من نمیتونم از تو نکسوز برم تو بازی.چون لانچر رو باز میکنه و از تو لانچر نمیره تو بازی.
Skyrim Script Extender (SKSE)چی هست؟
این skse نسخه اخر بازی رو میخواد که ماشاالله دیگه همه نسخه اخرو دارن :dاین کاربردش چی هست ؟شنیدم مال fallout :new vegasمیشه با این مولتی پلیر بازی کرد فکر کنمSKSE رو نصب کن بعد از طریق نکسوز اونو بیار
خب skymomod.esm باید تو خود ماد باشه دیگه حتمااین مود sky momod_more spawns رو کسی استفاده کرده تو نکسوز مود منجیر نوشته نیاز به skyrim.esm که دارم و sky momod.esm که ندارم :dاز کجا پیدا کنم؟
و یه قسمتم تو توضیحات نوشته به این مود نیاز Skyrim Monster Mod at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community :d
نه اون SKYMOMOD.ESM نیست ولی اون مود را هم دان نکردم حجمش زیاده :dولی این ود که SKYMOMOD_MORE SPAWNS واسه کسایی که فکر میکنن خیلی گردن کلفتن خوبه چون جک و جونور زیاد میشه تو بازی بهش حال میدن:dخب skymomod.esm باید تو خود ماد باشه دیگه حتما
ماشالله چه حجمش زیاده چجوری دان کردی؟:d
مثلاً خیلی گردن کلفتی!!!:dنه اون SKYMOMOD.ESM نیست ولی اون مود را هم دان نکردم حجمش زیاده :dولی این ود که SKYMOMOD_MORE SPAWNS واسه کسایی که فکر میکنن خیلی گردن کلفتن خوبه چون جک و جونور زیاد میشه تو بازی بهش حال میدن:d
نه من نیستم ولی کسی این دو مود رو بریزه بازی کنه که از هر موجود زیاد پیدا میشه اونوفت میاین سراغت میگم شهادتین رو بگو فینیشمثلاً خیلی گردن کلفتی!!!:d
خب خودش توش نوشته به اون حجم زیاده نیاز داره دیگه!:d
چون SkyMomod.esm و SkyMomod.bsa توشونه!!
چیت پرک رو نمیدونم ولی بیا به این سایت Console Perk Codes (Skyrim) - The Elder Scrolls Wikiآقا یکی به من بنده خدا جواب بده (مشکل من تو صفحه 184 توسط خودم مطرح شده)
مشکل من این آی دی ها نیست چون خودم از ویکیا گرفتمشون مشکل من اینه که نسخه دانگارد رو دارم و مسل vampire lord گرگینه هاهم از این صورت های فلکی مهارت دارند و آی دی پرک های اونا هیج جا نیست . برای همین من نیاز به همین پرک های معمولی دارم تا اون هارو راه بندازم و همونطور که گفتم من در اونجا با کمبود پرک مواجه امچیت پرک رو نمیدونم ولی بیا به این سایت Console Perk Codes (Skyrim) - The Elder Scrolls Wiki ~ رو بزن جای بعد اینو بزن PLAYER.ADDPERK بعد از این سایت تمام پرک هارو کد هاشو بزن مثلا PLAYER.ADDPERK 000BE127