راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
مشکل من این آی دی ها نیست چون خودم از ویکیا گرفتمشون مشکل من اینه که نسخه دانگارد رو دارم و مسل vampire lord گرگینه هاهم از این صورت های فلکی مهارت دارند و آی دی پرک های اونا هیج جا نیست . برای همین من نیاز به همین پرک های معمولی دارم تا اون هارو راه بندازم و همونطور که گفتم من در اونجا با کمبود پرک مواجه ام
وقتی ومپایر لورد بشی پرک هاش همش فعاله فکر کنم ولی گرگینه ها پرکی ندارن فکر کنم:d

چرا تو دانگارد وقتی گرگینه میشه اگه دکمه tab رو بزنی صورت های فلکی اش میاد . راستی رمز چی شد تونستی یه همچین رمزی گیر بیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (من خیلی وقته دارم سرچ میکنم ولی یا سایتا اکثرا *****ه یا سرکاری)

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

جون هرکی رو دوست دارید به این تایپیک بنده خدا جواب بدید مخم جوش آورد

درود
می خوام xbox رو بزنم به لایو این دانگارد جدیده رو دانلود کنم.
نظر دوستان چیه؟از الان دانلود کنم یا بزار کل مراحل تموم شد دانلود کنم؟

درود
می خوام xbox رو بزنم به لایو این دانگارد جدیده رو دانلود کنم.
نظر دوستان چیه؟از الان دانلود کنم یا بزار کل مراحل تموم شد دانلود کنم؟
فرق نداره فققط بالای لول 10 باش

---------- نوشته در 03:41 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:40 PM ارسال شده بود ----------

چرا تو دانگارد وقتی گرگینه میشه اگه دکمه tab رو بزنی صورت های فلکی اش میاد . راستی رمز چی شد تونستی یه همچین رمزی گیر بیاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (من خیلی وقته دارم سرچ میکنم ولی یا سایتا اکثرا *****ه یا سرکاری)

---------- نوشته در 04:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:00 PM ارسال شده بود ----------

جون هرکی رو دوست دارید به این تایپیک بنده خدا جواب بدید مخم جوش آورد

اقا شما چند تا اسکرین شات از مشکلت رو بزار
اینا پرک های WERE WOLF هست اینا رو میخواین فکر کنم
player.addperk 020059A4; Bestial Strength 1 player.addperk 02007A3F; Bestial Strength 2
player.addperk 02011CFA; Bestial Strength 3
player.addperk 02011CFB; Bestial Strength 4
player.addperk 020059A5; Animal Vigor
player.addperk 020059A7; Gorging
player.addperk 020059A6; Savage Feeding
player.addperk 020059A8; Totem of Terror
player.addperk 020059A9; Totem of the Predator
player.addperk 020059AA; Totem of Ice Brothers
player.addperk 020059AB; Totem of the Moon

آخرین ویرایش:
تو دانگارد این خون آشام ها رو نمیشه با جادوی detect life و detect dead شناسایی کرد؟؟؟
یا اینکه مشکل از بازی منه؟؟

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

راستی فرق جادوی detect DEAD با detect UNDEAD چیه؟؟؟

تو دانگارد این خون آشام ها رو نمیشه با جادوی detect life و detect dead شناسایی کرد؟؟؟
یا اینکه مشکل از بازی منه؟؟

---------- نوشته در 05:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

راستی فرق جادوی detect DEAD با detect UNDEAD چیه؟؟؟

خوب DETECT DEAD کسی که مرده است رو شناسایی میکنه کسی که دیگه زنده نیست:dو DETECT UNDEADکسی که مرده ولی زنده شده یعنی مرده زنده شده :dمثله ZOMBIE

اما detect dead من هم اسکلت شناسایی میکنه هم مرده و هم مرده ی زنده شده و هم dragur به قول تو زامبی:d

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان به نظرتون تو دانگارد ارزش داره به طور کامل خوناشام بشم و به اون گری گوری شبیه شم؟؟؟>:)
بعدش میشه ماموریت های دیگه ی بازی رو رفت یا نه باید فقط رو هوا ول بچرخیم.>:)
زود تر جواب بدین چون سمی شدم بتونم تصمیم بگیرم که potion of cure disease رو بخورم یا نه.>:)یاb-)؟؟؟

اما detect dead من هم اسکلت شناسایی میکنه هم مرده و هم مرده ی زنده شده و هم dragur به قول تو زامبی:d

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:26 PM ارسال شده بود ----------

دوستان به نظرتون تو دانگارد ارزش داره به طور کامل خوناشام بشم و به اون گری گوری شبیه شم؟؟؟>:)

بعدش میشه ماموریت های دیگه ی بازی رو رفت یا نه باید فقط رو هوا ول بچرخیم.>:)
زود تر جواب بدین چون سمی شدم بتونم تصمیم بگیرم که potion of cure disease رو بخورم یا نه.>:)یاb-)؟؟؟
من که خوناشامم شدیم به قول شما گری گوری:d

میشه طرف دانگارد رو گرفت و در عین حال خون آشام هم باشی(یواشکی>-))
یا برعکس
طرف خون آشام ها باشی و در عین حال گرگ نما هم باشی(یواشکی>-))
نه اگه کادوی(قدرت):dهاوراک فکر کنم هست اسمش قبول نکنی از قلعش میندازه بیرون و درواقع با دانگاردی ها میشی و اگه با ومپایر ها بشی دانگاردی ها دشمنت:d
زرنگی بی زرنگی:))

میشه طرف دانگارد رو گرفت و در عین حال خون آشام هم باشی(یواشکی>-))
یا برعکس
طرف خون آشام ها باشی و در عین حال گرگ نما هم باشی(یواشکی>-))
البته بعد اینکه طرف Dawnguard رو گرفتی‌ و harkon رو کشتی‌ میتونی‌ از Sarena بپرسی‌ که خون اشامت کنه اونم میگه رو چشمم :دی

بچه ها دمتون گرم، مشکلم حل شد، همون آپدیتی که لینک داده بودین درستش کرد... البته بازم توی Data Files اثری از Dawnguard نبود، منم نا امیدانه بازی رو اجرا کردم، داشتم از بغل یه سربازه رد میشدم که خودش گفت دارن توی فلان جا نیرو جمع میکنن واسه مبارزه با ومپایر ها و اینجوری Dawnguard شروع شد...
حالا من سمی شدم، اما نمیخوام خون آشام بشم، چه جوری باید درمان بشم؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or