راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
چرا نمیشه ؟ خب از توی لانچر رزولویشن رو تغییر بده :d
مشکلی چیزی داره ؟

راستش نه نمیشد، فقط گزینه های اینستال و Tech Supportش روشن بودن، اما دیشب گفتم که اینستال رو بزنیم ببینیم چی میشه، اول زدم هیچی نشد، چندباره زدم، یهو یه پیغامی داد، یادم نموند چی بود، بعد اینستالش تبدیل شد به Play و Options هم روشن شد، رزولوشنمم درست شد، الان تنها مشکلی که مونده اینه که میپره بیرون تا منوی بازی بالا میاد ...
فایلای App Data هم ریخته شد، اما موفقیتی کسب نشد!:(
عجیبه برای اونیکی بازی شد این کارو انجام بدیم، لابد اینیکی راهی نداره ...
بچه ها از بین شما اگه کسی مطمئنه که نمیشه کاریش کرد بهم بگه ... 100% مطمئن باشه ...

آخرین ویرایش:
یه سوال
من تازه بازی رو رو کامپیوترم نصب کردم
بازی اجرا میشه ولی تمام صفحه نمیشه
تقریبا صفحه بازی یک چهارم دسکتاپه
نمیدونم چطوری تمام صفحه ش کنم

کسی میدونه چیزی ؟ کمک کنید خیلی گشتم تا پیداش کردم بازیو

یه سوال
من تازه بازی رو رو کامپیوترم نصب کردم
بازی اجرا میشه ولی تمام صفحه نمیشه
تقریبا صفحه بازی یک چهارم دسکتاپه
نمیدونم چطوری تمام صفحه ش کنم

کسی میدونه چیزی ؟ کمک کنید خیلی گشتم تا پیداش کردم بازیو

C:/Program Files/Skyrim/SkyrimLauncher => Options
از اونجا Resolutionتونو میتونین تغییر بدین ...

بعد اینکه رییس شودین دوباره میتونین هر چی‌ خواستین بردارین :دی
============================================
دوستان اینجا زلزله اومده مارو دستگیر کرده :دی، زیاد نمی‌رسم جواب بدم،
هانتر جان خدا به دادت برسه هرچی از اسکاریم بلدی بزارb-) ؟بابا ما هم تو تبریزیم 2 شب رو بیرون خوابیدیم :((:((

آخرین ویرایش:
کدوم کتاب ؟
با چه کتابی همه ی مهارت هارو 100 کردی ؟

آره ههمونی که هانتر گفت، کتاب رو باید از یه مرحله به دست بیاری، اگه یادت باشه، قبل از زمان کشتن Alduin مرحوم، یه بنده خدایی بود به اسم Septimus که توی یخهای شمال کشور (Skyrim) بود، بهت یه ماموریت میداد که میرفتی مرکز Dwarven ها و یه مکعب کوچیکی رو میذاشتی و باهاش The Elder Scroll رو بدست میاوردی، بعدش که بر میگشتی پیش Septimus میگفت خون Orc و Dark Elf و Wood Elf و High Elf و Falmer ببری براش، بعد که بردی، یه جایی رو باهاش باز میکنه بری اونجا اون کتابه هست، اگه خواستی بگو تا برات بگم چه جوری استفاده کنی، چون خیلی استفادش مهمه، الکی بهت مهارت نمیده...

بچه ها به من گفتن زره سار سیاه رو تو یه قرار خصوصی میدن درسته درضمن در هر صورت با دفتر گولوس میشه شمشیرش رو گرفت؟......
شما قبل از اینکه زره nightingle رو بگیری، شمشیرش رو بعد از ماموریت فکر کنم hard answers از karilah میگیری.
بعدش هم توی یکی دو ماموریت بعدش با اون و brynjolf میری تو قرارگاه نایتینگل ها و 3 تایی زره رو میگیرین:d
حالا مشکلتون هنوز گارد ها هستن؟؟؟یا چیز دیگه؟:d

شما قبل از اینکه زره nightingle رو بگیری، شمشیرش رو بعد از ماموریت فکر کنم hard answers از karilah میگیری.
بعدش هم توی یکی دو ماموریت بعدش با اون و brynjolf میری تو قرارگاه نایتینگل ها و 3 تایی زره رو میگیرین:d
حالا مشکلتون هنوز گارد ها هستن؟؟؟یا چیز دیگه؟:d
ولی انصافا زره هاش برای دزدی و قایم شدن حرف ندارن من یه مشکلی توی بازیم به وجود اومده کلا توی markarth تحت تعقیبم هیچ راهی هم نداره ولم کنن غیر مردن :-/
به هر حال من به لطف همین زره های nightingle از بقل سربازاشون رد میشم هیچی نمی فهمن خیلی حال میده
کلا ماموریت های thievs guild رو تا ته برین ست کامل آیتم ها رو میگیرین که انصافا خیلی هم قوی هستن

من یه مشکلی توی بازیم به وجود اومده کلا توی markarth تحت تعقیبم هیچ راهی هم نداره ولم کنن غیر مردن :-/
فکر کنم شما ماموریت forsworn conspiracy رو نرفتین.
چون آخرش باید گارد ها شما رو دستگیر کنن وگرنه دنبالتون میفتن.حتی اگه با چیت بانتی رو صفر کنید.
بهتره جلو یکی از سرباز ها سلاحتون رو دربیارین و دوباره با R بزارین تو غلافش.:D
اونوقت باهاتون حرف میزنن که باید قبولش کنید و بیفتین زندان تا یه ماموریت دیگه شروع شه:D
فک کنم:D

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

آقایون ببخشید من هنوز تو اون مرحله ای که باگ داشت موندم چون نمیشه توش سیو کرد که دوباره لود کنم درست شه!
کدی نیست که مرحله ای رو اسکیپ کنه؟
کدی نیست که بتونه فریادی رو یاد بده؟

فکر کنم شما ماموریت forsworn conspiracy رو نرفتین.
چون آخرش باید گارد ها شما رو دستگیر کنن وگرنه دنبالتون میفتن.حتی اگه با چیت بانتی رو صفر کنید.
بهتره جلو یکی از سرباز ها سلاحتون رو دربیارین و دوباره با R بزارین تو غلافش.:D
اونوقت باهاتون حرف میزنن که باید قبولش کنید و بیفتین زندان تا یه ماموریت دیگه شروع شه:D
فک کنم:D

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

چرا رفتم زندانیمون کردن بعدشم در رفتیم من بعد از ماموریت کشتن پادشاه توی گروه darkbrother hood این جوری شدم

آقایون ببخشید من هنوز تو اون مرحله ای که باگ داشت موندم چون نمیشه توش سیو کرد که دوباره لود کنم درست شه!
کدی نیست که مرحله ای رو اسکیپ کنه؟
کدی نیست که بتونه فریادی رو یاد بده؟
ALduin's bane?
لازم نیست سیو کنین، سیو کنین درست نمی‌شه، باید از نزدیک‌ترین سیو لود کنین.
Player.setstage Mq206 100
چرا رفتم زندانیمون کردن بعدشم در رفتیم من بعد از ماموریت کشتن پادشاه توی گروه darkbrother hood این جوری شدم
خوب با چیت Bounty رو 0 کنین :دی

خوب با چیت Bounty رو 0 کنین :دی
کاوه جان این دومین باره که مشکلمو گفتم و شما هم دومین باره که همین جواب رو دادی :d
چیت کار نمی کنه(امتحان کردم) اصلا بانتی ندارم که بخواد پرداخت شه زندان هم قبول نمی کنه ببره میگم عضو فلان گروه هستم هم اهمیت نمیده فقط گزینه آخری که میزنی قبول می کنه که توی اونم فقط باید بمیری تا ولت کنن :((یه گزینه هم داره که جاهای دیگه من ندیدم میگی آدم اشتباهیو گرفتی (انگلیسیش یادم رفته) اونم کار نمی کنه نمی دونم کسی مشکل مشابه من داشته باشه یا نه
حال میکنین مشکلو :> راه حلش به عقل جن هم نمیرسه :))

کاوه جان این دومین باره که مشکلمو گفتم و شما هم دومین باره که همین جواب رو دادی :d
چیت کار نمی کنه(امتحان کردم) اصلا بانتی ندارم که بخواد پرداخت شه زندان هم قبول نمی کنه ببره میگم عضو فلان گروه هستم هم اهمیت نمیده فقط گزینه آخری که میزنی قبول می کنه که توی اونم فقط باید بمیری تا ولت کنن :((یه گزینه هم داره که جاهای دیگه من ندیدم میگی آدم اشتباهیو گرفتی (انگلیسیش یادم رفته) اونم کار نمی کنه نمی دونم کسی مشکل مشابه من داشته باشه یا نه
حال میکنین مشکلو :> راه حلش به عقل جن هم نمیرسه :))
شما یه بار این رو امتحان کنید.ضرر نره.:d
setstage ms01 95
یا
setstage ms01 100
یا هردو

مربوط میشه به ماموریت The Forsworn Conspiracy تو Markarth.
فقط قبلش سیو کنید.
اگه درست شد که مبارکه
اگه نشد سیو رو بر گردونید چون نمیدونم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or