راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
این مشکل موقع‌ای رخ میده که پچ بازی رو نریخته باشی‌ (1.7 رو) مطمئنی نصب کردی پچ رو؟
P.s : من بهترم یا یکی‌ از نارنجی ها؟:دی

پچی نبود کنار دی ال سی و اخه چند پست قبل گفتن پچ اخر روسه و پچ منم 1.3 هست
P.s:من که میگم جاخوبه همینجا میگیم سوال رو میره پی کارش چه زحمتیه من از اینجا برم بخش مشکلات 1 مگ میره حیف اخه:d

پچی نبود کنار دی ال سی و اخه چند پست قبل گفتن پچ اخر روسه و پچ منم 1.3 هست
P.s:من که میگم جاخوبه همینجا میگیم سوال رو میره پی کارش چه زحمتیه من از اینجا برم بخش مشکلات 1 مگ میره حیف اخه:d
اونی که ایشون گذاشتن روسئ هست، من بهتون پیغام خصوصی داده بودم، اونا روسئ نیستن.
یکی‌ از ناظم‌ها بخواد قانون رو اجرا کنه دقیق می‌زنه اخطار میده به خاطر این سوال.

p.s: چقد شما ps ps میکنین....جاش تو بخش مشکلاته ولی میگم:d

شما از کدوم لینک دی ال سی رو دانلود کردین؟
همونی که اآپدیت 9 همراهش بود؟

اگه آره،

اول آپدیت 9(1.6.89) رو بریزین
بعد dlc یعنی اون دوفایل با پسوند bsa و esm رو دستی!!(بدون nexus) تو data تو محل بازی کپی کنید.
بعد طبق زیر آپدیت 1.7 رو بریزین( و به اون 5 مگی تو سایت نوشته آپدیت 1.7 کاری نداشته باشین):
اینم لینک آپدیت 1.7.7.0.6 (زبانش روسیه پس به آموزش زیر توجه کنید):

Download The Elder Scrolls Skyrim Update cracked exe

یا

Download The Elder Scrolls Skyrim Update cracked exe

شنیدم که توش هوش مصنوعی خیلی بهتره شده
طبق معمول هم بعضی باگ ها رفع شده!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
آموزش نصب
(حتما بخونید تا زبان بازی روسی نشه):

1.قبل از اینکه پچ رو توو محل بازی نصب کنید، اون رو یه جای دیگه نصب کنید(بهش آدرس یه جای دیگه بدین)

2.حالا از فولدر The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.1.7.7.0.6.RU.cracked فایل های زیر رو پاک کنید:

SkyrimLauncher.exe
Skyrim_default.ini
language.txt

3.حالا از فولدر Data چیز های زیر رو پاک کنید:

فولدر Interface
فولدر Strings

4.حالا محتویات فولدر The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.1.7.7.0.6.RU.cracked رو تو محل بازی کپی کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

پیشنهاد میشه قبلش آپدیت 1.6.89 رو نصب کرده باشین؛ چون خودم نصب کردم:d

خودم با این روش ریختم.زبونش روسی نشد.

موفق باشین
این همون آپدیت روسی هست فقط دوباره دی ال نکنین.:d

خودم تست کردم کار کرده.

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشید چند وقت نبودم آخه پسر عمو ام بازی گرفته بود(دزدیده بود):dولی این دفتر خاطرات گولوس به چه دردی میخوره باید چیکارش کنم که شمشیرش رو بگیرم!!!!؟؟؟؟

بعد از 200 ساعت بازی با لول 75 سیو هام به فنا رفتن :(
میخواستم از سیو ها backup بگیرم که dawnguard رو بریزم اشتباهی پاک شدن.:(
من که تو Xbox بازی میکنم با خودم عهد بستم هر هفته سیو بازی هارو برای اطمینان بریزم تو کامپیوتر تاحال هم جونم رو چند بار نجات داده:d

آخرین ویرایش:
بچه ها ببخشید چند وقت نبودم آخه پسر عمو ام بازی گرفته بود(دزدیده بود):dولی این دفتر خاطرات گولوس به چه دردی میخوره باید چیکارش کنم که شمشیرش رو بگیرم!!!!؟؟؟؟
اون دفتر مربوط میشه به یکی از ماموریت دزد ها که تو markarth تو dwemer muesem اون آخرش یه لوح سنگی بزرگ هست که باید با کاغذ و ذغالی که از اتاق پشتیش برمیداری، از اون سنگی کپی بگیری.
بعدش نشونه میاد که کجا بری.

مشکل همین جاست مه من نمیتونم وارد اون جا بشم مگر اینکه نامرئی بشم حتی وقتی گرگینه میشم داد میزنم سرباز ها فرار نمیکنند !!!!!
راه دیگه ای نیست؟

ماموریت Daedric هست؟ اسم ماموریت؟ یادم رفته :دی.

در هر حال اولی‌ رو انتخاب کنی‌ Champion میشی‌ احتمالا دومی‌ رو انتخاب کنی‌ هیچی‌ نمیشی‌ :دی

نه تو ماموریت نبودم مثل اینکه از قیافم خوشش اومده بوده.

------------------------------------------------------------------------
یکه به من بگه این کیه تو سایت ها عکسش رو زدند:

dawnguard2.jpg

مشکل همین جاست مه من نمیتونم وارد اون جا بشم مگر اینکه نامرئی بشم حتی وقتی گرگینه میشم داد میزنم سرباز ها فرار نمیکنند !!!!!
راه دیگه ای نیست؟

ّبرای نامرئی شدن فکر کنم معجون موجود باشه
یه شات هم می تونی یاد بگیری فکر کنم تا 45-60 ثانیه نامرئی میکنه

آخرین ویرایش:
راه دیگه ای نیست؟
فکر کنم شما ماموریت the forsworn conspiracy رو تموم نکردین؟درسته؟
این ماموریت در آخرش دو مدل تموم میشه یا گارد ها بهتون حمله میکنن یا اینکه حرفشون رو قبول میکنید و میرین تو یه غار تا یه ماموریت دیگه شروع شه.
که فکر کنم شما اولی رو انتخاب کردین.
اگه آره هنگامی که گارد ها بهتون حمله میکنن سلاحتون رو در بیارین و دوباره با R بزارین تو قلافش:d
اونوقت باید باهاتون حرف بزنن که ایندفعه حرفشون رو قبول کنین:d

یکه به من بگه این کیه تو سایت ها عکسش رو زدند:
چپیه گری گوریه:d

این یه خوناشام هست که دیگه ته قدرته و از حالت انسانی خارج شده اگه خودت هم خوناشام باشی و یه 1سال نیم بمونی این شکلی میشی فکر کنم اسمش night los vampair باشه؟؟؟ به هر حال اگه از جادو گری خوشت میاد و اهل استفاده از سلاح نیستی این بهترین گزینه ی بازی هستش درضمن هم پرش های بلندی دارن هم میتونند 60 ثانیه بینهایت بار در روز پرواز کنند تازه میتونند یه مرده رو به صورت کامل زنده کنند....

راستش من تو loading screen دیدم نوشته بود gargoyle :d
واسه همین گفتم گری گوری:d
آره واسه دانگارده.
فکر نکم بشه شبیهش شد ولی با کد میشه شبیه همه چی شد.:d
کپی اون نمیشی ولی همه چیز هاشو میگیری ولی رنگ پوستت تغییر نمیکنه :dپسر عموم شده....

این یه خوناشام هست که دیگه ته قدرته و از حالت انسانی خارج شده اگه خودت هم خوناشام باشی و یه 1سال نیم بمونی این شکلی میشی فکر کنم اسمش night los vampair باشه؟؟؟ به هر حال اگه از جادو گری خوشت میاد و اهل استفاده از سلاح نیستی این بهترین گزینه ی بازی هستش درضمن هم پرش های بلندی دارن هم میتونند 60 ثانیه بینهایت بار در روز پرواز کنند تازه میتونند یه مرده رو به صورت کامل زنده کنند....
واقعا میشه بهش تبدیل شد؟؟؟:-o
این که خیلی عالیه تازه اونم با پرواز!!!:-o
رو هوا هم ضربه میشه زد؟؟
اینی که میگی زنده میکنه، همون کار کد resurrect 1 رو انجام میده یا مثل جادوی reaminate corpse هست؟؟؟

اقا من الان لول20 هستم از الان برم خون اشام بشم می تونم به این قیافه خفن برسم؟
فقط هم از جادو استفاده می کنم چه بشه که یه سلاحی مثل downbreaker دستم برسه بخوام امتحانش کنم.
Destruction رو 56 هست

واقعا میشه بهش تبدیل شد؟؟؟
yahoo_13.gif

این که خیلی عالیه تازه اونم با پرواز!!!
yahoo_13.gif

رو هوا هم ضربه میشه زد؟؟
اینی که میگی زنده میکنه، همون کار کد resurrect 1 رو انجام میده یا مثل جادوی reaminate corpse هست؟؟؟

والا من چند وقت پیش یه تریلر فکر کنم دانگارد بود دیدم یارو این شکلی شده بود.من هم این شکلی:
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif
810619_droolsmiley.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or