راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آره خون آشام شدم، خیلی اذیت میکنه، اون پر نشدن Stamina که گفته بودم هم واسه همین بود، الآن شب شد، دیدم عین شیر پر میشه، پیش اون یارو Falion رفتم، بهم گفت من واسه شما خون آشامها که قلب مردم رو میخورین کاری انجام نمیدم، چون بعدش کار خودم تو morthal به خطر میوفته...
حالا من چیکار کنم؟؟؟:( اصلا چرا خون آشام شدم؟؟ من که اصلا دنبال خون آشام شدن نرفتم... یه شب داشتم تو یه شهر تاریک قدم میزدم 4 تا خون آشام با اون Death Hound های زشت ریختن سرم، فرداش که صبح شد دیدم خون آشام شدم... :(
هیچ راهی نیست درست شه؟؟؟
Falion 100% درمان می‌کنه :دی، داره شعر میگه :دی، با یکی‌ از‌Innkeeper ها حرف بزنین،بعدا در مورد شایعه‌ها بپرسین، میگن Falion داره در مورد خون آشام‌ها تحقیق می‌کنه، بعدا برین باهاش حرف بزنین.

Falion 100% درمان می‌کنه :دی، داره شعر میگه :دی، با یکی‌ از‌Innkeeper ها حرف بزنین،بعدا در مورد شایعه‌ها بپرسین، میگن Falion داره در مورد خون آشام‌ها تحقیق می‌کنه، بعدا برین باهاش حرف بزنین.

ایول، دمت گرم، خوب شدم.... حالا دیگه خون آشام نیستم o:-)
راستی این لرد خون آشام ها عجب باحال بود، خیلی سفید و تمیز بود، بیشتر بهش میخورد فرشته باشه تا خون آشام :d
حالا دخترش اومده آویزون من شده )x

خوب دوستان کاره ما با این دی ال سی زیبا وفشنگ تموم شد :dراستی این lookup failed !چیه خیلی جاها میاد اسمه بعضی از ماموریت ها حرف زدن ها وسایل ها فکر کنم چون اپیدت اخره روس رو به انگلیش تبدیل کردم بخاطره اونه چون وقتی یکی از followerهارو بر میدارم بعضی از حرفاش روسیه
و یه چیزی یه راهی نیست هم خوناشام باشیم هم ورولف ؟من که با خوناشام ها حال نکردم ورولف بهتره :dنمیدونم دیروز بازی خراب شد یا نه یا حکمت بوده ؟من که ورولف بودم نمیتونستم فیید کنم بجاش جنازه هارو search میکردم قفل باز میکردم حرف میزدم ولی انونتری نداشم >:)

خوب دوستان کاره ما با این دی ال سی زیبا وفشنگ تموم شد :dراستی این lookup failed !چیه خیلی جاها میاد اسمه بعضی از ماموریت ها حرف زدن ها وسایل ها فکر کنم چون اپیدت اخره روس رو به انگلیش تبدیل کردم بخاطره اونه چون وقتی یکی از followerهارو بر میدارم بعضی از حرفاش روسیه
و یه چیزی یه راهی نیست هم خوناشام باشیم هم ورولف ؟من که با خوناشام ها حال نکردم ورولف بهتره :dنمیدونم دیروز بازی خراب شد یا نه یا حکمت بوده ؟من که ورولف بودم نمیتونستم فیید کنم بجاش جنازه هارو search میکردم قفل باز میکردم حرف میزدم ولی انونتری نداشم >:)
قبلا با چیت میشد، الان فکر نکنم دیگه بشه :دی. حالا بازم یه امتحانی کن.
اصلا یکی بگه کلا چطوری باز آپدیت میشه
yahoo_2.gif
با دانلود کردن آپدیت و نصب کردنش در محل نصب بازی!

کلا از اول توضیح بدید چطور میشه کوئست ها رو بهتر رد کرد.
من مبتدی هستم و حالت ومپایر بودن رو نتونستم حل کنم. لطفا اگه میشه اسم همه ی شهر های اسکایریم رو روی نقشه بنوسیسد.:-s

---------- نوشته در 02:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

خب منظور کپی کردن ساده است؟؟؟
در ضمن اگه میشه دوتا لینک آپدیت هم بذارید

کلا از اول توضیح بدید چطور میشه کوئست ها رو بهتر رد کرد.
من مبتدی هستم و حالت ومپایر بودن رو نتونستم حل کنم. لطفا اگه میشه اسم همه ی شهر های اسکایریم رو روی نقشه بنوسیسد.:-s

---------- نوشته در 02:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 PM ارسال شده بود ----------

خب منظور کپی کردن ساده است؟؟؟
در ضمن اگه میشه دوتا لینک آپدیت هم بذارید

باید ببینین ماموریت ازتون چی‌ می‌خواد و راه‌ها چی‌ هست بعدا تصمیم بگیرین، انگلیسی‌ قوی می‌خواد یکمی :دی.
Falkreath
Windhelm
Whiterun
riften
markreath
Solitude
Morthal
Dawnstar
Winterhold
آپدیت رو هم باید محتویاتش رو کپی کنین محل نصب بازی و تموم :دی

حالا من به تو چی بگم هانتر جان واقعا بهم ثابت شد که خدای اسکاریم تویی :d
آره دیگه مگه مجسمش رو تو کوه ها ندیدی؟
----------------------------------------------------
اقا مثل اینکه ومپایر و گرگ نما هم درخت مهارت دارند.
من الان می خواهم ومپایر بشم باید دانگارد اپدیت کنم که درخت مهارت بیاد؟

سلام دوستان
نمیدونم چرا هروقت تو قلعه ی دانگارد و یا قلعه ی خون آشام ها میرم، میتونم به راحتی هر چیرو که بخوام بردارم و دزدی حساب نمیشه؟؟؟!!
مال شما هم این جوریه یا یه باگه یا بازی من مشکل داره.؟؟؟؟!!
مرسی

---------- نوشته در 03:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:31 PM ارسال شده بود ----------

اقا مثل اینکه ومپایر و گرگ نما هم درخت مهارت دارند.
من الان می خواهم ومپایر بشم باید دانگارد اپدیت کنم که درخت مهارت بیاد؟
..بلی..

هه هه

من هم تو یه سایت خارجی در مورد درخت گرگینه خوندم اما کاوه گفت چرته اگه وجود داره بگین
بچه ها کسی نمیدونه برای xbox مود وجود داره یا نه خیلی نامردی برای xbox نه رمز گیر داره نه مود:((

راست میگفت اون موقع چرت بود:d
ولی الانه که دانگارد اومده نه

واسه 360 فقط دانگارد موجوده:d

---------- نوشته در 04:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:55 PM ارسال شده بود ----------

راستی این bone hawk amulet چیه و به چه دردی میخوره؟؟
بسازمش؟؟

سلام دوستان
نمیدونم چرا هروقت تو قلعه ی دانگارد و یا قلعه ی خون آشام ها میرم، میتونم به راحتی هر چیرو که بخوام بردارم و دزدی حساب نمیشه؟؟؟!!
مال شما هم این جوریه یا یه باگه یا بازی من مشکل داره.؟؟؟؟!!
مرسی
اونجارو من نرفتم ولی اگه توجه کنی یکی از چیزایی که تو loding ها مینوسه اینه که اگه با شخصی یا گروهی دوست بشی که یعنی کوست هاشون رو انجام بدی میتونی یه سری itemهارو از تو خونه یا از هر خراب شده ای که اونجا هستن برداری.
برای من هم بعضی جا ها این حالت پیشومده. اگه رنگش (منظورم رنگ عملکرده!(وسط صفحه(گزینه ی انتخابب(کلیدA(در xbox360)))))))))))))قرمز نباشه دیگه مشکلی نداره.

اصلا همون اولش که رفتم تو قلعه دانگارد اینطوری بود...(جالب اینجاست که تقریبا همه قفسه ها خالی بود.دست و دلبازن دیگه میزارن مردم همه چی بردارن):d
تو قلعه خون آشام ها هم اولش اینجوری بود تا اینکه قبول کردم و طرف اونا رو گرفتم...حالا هیچی نمیتونم بردارم، هر چی بردارم دزدی حساب میشه:d
(ولی خوشبختانه قبلش چیز میز مثل potion of blood >:) برداشتم)

کمک!

سلام یه سوال : آقا ما اومدیم یه کلک رشتی به این بازی بزنیمو با بک آپ گیری بازیو از روی لپ تاپ بروی PC منتقل کنیم، اما ظاهرا اونطوری که انتظار میرفت نمیشه بازیو ادامه داد، بازی ران میشه اما چون نصب نشده ، ظاهرا نمیشه که رزولوشن و سایر تنظیمات رو درست کرد، و تا اول بازی که آرم Bethesda میاد، میپره بیرون، اما همه فایلاش هم درست انتقال پیدا کردن، سر در نمیارم مگه بازی چیزی غیر از این برنامه های Install شدست؟:|
راستی یه سوال دیگه که خیلی هم به تاپیک بی ربط نباشه:دی : دو تا Shout یاد گرفتم و الان 21 Dragon Soul دارم، اما وقتی میخوام Unlock کنم میگه Dragon Soul Required، چرا دقیقا؟:)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or