راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من کتاب Oghama infinium رو گرفتم . چطوری استفاده کنمش؟
بخونش :دی
اون باگ‌ای که میتونین همرو 100 کنین رو آپدیت‌های جدید دیگه کار نمی‌کنه.
شما یه بار این رو امتحان کنید.ضرر نره.
yahoo_4.gif

setstage ms01 95
یا
setstage ms01 100
یا هردو

مربوط میشه به ماموریت The Forsworn Conspiracy تو Markarth.
فقط قبلش سیو کنید.
اگه درست شد که مبارکه
اگه نشد سیو رو بر گردونید چون نمیدونم
yahoo_4.gif
This :D

بخونش :دی
اون باگ‌ای که میتونین همرو 100 کنین رو آپدیت‌های جدید دیگه کار نمی‌کنه.

This :D

چرا کار میکنه، من روی همین آپدیت جدید رفتم اون کتاب رو گرفتم و همه چی رو 100 کردم :d البته بعد از مدتی دوباره کم میشن، که اهمیتی نداره، چون با Perk درخت پیشرفت همه مهارتهارو تا ته پر کردم و دیگه احتیاجی به 100 بودن ندارم...

راستی اینم بگم، من الآن آپدیت آخری که کردم دورگه هست، اونی که از همینجا گرفتم و مشکل Dawnguard رو درست کرد، ماله Skidrow بود که نوشته بود آپدیت 10، اما یه باگی که داشت این بود که دیگه نه شمشیر میکشید، نه جادو میزد، فقط Power Attack کار میکرد، من هم دو تا از فایلهاش رو با دوتا فایل دیگه از آپدیت Reloaded جاگزاری کردم و همه چیز درست شد و تا به این لحظه مشکلی نداشتم... b-)

چیت طلا اینه؟
additem 000000f 10000
اگه اشتباهه درستشو بگین؟
یه چیت دیگه بود ما رو به 3 جا فست تراول میکرد.یکی ریوروود یکی وایت ران یکی هم یک اتاق که همه چی داشت.من قسمت اتاقشو میخوام.

چیت طلا اینه؟
additem 000000f 10000
اگه اشتباهه درستشو بگین؟
یه چیت دیگه بود ما رو به 3 جا فست تراول میکرد.یکی ریوروود یکی وایت ران یکی هم یک اتاق که همه چی داشت.من قسمت اتاقشو میخوام.
درست هست،‌0 ها لازم نیستن البته.
coc QASmoke

من نمی دونم شما چرا این قدر به مشکل بر می خورین؟:d
اگه به باگ بر خوردین یعنی قسمت بوده یعنی با یه کد می خواین کار خدارو رفع کنین؟o:-)
من همین صفحه اول رو که خوندم از اول بازی تا الان به مشکل بر نخوردم.:d
کاوه لو نده:d
از زلزله چه خبر؟:d
کاوه نژاد تو چیه؟برام جای سوال شده.:d
بعد یه جای نقشه بود به صورت دایره قارچ بود از همه نوع قارچ.یعنی دایره رو رو محیطش قارچ بود.برام جای سوال شده چرا این جوری بود.
اصلا فهمیدی چی گفتم؟:dیه دایره رو خطش قارچ بود

من نمی دونم شما چرا این قدر به مشکل بر می خورین؟:d
اگه به باگ بر خوردین یعنی قسمت بوده یعنی با یه کد می خواین کار خدارو رفع کنین؟o:-)
من همین صفحه اول رو که خوندم از اول بازی تا الان به مشکل بر نخوردم.:d
کاوه لو نده:d
از زلزله چه خبر؟:d
کاوه نژاد تو چیه؟برام جای سوال شده.:d
بعد یه جای نقشه بود به صورت دایره قارچ بود از همه نوع قارچ.یعنی دایره رو رو محیطش قارچ بود.برام جای سوال شده چرا این جوری بود.
اصلا فهمیدی چی گفتم؟:dیه دایره رو خطش قارچ بود
سلام داره :دی، پس لرزه اینا :دی
Dark elf چرا سوال حالا؟:دی عجیب هست؟:دی

دوستان هم ومپایر هستم هم ورولف جالبه نه؟وقتی تو حالت ورولفم بازی قاطی کرد داشتم با کمان میزدم بعد یه دفعه نعره کشید:dودر حالت ورولف هی هی میگه خونت داره میسوزه فکر کنم :d

DLC اسکایریم کرک نشد ؟!:d:d

اگه کرک شه توبازار هم میاد ؟ چون حوصله دانلود اصلا ندارم !!
چیزی نیست که کرک شه :دی، یه فایل‌ ESM ای هست که مثل Mod کار می‌کنه، فقط آپدیت آخر نیاز داره.

حجمش کمه :دی دانلود کن خوب.

خــب دوستان، با عرض سلام و خسته نباشید، بعد از پنج ساعت بازی، یه چندین سوال برام مطرح شد که مرقوم میکنم :
_ آقا این Redguard woman رو چجوری میشه پیداش کرد؟:) تو Whiterunـه درسته؟
_ یه ماموت باید ببرم پیش یه نفر انگار، نمیدونم چجوری؟ اون ماموریتم فک کنم تو وایتران گرفتم ...:|
_ آقا این Owner of Golden Claw کیه بالاخره؟:دی چجوری میشه پیداش کرد؟:دی آخه از بیست سال پیش این ماموریت رو گرفته بودم هنوز نمیدونم کجا باید برم ...
و آخرین سوالم اینکه من با احضار یه اژدها رفتم پیش آلدویین و آخر سر با اون Heroes فک کنم آلدویینو کشتم، چون بدنش که تجزیه شد، یه روح سیاهم داشت که ترکید! ... واقعا آلدویین مرده؟:|
بازیم صدا هم نداره نمیفهمم چی میگه
خوب مگه زیرنویسش رو On نکردین، اینکارو کنین از روش بخونین شاید کمکی باشه ...

راستی این کتاب Oghama infinium رو کجا میتونم پیدا کنم دوستان؟
من هنوز به لول 30 نرسیدم اما آرمور ریتینگم 387 شده! یکی از دوستام لول 40 بود با آرمور ریتینگ 200و خورده ای، حالا کل انداختیم هر کی بیشتر ریتینگشو بالا ببره، چطور میشه سریعتر پیشرفت کرد؟

آخرین ویرایش:
من رفتم توسط لرد هورکان ومپایر شدم.بعد اون ما رو گاز میگیره داخل یه اتاقی به هوش میایم که یه زنه خدمتکار با همون لرده اونجان یه حوضچه ی خونم اون وسط هست.من الان نفهمیدم چون بازیم صدا هم نداره نمیفهمم چی میگه رفتم خون زنه رو خوردم بعد خودمو لرد ومپایر کردم کشتمش بعد دوباره زندش کردم بعد از مدتی پودر شد هورکانم هی انگشتشو می ذاشت رو پودره.حالا هم دیگه معلوم نیست چی کار کنم هیچ اتفاقی هم نمیوفته.یکی راهنمایی کنه لطفا.

من رفتم توسط لرد هورکان ومپایر شدم.بعد اون ما رو گاز میگیره داخل یه اتاقی به هوش میایم که یه زنه خدمتکار با همون لرده اونجان یه حوضچه ی خونم اون وسط هست.من الان نفهمیدم چون بازیم صدا هم نداره نمیفهمم چی میگه رفتم خون زنه رو خوردم بعد خودمو لرد ومپایر کردم کشتمش بعد دوباره زندش کردم بعد از مدتی پودر شد هورکانم هی انگشتشو می ذاشت رو پودره.حالا هم دیگه معلوم نیست چی کار کنم هیچ اتفاقی هم نمیوفته.یکی راهنمایی کنه لطفا.
خوب اگه انگلیسیت خوبه برو منو OPTION زیر نویس رو باز کن بعد بفم زیر نویس فکر کنم این باشه DIALOG SUBTILESدر ضمن اونحا که تو یه اتاق هستی لورد ومپایر شدی Qرو بزن باید یکی از اون قدرتارو امتحان کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or