راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من ورژنم! 1.6.89 بود که کار میکرد.:d
بهتره همین 1.6.89 رو نصب کنی آخه اون 1.7.7.0.6 روسی هست.:d
یا اگه دانگارد رو نداری، اون نسخه ای که هم پچ هست هم دی ال سی دانگارد هست اون رو دانلود کنی حجمش بیش از 600 مگ هست کلا.

من ورژنم! 1.6.89 بود که کار میکرد.:d
بهتره همین 1.6.89 رو نصب کنی آخه اون 1.7.7.0.6 روسی هست.:d
یا اگه دانگارد رو نداری، اون نسخه ای که هم پچ هست هم دی ال سی دانگارد هست اون رو دانلود کنی حجمش بیش از 600 مگ هست کلا.
به زود تر میگفتی پس نسخه اخر روسه خوب انگلیسیش نیست اگه هست دانلود کنیم گه نیست لینک 1.6.89 اینو کسی داره ؟

شرمنده
تو تاپیک مشکلات(چند صفحه قبل) 1.6.89 هست.
ولی اون 1.7 که همراه با دانگارد هست رو دانلود کن که روسی نیست.
دانگارد رو نگرفتین دیگه؟؟

اگه میخوای بگم چجوری نسخه روسی رو انگلیسی کنی!

شرمنده
تو تاپیک مشکلات(چند صفحه قبل) 1.6.89 هست.
ولی اون 1.7 که همراه با دانگارد هست رو دانلود کن که روسی نیست.
دانگارد رو نگرفتین دیگه؟؟

اگه میخوای بگم چجوری نسخه روسی رو انگلیسی کنی!
نه هنوز دانگارد رو ندارم ولی تو لیست دانلود ای دی امم هست پس با دانلود دانگارد تقریبا مشکل حله؟

بچه ها من مود BecomeKingOfRiverHelm رو نصب کردم و اون قلعه اضافه شده ، حالا باید چیکار کنم ؟ چطوری بشم پادشاهش ، با کی صحبت کنم ؟ و یه چیز دیگه سربازای قلعه اصلا حرف نمیزنن !!! برای شما هم همینطوری هست یا نه مودش همینطوریه ؟ :d

بچه ها من مود BecomeKingOfRiverHelm رو نصب کردم و اون قلعه اضافه شده ، حالا باید چیکار کنم ؟ چطوری بشم پادشاهش ، با کی صحبت کنم ؟ و یه چیز دیگه سربازای قلعه اصلا حرف نمیزنن !!! برای شما هم همینطوری هست یا نه مودش همینطوریه ؟ :d
برو داخل قلعه PALACEیکی هست حلوی صندلی پادشاه برواول باید 15000 بدی KNIGHTبشی بعد 50000 بدی شاه بشی

راستی من قبل یه نمیدونم برنامه بود یا نه ولی با اون مود میساختم واسه OBLIVIONو یه دفعه هم ساختم ولی این کسایی که تو نکسوز مود میسازن چطوری ؟با برنامه ؟چون 100 در صد ادمای معمولین نه مال بتسدا ؟

ممنون که جواب دادی ...
ببین یه نفر هست که اینه : http://www.myup.ir/images/87720458028750443500.jpg
خودشه ؟ اگر آره هرچی E رو میزنم اصلا صحبت نمیکنه ...!
:-/
اره خودشه نمیدونم چون من رفتم صحبت کردم خوب e رو میزنی حرف نمیزنه این اولین باره یه مشکلی مثله این میبینم راستی بازی رو اپدیت کردی؟
و درباره سربازا وقتی وارد قلعه میشه یعنی از پل رد میشی اون 2 سربازی که کنار پلن و ایستادن اونی که در سمت چپ ایستاده فقط اون حرف میزنه تو کل ریور هلم 3 گزینه هست یکیش رو بزنی یه دست کم 25 تا بندیت حمله میکنن و شما محافظت بایدکنی و یکیش رو بزنی 3 تا سرباز میره وسط پل و یکیشو هم بزنی اون جک و جونور های شبیه Argonian یه 25 یا 30 تا حمله میکنن:d

راستی من قبل یه نمیدونم برنامه بود یا نه ولی با اون مود میساختم واسه OBLIVIONو یه دفعه هم ساختم ولی این کسایی که تو نکسوز مود میسازن چطوری ؟با برنامه ؟چون 100 در صد ادمای معمولین نه مال بتسدا ؟
با برنامه creaton kit میسازن که میگن شبیه واسه آبلیویونه.
اتفاقا من دارمش ولی پیچیدس نمیفهمم.
دارم ویدئو هاش رو میگیرم ببینم چی به چیه.

اره خودشه نمیدونم چون من رفتم صحبت کردم خوب e رو میزنی حرف نمیزنه این اولین باره یه مشکلی مثله این میبینم راستی بازی رو اپدیت کردی؟
و درباره سربازا وقتی وارد قلعه میشه یعنی از پل رد میشی اون 2 سربازی که کنار پلن و ایستادن اونی که در سمت چپ ایستاده فقط اون حرف میزنه تو کل ریور هلم 3 گزینه هست یکیش رو بزنی یه دست کم 25 تا بندیت حمله میکنن و شما محافظت بایدکنی و یکیش رو بزنی 3 تا سرباز میره وسط پل و یکیشو هم بزنی اون جک و جونور های شبیه Argonian یه 25 یا 30 تا حمله میکنن:d

آقا دستت درد نکنه این درست شد ، تخم کفتر دادم زبونش باز شد :d
یه چیز دیگه ، چطوری میتونم لباس مخصوص این مود رو تهیه کنم و کلا چه کارای دیگه ( که خودت انجام دادی یعنی میشه انجام داد ) میتونم تو قلعه انجام بدم ؟ کسی بهمون حمله میکنه ؟ اون بنده خدا هم 3 تا گزینه داشت هرسه تاشو خریدم ، دیگه نمیشه چیزی ( عنوان یا هرچی دیگه ) ازش خرید ؟

آقا دستت درد نکنه این درست شد ، تخم کفتر دادم زبونش باز شد :d
یه چیز دیگه ، چطوری میتونم لباس مخصوص این مود رو تهیه کنم و کلا چه کارای دیگه ( که خودت انجام دادی یعنی میشه انجام داد ) میتونم تو قلعه انجام بدم ؟ کسی بهمون حمله میکنه ؟ اون بنده خدا هم 3 تا گزینه داشت هرسه تاشو خریدم ، دیگه نمیشه چیزی ( عنوان یا هرچی دیگه ) ازش خرید ؟
افرین به تخم کفتر نه دیگه نمیشه برو با اون سرباز حرف بزن که گفتم و یگی دیگه یه زیر زمین وقتی داری از پل رد میشی برو سمت راست پله هارو که رفتی یه جایی رو زمین میبینی به اسمه sewer اونجا زیر زمینه ببین اگه خیلی گردن کلفتی برو با اون سرباز صحبت کن بزن چند بار دشمان حمله کنن یکیش رو بندیت بزن یکیش رو اون جک و جونورا اول به جون هم میفتن بعدش به جون تو:d

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 AM ارسال شده بود ----------

نمیدونم:d
ولی creation kit ، رسمی خود bethesda هستش!
از کجا اینو دانلود کنم گوگلو گذاشتم سرم ولی اینو پیدا نکردم بس که تمام سایت ها *****ه ما با کله با ***** تصادف میکنیم ولی نمیتونیم رد شیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or