راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
چی هست؟
Skyrim Script Extender (SKSE)
برو اینجا دانش کن و تو محل بازی بریز(حجمش کمه)
بعد از طریق نکسوز اون بالا skse رو بزن.

---------- نوشته در 01:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:37 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو دانگارد، آیکون کوئست هاش چیه؟
همون اژدها هست؟
مال من اژدها هست!!

---------- نوشته در 02:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در
01:38 PM ارسال شده بود ----------

دوستان حل شد.

آخرین ویرایش:
این مود sky momod_more spawns رو کسی استفاده کرده تو نکسوز مود منجیر نوشته نیاز به skyrim.esm که دارم و sky momod.esm که ندارم :dاز کجا پیدا کنم؟
و یه قسمتم تو توضیحات نوشته به این مود نیاز Skyrim Monster Mod at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community :d
خب skymomod.esm باید تو خود ماد باشه دیگه حتما
ماشالله چه حجمش زیاده چجوری دان کردی؟:d

خب skymomod.esm باید تو خود ماد باشه دیگه حتما
ماشالله چه حجمش زیاده چجوری دان کردی؟:d
نه اون SKYMOMOD.ESM نیست ولی اون مود را هم دان نکردم حجمش زیاده :dولی این ود که SKYMOMOD_MORE SPAWNS واسه کسایی که فکر میکنن خیلی گردن کلفتن خوبه چون جک و جونور زیاد میشه تو بازی بهش حال میدن:d

آقا من کمبود perk دارم و برای هر پرک لازمه که یه لول برم بالا کسی چیت این اسکیل پرک ها رو بلد که بزنیم و تعداد تعیین کنیم و بدون اضافه شدن لول هر چقدر بخوایم پرک داشته باشبم من اون پرک هارو بیشتر برای افزایش اسکیل گرگینه میخوام ......................................................................
:>

نه اون SKYMOMOD.ESM نیست ولی اون مود را هم دان نکردم حجمش زیاده :dولی این ود که SKYMOMOD_MORE SPAWNS واسه کسایی که فکر میکنن خیلی گردن کلفتن خوبه چون جک و جونور زیاد میشه تو بازی بهش حال میدن:d
مثلاً خیلی گردن کلفتی!!!:d
خب خودش توش نوشته به اون حجم زیاده نیاز داره دیگه!:d
چون SkyMomod.esm و SkyMomod.bsa توشونه!!

مثلاً خیلی گردن کلفتی!!!:d
خب خودش توش نوشته به اون حجم زیاده نیاز داره دیگه!:d
چون SkyMomod.esm و SkyMomod.bsa توشونه!!
نه من نیستم ولی کسی این دو مود رو بریزه بازی کنه که از هر موجود زیاد پیدا میشه اونوفت میاین سراغت میگم شهادتین رو بگو فینیش

چیت پرک رو نمیدونم ولی بیا به این سایت Console Perk Codes (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki ~ رو بزن جای بعد اینو بزن PLAYER.ADDPERK بعد از این سایت تمام پرک هارو کد هاشو بزن مثلا PLAYER.ADDPERK 000BE127
مشکل من این آی دی ها نیست چون خودم از ویکیا گرفتمشون مشکل من اینه که نسخه دانگارد رو دارم و مسل vampire lord گرگینه هاهم از این صورت های فلکی مهارت دارند و آی دی پرک های اونا هیج جا نیست . برای همین من نیاز به همین پرک های معمولی دارم تا اون هارو راه بندازم و همونطور که گفتم من در اونجا با کمبود پرک مواجه ام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or