راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من رفتم توسط لرد هورکان ومپایر شدم.بعد اون ما رو گاز میگیره داخل یه اتاقی به هوش میایم که یه زنه خدمتکار با همون لرده اونجان یه حوضچه ی خونم اون وسط هست.من الان نفهمیدم چون بازیم صدا هم نداره نمیفهمم چی میگه رفتم خون زنه رو خوردم بعد خودمو لرد ومپایر کردم کشتمش بعد دوباره زندش کردم بعد از مدتی پودر شد هورکانم هی انگشتشو می ذاشت رو پودره.حالا هم دیگه معلوم نیست چی کار کنم هیچ اتفاقی هم نمیوفته.یکی راهنمایی کنه لطفا.
جان مادرتون یکی که این مرحله رو رد کرده کمک کنه بازیم به فا... رفت.:((دیگه هیچی کار نمیکنه دیگه نمیشه از سلاح استفاده کرد.
حداقل بگین چجوری از حالت ومپایر لرد در بیایم؟؟=((

جان مادرتون یکی که این مرحله رو رد کرده کمک کنه بازیم به فا... رفت.:((دیگه هیچی کار نمیکنه دیگه نمیشه از سلاح استفاده کرد.
حداقل بگین چجوری از حالت ومپایر لرد در بیایم؟؟=((
تو اونجا تو ضیح دادم که...:d
Q رو بزن و بعد یکی از قدرت ها رو انتخاب کن(Revert Form فک کنم) که تو رو به حالت انسان در میاره.
البته پیش هرکان نمیشه این کار رو کرد چون باید کار هایی که میگه(اونجا گفتم)انجام بدین.
خب اون فایل صدا رو دانلود کنین تا درست شه و راحت شین:d
بازم که مشکی نوشتین:d

ممنون دوست عزیز، منت گذاشتی، اصلا حواسم نبود ...
استفادشم بعد اینکه گرفتم میپرسم بهم بگو ...
جواب بقیه سوالامو نداشتی؟
_ این Redguard woman رو چجوری میشه پیداش کرد؟:) تو Whiterunـه درسته؟
_ یه ماموت باید ببرم پیش یه نفر انگار، نمیدونم چجوری؟ اون ماموریتم فک کنم تو وایتران گرفتم ...:|
_ این Owner of Golden Claw کیه بالاخره؟:biggrin1: چجوری میشه پیداش کرد؟:biggrin1: آخه از بیست سال پیش این ماموریت رو گرفته بودم هنوز نمیدونم کجا باید برم ...

خواهش میکنم
والا بقیه سوالات یادم نیست مرحلش چی بود، وگرنه راه حل میگفتم، آخه من داستان اصلی اسکایریم رو خیلی وقت پیش تموم کردم، فکر کنم جزء اولین نفراتی بودم که تو ایران اسکایریم رو خریده :d
به خاطر همین چیزی نگفتم... صاحب Golden Claw هم اگه اشتباه نکنم، اون تاجر توی WhiteRun که خونش بغله بازاره وایترانه، دمه خونشم دوتا نگهبان داره، باید بری پیش اون، ماله اونه...

خواهش میکنم
والا بقیه سوالات یادم نیست مرحلش چی بود، وگرنه راه حل میگفتم، آخه من داستان اصلی اسکایریم رو خیلی وقت پیش تموم کردم، فکر کنم جزء اولین نفراتی بودم که تو ایران اسکایریم رو خریده :d
به خاطر همین چیزی نگفتم... صاحب Golden Claw هم اگه اشتباه نکنم، اون تاجر توی WhiteRun که خونش بغله بازاره وایترانه، دمه خونشم دوتا نگهبان داره، باید بری پیش اون، ماله اونه...
این پست مال کی‌ هست؟:دی
با اجازه من جواب بدم :دی
1- تو Inn شهر کار می‌کنه، غذا اینا میپزه :دی
2-یه نفر هست توRiverwood ، مغازه داره، زره اینا میفروشه، مال اون هست Claw .

این پست مال کی‌ هست؟:دی
با اجازه من جواب بدم :دی
1- تو Inn شهر کار می‌کنه، غذا اینا میپزه :دی
2-یه نفر هست توRiverwood ، مغازه داره، زره اینا میفروشه، مال اون هست Claw .

این پست مال من هست:دی
چاکر سرور کاوه هم هستیم:دی
1- ممنون:دی
2- وای بدبخت شدم:-s، نگو از اولین کسایی که اول بازی باهاش آشنا میشیم و صحبت میکنیم، همونی که زره مره درست میکنه وقتی وارد شهر میشی سمت چپته کارگاهش، نشسته ...:-s
نمیدونم چه مرگم شد، خیلی وقت پیش، فک کنم یه Crime انجام دادم، ریختن سرم منم همشونو کشتم، اونم کشتم:(:((
دیگه نمیشه کاریش کرد؟ پس بگو چرا هر چی میزنم رو Questش نشون نمیده کجاست ... البته بعضیام نشون نمیده کجان واقعا
راستی یه سوال دیگه: یه ماموریت دارم Visit the college of Winterhold میرم باید با یه خانومه خدمتکاره حرف بزنی، حرف میزنم اما Objective Complete نمیشه نمیدونم چرا،میپرسه مشکلت با فلانی چیه ...

============================
راستی یه سوال دیگه آقا کاوه :
این زلزله چی شد، باور کنین تا دیروز نمیدونستم تا اینکه صدا و سیما زحمت داد به خودشو نشون داد اون فاجعه رو ... از سایت مایتاو شبکه خبری های ماهواره شنیدم برای اولین بار خبرشو! شما که مشکلی نداشتین ها؟:دی

این پست مال من هست:دی
چاکر سرور کاوه هم هستیم:دی
1- ممنون:دی
2- وای بدبخت شدم:-s، نگو از اولین کسایی که اول بازی باهاش آشنا میشیم و صحبت میکنیم، همونی که زره مره درست میکنه وقتی وارد شهر میشی سمت چپته کارگاهش، نشسته ...:-s
نمیدونم چه مرگم شد، خیلی وقت پیش، فک کنم یه Crime انجام دادم، ریختن سرم منم همشونو کشتم، اونم کشتم:(:((
دیگه نمیشه کاریش کرد؟ پس بگو چرا هر چی میزنم رو Questش نشون نمیده کجاست ... البته بعضیام نشون نمیده کجان واقعا
راستی یه سوال دیگه: یه ماموریت دارم Visit the college of Winterhold میرم باید با یه خانومه خدمتکاره حرف بزنی، حرف میزنم اما Objective Complete نمیشه نمیدونم چرا،میپرسه مشکلت با فلانی چیه ...

============================
راستی یه سوال دیگه آقا کاوه :
این زلزله چی شد، باور کنین تا دیروز نمیدونستم تا اینکه صدا و سیما زحمت داد به خودشو نشون داد اون فاجعه رو ... از سایت مایتاو شبکه خبری های ماهواره شنیدم برای اولین بار خبرشو! شما که مشکلی نداشتین ها؟:دی
1- ^_^
2-رو جسدش کلیک کنین بنویسید Resurrect :دی، زنده می‌شه
2-موقع ورود بهCollege؟ باید جادو‌ای که میگه رو بزنین رو زمین، البته نمیدونم اونو میگین یا نه.
همه مردن :|، ولی‌ من زنده هستم فعلا :دی

دوستان داشته باشین خواستم یه آبی بپاشم به تاپیک همه ساکت بودن بخاطر همین:d
برای عبرت سایرین :dاون بالدار خودمم:d
یاد بگیرید از این IMPERIAL های شجاع و دلیر که در صحرای SKYRIM در حال جنگ هستن :d

c34ae1fda29b.jpg

af2979785deb.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان ماموریت دارک برادرهود کجا شروع میشه؟
من یه مرحلش که the lost innocence هست رو رفتم. همونی که یه بچه هه بهت میگه برو یه زنه رو بکش
الان باید کجا برم؟

من یه مرحلش که the lost innocence هست رو رفتم. همونی که یه بچه هه بهت میگه برو یه زنه رو بکش
الان باید کجا برم؟
چند روز صبر کنین باهاتون ارتباط برقرار می‌کنن :دی

الان باید کجا برم؟
البته بعد چند روز بخواب بعد باهاتون ارتباط برقرار می کنن.:d
لطفا راهنمایی کامل بفرمایید.:d

1- ^_^
2-رو جسدش کلیک کنین بنویسید Resurrect :دی، زنده می‌شه
2-موقع ورود بهCollege؟ باید جادو‌ای که میگه رو بزنین رو زمین، البته نمیدونم اونو میگین یا نه.
همه مردن :|، ولی‌ من زنده هستم فعلا :دی
2- بازم ممنون
3- قبلا ماموریت های کالج رو رفتم، اما نمیدونم این ماموریته چیه هنوز ... اون که باید جادو هارو بزنم زمینو رفتم ...
راستی این Wood Elf رو کجا میشه پیدا کرد، فقط همین مونده ...
دوستان داشته باشین ...
دوست عزیز میتونستی این عکسای هنری رو توی تگ Spoiler بذاری تا ما فقیر فقرام بتونیم صفحه رو لود کنیم ...:دی
بیچاره شدم تا صفحه بالا اومد)x :دی
راستی یه سوال دیگه : چجوری میتونم از werewolf بودنم هر موقع خواستم استفاده کنم؟ اعضای کامپنین همه Werewolf هستن دیگه ...
در ضمن پرک(perk) چیه؟؟؟
راستش فنی ترشو دوستان بهت میگن دوست عزیز، اما منم همینقدر میدونم که هر وقت خواستی Level up بشی، هر کدوم از اون Skill هارو اگه بخوای Upgrade کنی باید روش کلیک کنی تا آپ شه، فک کنم به اونا میگفتیم Perk :دی

2- بازم ممنون
3- قبلا ماموریت های کالج رو رفتم، اما نمیدونم این ماموریته چیه هنوز ... اون که باید جادو هارو بزنم زمینو رفتم ...
راستی این Wood Elf رو کجا میشه پیدا کرد، فقط همین مونده ...

دوست عزیز میتونستی این عکسای هنری رو توی تگ Spoiler بذاری تا ما فقیر فقرام بتونیم صفحه رو لود کنیم ...:دی
بیچاره شدم تا صفحه بالا اومد)x :دی
راستی یه سوال دیگه : چجوری میتونم از werewolf بودنم هر موقع خواستم استفاده کنم؟ اعضای کامپنین همه Werewolf هستن دیگه ...
معمولا از‌Bandit ها پیدا میشن، یجایی هست نزدیک Solitude به اسم Liar's Retreat ،اونجا هم پیدا می‌شه :دی

شما توی قسمت Powers میری و Beast Form رو انتخاب میکنی. بعدش با Z هر وقت خواستی میتونی به گرگنما تبدیل بشی!
راستی کاوه این Dawnguard چجوری باید خون بخوری؟:d اونوقت راهی نیست که برگردیم سر موضع قبلیمون؟ یعنی دوباره گرگنما بشیم؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or