyrim,Diablo و خیلی از بازیهای دیگه که زیادن... من اوایل واقعا معتادش بودم درسو زندگی رو کنار گذاشته بودمو وقتمو صرفه این شاهکار میکردم!ولی 2-3روزه که بازیش میکنم دیگه لذت قبل رو نمیده :دی اینجوری نیست که من به زور از بازیش خوشم میاد واقعا ازش خوشم میاد ولی الان موندم چیکار کنم :دی یه بار خواستم ززن بگیرم دهنم سرویس شد اخرشم ازدواج نکردم:دی راستی ازدواج کنی مراسمم داره؟:دی

نه داداش من راستشو بگم معتاد بازیهای RPG هستم مثل Fallout 3,Skyrim,Diablo و خیلی از بازیهای دیگه که زیادن... من اوایل واقعا معتادش بودم درسو زندگی رو کنار گذاشته بودمو وقتمو صرفه این شاهکار میکردم!ولی 2-3روزه که بازیش میکنم دیگه لذت قبل رو نمیده :دی اینجوری نیست که من به زور از بازیش خوشم میاد واقعا ازش خوشم میاد ولی الان موندم چیکار کنم :دی یه بار خواستم ززن بگیرم دهنم سرویس شد اخرشم ازدواج نکردم:دی راستی ازدواج کنی مراسمم داره؟:دی
آره :دی، یه مراسم کوچیک داره که باهم میرین به خانه بخت :دی

بعد از گستن Alduin بخش اصلی بازی تموم میشه؟
بعد از این که سه تا Fallowerرو برای delphin میبریم میگه قبل از این که کار مورد نظر رو شروع کنیم باید اون اژدهای پیر. همونی که باهامون حرف میزنهPU...رو بکشی. ولی بعد از کشتن Alduin اژدهای مورد نظر میره و کوست مورد نظر kill pu... از لیست حذف میشه ولی delphin دوباره همون حرف قبلی رو میزنه! باید چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
بعد از گستن Alduin بخش اصلی بازی تموم میشه؟
بعد از این که سه تا Fallowerرو برای delphin میگه قبل از این که کار مورد نظر رو شروع کنیم باید اون اژدهای پیر. همونی که باهامون حرف میزنهPU...رو بکشی. ولی بعد از کشتن Alduin اژدهای مورد نظر میره و کوست مورد نظر kill pu... از لیست حذف میشه ولی delphin دوباره همون حرف قبلی رو میزنه! باید چی کار کنم؟
Dragonslayer ماموریت آخر هست.

با تموم کردن بازی هم اون ماموریت غیر قابل دسترس می‌شه، باید قبل اون عمل می‌کردین :دی.
در ضمن کشتن اون کار بسیار بی‌ رحمانه‌ای هست :دی

برای ملحق شدن به Dark brotherhood باید کجا رفت ؟
یه نفر تو صفحات قبلی گفته بود ولی مفهوم نبود.

باید بری به winterhold
مردم میگم که یه پسره و اینا (:))) بعد میری پیش پسره فکر میکنه تو از برادرهود اومدی بهت میگه فلانی رو بکش
فلانی رو که میکشی بخوابی بقیه ی داستانو هم که همه بلدن :d

نه داداش من راستشو بگم معتاد بازیهای RPG هستم مثل Fallout 3,Skyrim,Diablo و خیلی از بازیهای دیگه که زیادن... من اوایل واقعا معتادش بودم درسو زندگی رو کنار گذاشته بودمو وقتمو صرفه این شاهکار میکردم!ولی 2-3روزه که بازیش میکنم دیگه لذت قبل رو نمیده :biggrin1: اینجوری نیست که من به زور از بازیش خوشم میاد واقعا ازش خوشم میاد ولی الان موندم چیکار کنم :biggrin1: یه بار خواستم ززن بگیرم دهنم سرویس شد اخرشم ازدواج نکردم:biggrin1: راستی ازدواج کنی مراسمم داره؟:biggrin1:
شاید یه مدت بازی هایی با گرافیک بالا تر یا گیم پلی بهتر بازی کردی
آخه منم یه مدت اینو دیگه بازی نکردم رفتم fallout3 و reckoning بازی کردم موقعی که اومدم اینو بازی کنم دیگه بهم حال نمیداد :d

آره :دی، یه مراسم کوچیک داره که باهم میرین به خانه بخت :دی
جدی جدی مراسم داره ؟ اگه داره که منم برم زن بگیرم ببینم چه جوریه (حال می کنین واسه یه مراسم میخوایم خودمونو بدبخت کنیم ):d

برای ملحق شدن به Dark brotherhood باید کجا رفت ؟
یه نفر تو صفحات قبلی گفته بود ولی مفهوم نبود.
برو به شهر windhelm
خوب نشون دادم برو
0f24ef493982.jpg

86c0401c56bf.jpg

6fc943ecd564.jpg

بفرما موفق باشی:d
در اون خورو باز کن برو توش ماموریت اون بچه رو انجام بده بعد ماموریت رو تموم کن بعد برو یه جایی بخواب ویت نکن بخواب بعدش حله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or