امکان داره چند تا Mod ریخته باشین که باهم سازگار نیستن، یا یه باگای هست، از جایی که مردم حرف میزدن لود کنین درست میشه اگه فکر میکنین باگ هستدوستان تو بازی Eرو میزنم ولی با هیچ کس صحبت نمیکنه حتی نمیاره که صحبت کنم![]()
امکان داره چند تا Mod ریخته باشین که باهم سازگار نیستن، یا یه باگای هست، از جایی که مردم حرف میزدن لود کنین درست میشه اگه فکر میکنین باگ هستدوستان تو بازی Eرو میزنم ولی با هیچ کس صحبت نمیکنه حتی نمیاره که صحبت کنم![]()
حداکثر لول مگه 81 نیست؟من الان لولم شده 86 !! اما هنوز تمومش نکردم!
آقا یه چندتا Mod مشتی میخوام برای (One Handed & Two Handed & Bow(Arrow
و ...
یهMod ای بود، Level cap رو افزایش میداد. Mod بی خودی هست به نظرمحداکثر لول مگه 81 نیست؟
آره لول آخره. پر میشه ولی تا یه حدی. بیشتر از 81 نمیرهمن لول 81 هستم . لول آخره ؟ پس این خط لول آپ چرا داره پر میشه ؟ هیچ mod یا چیت هم نزدم .
امکان داره چند تا Mod ریخته باشین که باهم سازگار نیستن، یا یه باگای هست، از جایی که مردم حرف میزدن لود کنین درست میشه اگه فکر میکنین باگ هست![]()
نه داداش من راستشو بگم معتاد بازیهای RPG هستم مثل Fallout 3,Skyrim,Diablo و خیلی از بازیهای دیگه که زیادن... من اوایل واقعا معتادش بودم درسو زندگی رو کنار گذاشته بودمو وقتمو صرفه این شاهکار میکردم!ولی 2-3روزه که بازیش میکنم دیگه لذت قبل رو نمیدهاگه انقدر زود حوصلت سر رفته دیگه بازی نکن چون ازش خوشت نمیاد (البته این فقط نظر منه چون شخصا هر وقت از یه بازی قبل این که تمومش کنم حوصلم سر میره مطمئنم که از اون بازی خوشم نمیاد )
وقتی همه میگن یه بازی خیلی عالیه و بهترین بازی سال هست و ... دلیل نمیشه که حتما خوشت بیاد
منم وقتی halo یا crysis بازی می کنم حوصلم سر میره اصلا به دلم نمی چسبه حالا هر چقدر یه نفر میخواد تو گوش من بخونه که اینا خیلی بازی های خوبی هستند و امتیازش انقدره و ... من که نمی تونم به زور کاری کنم که از یه بازی خوشم بیاد :d
آرهنه داداش من راستشو بگم معتاد بازیهای RPG هستم مثل Fallout 3,Skyrim,Diablo و خیلی از بازیهای دیگه که زیادن... من اوایل واقعا معتادش بودم درسو زندگی رو کنار گذاشته بودمو وقتمو صرفه این شاهکار میکردم!ولی 2-3روزه که بازیش میکنم دیگه لذت قبل رو نمیدهاینجوری نیست که من به زور از بازیش خوشم میاد واقعا ازش خوشم میاد ولی الان موندم چیکار کنم
یه بار خواستم ززن بگیرم دهنم سرویس شد اخرشم ازدواج نکردم
راستی ازدواج کنی مراسمم داره؟
![]()
Dragonslayer ماموریت آخر هست.بعد از این که سه تا Fallowerرو برای delphin میگه قبل از این که کار مورد نظر رو شروع کنیم باید اون اژدهای پیر. همونی که باهامون حرف میزنهPU...رو بکشی. ولی بعد از کشتن Alduin اژدهای مورد نظر میره و کوست مورد نظر kill pu... از لیست حذف میشه ولی delphin دوباره همون حرف قبلی رو میزنه! باید چی کار کنم؟بعد از گستن Alduin بخش اصلی بازی تموم میشه؟
برای ملحق شدن به Dark brotherhood باید کجا رفت ؟
یه نفر تو صفحات قبلی گفته بود ولی مفهوم نبود.
شاید یه مدت بازی هایی با گرافیک بالا تر یا گیم پلی بهتر بازی کردینه داداش من راستشو بگم معتاد بازیهای RPG هستم مثل Fallout 3,Skyrim,Diablo و خیلی از بازیهای دیگه که زیادن... من اوایل واقعا معتادش بودم درسو زندگی رو کنار گذاشته بودمو وقتمو صرفه این شاهکار میکردم!ولی 2-3روزه که بازیش میکنم دیگه لذت قبل رو نمیده :biggrin1: اینجوری نیست که من به زور از بازیش خوشم میاد واقعا ازش خوشم میاد ولی الان موندم چیکار کنم :biggrin1: یه بار خواستم ززن بگیرم دهنم سرویس شد اخرشم ازدواج نکردم:biggrin1: راستی ازدواج کنی مراسمم داره؟:biggrin1:
جدی جدی مراسم داره ؟ اگه داره که منم برم زن بگیرم ببینم چه جوریه (حال می کنین واسه یه مراسم میخوایم خودمونو بدبخت کنیم ):dآره، یه مراسم کوچیک داره که باهم میرین به خانه بخت
![]()
برو به شهر windhelmبرای ملحق شدن به Dark brotherhood باید کجا رفت ؟
یه نفر تو صفحات قبلی گفته بود ولی مفهوم نبود.