راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
خیلی اژدها های نازی هستن:dکشتنشون هم آسون بود:d
من قبل از ریختن Dawnguard vampire بودم حالا نمیتونم خون بخورم:|و Starved شدم:|
کدی نیست من درمان بشم؟متاسفانه این کاراکترم به هیچ جادویی تسلط نداره برای همین توی شهر ها هم نمیتونم برم:d
player.additem 018ef3 Number
یه Potion اضافه می‌کنه اونو بخوری درست می‌شه :دی خون آشام بودن رو نه ها،فقط مثل Feed کردن هست، چند روز حالت درست می‌شه.

دوستان اون چیز بود تو همه جا زده بودن که واسه اسکاریم یه چیز میاد که میتونین به اژدها سوار بشین عقرب ها میان گابلین ها میان میتونین یکی از بچه هارو به فرزندی قبول کنین ؟؟

راستی من تو دانگارد یکی اژدهای دیگه ای به نام durnehviir رو نمیتونم صدا بزنم وقتی میخوام صدا بزنم تو سومین حرف شاوت نمیگه 1 حرف میگه 2 حرف میگه 3 حرف لال میشه:d

player.additem 018ef3 Number
یه Potion اضافه می‌کنه اونو بخوری درست می‌شه :دی خون آشام بودن رو نه ها،فقط مثل Feed کردن هست، چند روز حالت درست می‌شه.
کد که عمل نمیکنه،ولی اگه کد Portion of blood باشه که حتی اگه بخورم هم تاثیری نداره:|:d

اقا اونجا که اسکرول رو میبری تو قله کوه بیش ازدها بعد میخونیش 3 نفر میان 2 تا ازدها رو میکشن باید جه کار کرد کاراکتر همیجوری وایمیسته هیجی کار نمیکنه حتی منو ها
کــــــــــــــــــــــــــــــــمک

سلام دوستان، من واقعا از این بازی خیلی خوشم میاد، خیلی هم وقت پاش گذاشتم، برای نمونه، اینقدر خنجر آهنی ساختم تا مهارت آهنگریم 100 بشه و بتونم Dragon Armor بسازم... حالا بگذریم
من چند روز پیش فایل زیپ Dawnguard رو دانلود کردم اما توی اجرای Dawnguard به مشکل برخوردم... خواهشا اگه میتونید مشکلم رو حل کنید تعریف کنم تا راه حل بگید... تو این چند روز از YouTube گرفته تا انواع و اقسام فرومها رو گشتم، اما جواب نگرفتم... میتونین کمک کنین؟؟؟

دوستان اون چیز بود تو همه جا زده بودن که واسه اسکاریم یه چیز میاد که میتونین به اژدها سوار بشین عقرب ها میان گابلین ها میان میتونین یکی از بچه هارو به فرزندی قبول کنین ؟؟

راستی من تو دانگارد یکی اژدهای دیگه ای به نام durnehviir رو نمیتونم صدا بزنم وقتی میخوام صدا بزنم تو سومین حرف شاوت نمیگه 1 حرف میگه 2 حرف میگه 3 حرف لال میشه:d
باید رو جایی‌ اجرا کنین جا داشته باشه واسه اندازه اژدها :دی، رو زمین جای کوچیک بزنین نمیاد.
اقا اونجا که اسکرول رو میبری تو قله کوه بیش ازدها بعد میخونیش 3 نفر میان 2 تا ازدها رو میکشن باید جه کار کرد کاراکتر همیجوری وایمیسته هیجی کار نمیکنه حتی منو ها
کــــــــــــــــــــــــ ــــــــمک
باگ هست، اونجارو دوباره لود کنین درست می‌شه.
سلام دوستان، من واقعا از این بازی خیلی خوشم میاد، خیلی هم وقت پاش گذاشتم، برای نمونه، اینقدر خنجر آهنی ساختم تا مهارت آهنگریم 100 بشه و بتونم Dragon Armor بسازم... حالا بگذریم
من چند روز پیش فایل زیپ Dawnguard رو دانلود کردم اما توی اجرای Dawnguard به مشکل برخوردم... خواهشا اگه میتونید مشکلم رو حل کنید تعریف کنم تا راه حل بگید... تو این چند روز از YouTube گرفته تا انواع و اقسام فرومها رو گشتم، اما جواب نگرفتم... میتونین کمک کنین؟؟؟
کجاش به مشکل برخوردین؟ اجرا نمی‌شه بازی؟ اگه آره باید آپدیت 1.7 رو نصب کنین،لینکش تو تاپیک مشکلات هست.
کد که عمل نمیکنه،ولی اگه کد Portion of blood باشه که حتی اگه بخورم هم تاثیری نداره
yahoo_22.gif
yahoo_4.gif
portion که نمیدونم چی‌ هست :دی، ولی‌ آره Potion همون هست.:دی،

خوب برو مثل یک خون آشام خوب با Falion حرف بزن درمان کنه دیگه :دی

سلام
جاش تو قسمت مشکلات هست ولی میگم.
واسه اجراش به آپدیت 1.7 (آپدیت 10 نیاز) دارین و تیک دانگارد رو باید تو Datafiles زده باشین.

باید رو جایی‌ اجرا کنین جا داشته باشه واسه اندازه اژدها :دی، رو زمین جای کوچیک بزنین نمیاد.

باگ هست، اونجارو دوباره لود کنین درست می‌شه.

کجاش به مشکل برخوردین؟ اجرا نمی‌شه بازی؟ اگه آره باید آپدیت 1.7 رو نصب کنین،لینکش تو تاپیک مشکلات هست.

portion که نمیدونم چی‌ هست :دی، ولی‌ آره Potion همون هست.:دی،

خوب برو مثل یک خون آشام خوب با Falion حرف بزن درمان کنه دیگه :دی
خب مشکل اینه که به من حمله میکنه،از InnKeeper ها هم نمیتونم ماموریت رو بگیرم:|(باگ بازاره این Dawnguard)
:d

کــــــــــــــــــــــــــــــــمک

elder scroll رو میگی؟
یه اژدها میکشن دومی رو که alduin هست زندانی می کنند.
بعد از این از اسکرول اومد بیرون alduin میاد پیشت که باید باهاش بجنگی
احتمالاً بازی مشکل داره

عجب سرعتی!!! من کامپیوتر رو خاموش کردم اومدم با گوشی سایت رو باز کردم دیدم 2 نفر به سوالم جواب دادن، 1 صفحه هم با تاپیک اضافه شده!! دمتون گرم... مشکل من اینه که توی data files اصلا dawnguard.esm وجود نداره که بخواد تیک داشته باشه!!! من به گفته یه نفر، یه آپدیت 100 و خورده ای مگابایتی دانلود کردم با یه فایل زیر 10 مگی که نوشته بود پچ 1.7 و یه فایل متنی به نام skyrim prefs.ini رو گفته بود ادیت کن و پایین کلمه Launcher نوشتم bFileSelectionEnable=1 اما مشکل درست نشد... تنها فرقی که کرد این بود که حالا وقتی سواره اسبه شمشیر هم میکشه... اما توی data files هنوز dawnguard.esm نمیاد... آخه من چیکار کنم... :(

کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
این پچی که توی تاپیک مشکلات بازی گذاشتن انگلیسی هست ؟
مثل اونی که چند صفحه قبل گذاشته بودین روسی نیست ؟
اگه اونم روسی هست میتونین لینک دانلود پچ 1.7 انگلیسی رو بذارین ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or