راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
میدونی که تو skyrim هر دقیقه یک ساعت هست برای این که به اون تبدیل بشی باید 1 سال نیم خون آشام بوده باشی میدوین چرا کاوه میگه زود برو درمانش کن برای همینه هروقت از بازی حوصله ات سررفت برو بشو چون دیگه آدمی نیست که با تو دشمن نشه از تو هوا نمیتونی ضربه بزنی ولی میتونی جادو های خاصی روبزنی مثل:fire bolt,icespaikes. lighting bolt و.....ولی نمیتونی shuot رو انجام بدی درضمن توی اون حالت قوی ترین جادوگر skyrim هستی طوری که جادو ها فقط 25 درصد جادو میخواهند یعنی 10 تا fire run را میتونی پشت سر هم بزنی یعنی دوتا غول در جا میمیرن تازه 100درصد جادوات سریع تر پرمیشه مثل زمانی که گرگینه ها زود استقامتشون پرمیشه ....

راستی یه ضربه یه خاص داره که وقتی هست که داری میجنگی و از بدنت بخار بلند میشه اون موقه میتونی با زدن هم زمان کلید های موس هم یارو رو بش کنی هم سوتش کنی.... تازه از نیروت هم کم نمیشه ودور آدم مدافع یه غبار قرمز میاد که باعث میشه 3 برابر دمیج بخوره درضمن دمیج دست های این لعنتی هرکدوم 14 تا هستش....>:) به نظر من این یه باگه که دیگه نمیتونی مرحله بگیری مگر این که ددریک هرت بخوری تا شبیح آدم شی تازه برای 48 ساعت...

آخرین ویرایش:
من این دنس آف دف رو دانلود کردم و همچنین اجرا کردم ولی دیگه همه کیل موو ها رو نمیره مثلا برای شمشیر یه دست فقط کله قطع میکنه اما قبل از اون دونه دونه همه رو میرفت .من هم تنظیمات خودم رو سرش گذاشتم و هم دیفالت رو امتحان کرد کلا یه حرکت بیشتر نمیره اگه این مد براتون موفقیت آمیز بوده تنظیماتتون رو برام بنویسید .

Soul gem نشکن هست :دی

یعنی هربار که دلت خواست میتونی باش سلاحت رو جادویی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من الان لول20 هستم از الان برم خون اشام بشم می تونم به این قیافه خفن برسم؟
فقط هم از جادو استفاده می کنم چه بشه که یه سلاحی مثل downbreaker دستم برسه بخوام امتحانش کنم.
Destruction رو 56 هست

والا من چند وقت پیش یه تریلر فکر کنم دانگارد بود دیدم یارو این شکلی شده بود.من هم این شکلی:
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
این یه خوناشام هست که دیگه ته قدرته و از حالت انسانی خارج شده اگه خودت هم خوناشام باشی و یه 1سال نیم بمونی این شکلی میشی فکر کنم اسمش night los vampair باشه؟؟؟ به هر حال اگه از جادو گری خوشت میاد و اهل استفاده از سلاح نیستی این بهترین گزینه ی بازی هستش درضمن هم پرش های بلندی دارن هم میتونند 60 ثانیه بینهایت بار در روز پرواز کنند تازه میتونند یه مرده رو به صورت کامل زنده کنند....
میدونی که تو skyrim هر دقیقه یک ساعت هست برای این که به اون تبدیل بشی باید 1 سال نیم خون آشام بوده باشی میدوین چرا کاوه میگه زود برو درمانش کن برای همینه هروقت از بازی حوصله ات سررفت برو بشو چون دیگه آدمی نیست که با تو دشمن نشه از تو هوا نمیتونی ضربه بزنی ولی میتونی جادو های خاصی روبزنی مثل:fire bolt,icespaikes. lighting bolt و.....ولی نمیتونی shuot رو انجام بدی درضمن توی اون حالت قوی ترین جادوگر skyrim هستی طوری که جادو ها فقط 25 درصد جادو میخواهند یعنی 10 تا fire run را میتونی پشت سر هم بزنی یعنی دوتا غول در جا میمیرن تازه 100درصد جادوات سریع تر پرمیشه مثل زمانی که گرگینه ها زود استقامتشون پرمیشه ....

راستی یه ضربه یه خاص داره که وقتی هست که داری میجنگی و از بدنت بخار بلند میشه اون موقه میتونی با زدن هم زمان کلید های موس هم یارو رو بش کنی هم سوتش کنی.... تازه از نیروت هم کم نمیشه ودور آدم مدافع یه غبار قرمز میاد که باعث میشه 3 برابر دمیج بخوره درضمن دمیج دست های این لعنتی هرکدوم 14 تا هستش....>:) به نظر من این یه باگه که دیگه نمیتونی مرحله بگیری مگر این که ددریک هرت بخوری تا شبیح آدم شی تازه برای 48 ساعت...
اون یک Vampire Lord Male هست، با توجه به جنس کراکترت شبیه اون میشی‌، اگهFemale باشی‌ البته یکم لباس اینا داره ولی‌ دقیقاً کپی اون هست.

زمان اینا هم نداره، اگه به خون آشام‌ها کمک کنین Lord harkon تبدیلتون می‌کنه به یکی‌ از اونا، از اول هم اونجوری هست، یک و نیم سال دیگه چیه :دی. و بر خلاف گرگینگی هم هر وقت خواستین میتونین بهش تبدیل بشین.

Blood Magic نسبتا قوی‌ای هم دارن ولی‌ در حد یه کاراکتر Level 70 اینا هستن نه بیشتر. البته با توجه به کاراکتر اصلی‌ و میزان خون آشام بودن قدرت هاش بیشتر می‌شه.

هر وقت هم خواستین از اون حالت میتونین به حالت قبلی‌ در بیایین ،Daedric heart اینا نمیخواد :دی، مثل یک خون آشام معمولی‌ هستن، فقط خون انسان لازم دارن هر روز.
من هم گفتم در صورتی‌ که حوصله خون خواری :دی، ندارین درمان کنین، من چه کار به Vampire Lord بودن نبودن مردم دارم :دی
آقا این همه اطلاعات عجیب غریب ندین مردم رو گمراه کنین :دی، یک و نیم سال چیه، Daedric heart چیه :دی. گرفتن این خیلی‌ خیلی‌ اسون هست. فقط طرف خون آشام هارو بگیرین.

یعنی هربار که دلت خواست میتونی باش سلاحت رو جادویی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
yep :D
من این دنس آف دف رو دانلود کردم و همچنین اجرا کردم ولی دیگه همه کیل موو ها رو نمیره مثلا برای شمشیر یه دست فقط کله قطع میکنه اما قبل از اون دونه دونه همه رو میرفت .من هم تنظیمات خودم رو سرش گذاشتم و هم دیفالت رو امتحان کرد کلا یه حرکت بیشتر نمیره اگه این مد براتون موفقیت آمیز بوده تنظیماتتون رو برام بنویسید .
تنظیماتشو دستی‌ عوض کردین؟ همه چیز رو بذارین رو 100% :دی. در ضمن اینکه بازی چه فینیشر‌ای بزنه دست این نیست، این فقط میزان % اون رو بالا میبره.البته من ورژن جدیدش ندیدم چطور هست، من قدیمیشو دارم.

بابا من یه ماموریتی از ومپایر ها گرفتم گفتن برو به یه غار ما هم فست رویل کردم بعد دو تا اژهای زیبا و بی معرفت اومدن جلوم به اسمه legendery وreveld اینا چند تا هستن تو اینا که تو نورمال نمیمیرن چه برسه با اسنیک ضرب در 30 بزنی

آخرین ویرایش:
بابا من یه ماموریتی از ومپایر ها گرفتم گفتن برو به یه غار ما هم فست رویل کردم بعد دو تا اژهای زیبا و بی معرفت اومدن جلوم به اسمه legendery وreveld اینا چند تا هستن تو اینا که تو نورمال نمیمیرن چه برسه با اسنیک ضرب در 30 بزنی
جفتشون باهم اومدن؟ لول. چیت نزنی‌ کشتنشون خیلی‌ سخت هست، ولی‌ سعی‌ بکن :دی

جفتشون باهم اومدن؟ لول. چیت نزنی‌ کشتنشون خیلی‌ سخت هست، ولی‌ سعی‌ بکن :دی
هر دوتاشون با هم بی معرفت ها اسکرین دارم اگه میخواین بزارم منم اژدهای خودمو صدا زدم شدن 3 تا :d:d
این reveledخیلی قیافش دربه داغونه لیافت اژدها شدن نداره :))
البته لول چیت زدم فقط لول چون perk نمیده

هر دوتاشون با هم بی معرفت ها اسکرین دارم اگه میخواین بزارم منم اژدهای خودمو صدا زدم شدن 3 تا :d:d
این reveledخیلی قیافش دربه داغونه لیافت اژدها شدن نداره :))
تو اون ماموریت که می رفتیم سوار اژدها می شدیم اون هم مارو میبرد یه جایی بعد خودش فرار می کرد:dیه دو سه قدمی که می رفتیم 1 اژدها میومد(شایدم 2 تا؟:-/)من اون رو نکشتم گاز رو گرفتم رفتم قصر بعد که اون راه طولانی رو طی کردم از اون بر اومدم دیدم 3 تا اژدها تو اسمون!از شانس بد قرار بود سیو هارو بریزم تو PC برا کم شدن حجم سیو یه چند ساعتش رو Delete کردم(که اخر سر هم 2 تا سیو بازی موند!:d)دیگه هم نمی تونستم سیو قبل رو لود کنم با من فرار کردم تو راه زیر می رفت انقدر زدمشون با تیر کمان یه چندتا دیگه می زدم می موردن اون بالای رو سقف قصر مجسمه اژدها بود(فکر می کردم مجسمه:d)یه تیر اشتباهی به اون خورد بلند شد حالا شدن 4 تا اژدها!!:(((خدا رو شکر 4 تا اژدها بودن که خوابیده بودن
چجوری اژدها می تونه وقتی چندتا اژدها دیگه دارن فریاد می زنن بخواب؟
که اشتباهی تیر من به اون 3 تا دیگه نخورد)
فکر نکنم کسی رکورد من رو زده باشه.

تو اون ماموریت که می رفتیم سوار اژدها می شدیم اون هم مارو میبرد یه جایی بعد خودش فرار می کرد:dیه دو سه قدمی که می رفتیم 1 اژدها میومد(شایدم 2 تا؟:-/)من اون رو نکشتم گاز رو گرفتم رفتم قصر بعد که اون راه طولانی رو طی کردم از اون بر اومدم دیدم 3 تا اژدها تو اسمون!از شانس بد قرار بود سیو هارو بریزم تو PC برا کم شدن حجم سیو یه چند ساعتش رو Delete کردم(که اخر سر هم 2 تا سیو بازی موند!:d)دیگه هم نمی تونستم سیو قبل رو لود کنم با من فرار کردم تو راه زیر می رفت انقدر زدمشون با تیر کمان یه چندتا دیگه می زدم می موردن اون بالای رو سقف قصر مجسمه اژدها بود(فکر می کردم مجسمه:d)یه تیر اشتباهی به اون خورد بلند شد حالا شدن 4 تا اژدها!!:(((خدا رو شکر 4 تا اژدها بودن که خوابیده بودن
چجوری اژدها می تونه وقتی چندتا اژدها دیگه دارن فریاد می زنن بخواب؟
که اشتباهی تیر من به اون 3 تا دیگه نخورد)
فکر نکنم کسی رکورد من رو زده باشه.
اخه اژدها هست تا اژدها اونیایی که من دیدم یکی از اونا قدرتش تقریبا 50 برابر اژدهای معمولی اژدها نبود گودزیلا بود

اخه اژدها هست تا اژدها اونیایی که من دیدم یکی از اونا قدرتش تقریبا 50 برابر اژدهای معمولی اژدها نبود گودزیلا بود
Legendary Dragon من که Lvl 81 هستم رو با سه ضربه میکشه، کشتنش تاکتیک می‌خواد :دی، همینجوری بپری روش حتما می‌میری.

عجب بدبختی هست ها

خیلی اژدها های نازی هستن:dکشتنشون هم آسون بود:d
من قبل از ریختن Dawnguard vampire بودم حالا نمیتونم خون بخورم:|و Starved شدم:|
کدی نیست من درمان بشم؟متاسفانه این کاراکترم به هیچ جادویی تسلط نداره برای همین توی شهر ها هم نمیتونم برم:d
این lord harkon چرا اینطوری بود؟توقع داشتم باس آخر قویتر باشه،کلا اسکایرین در مورد باس های آخر ضعیف عمل کرده:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or