بله، اسمش که اونجوری میزنهخوب این اپدیت اخره بازی هست دیگه؟نه؟
بله، اسمش که اونجوری میزنهخوب این اپدیت اخره بازی هست دیگه؟نه؟
بهتره نصب نکنید چون زبان بازی روسی میشه!!!:dخوب این اپدیت اخره بازی هست دیگه؟نه؟
لامصب نگو!نگو!فهمیدم واسه آپدیت 1.7 روسی باید چیکار کرد که زبونش روسی نشه.بگم؟؟؟؟؟بگم؟؟
یه سری فایل هاش رو باید قبل از کپی پاک کنید و بعد کپیش کنی تو محل بازی.
در مورد راهنمای جامع باید بگم کار بسی سختیست و امکان پذیر نیست ! میشه راهنمایی مختصر هر از چندگاهی در یکی از موردها کرد .
درمان شدن مثل قبل هست، باید با Falion حرف بزنین.سلام اول میخوام بگم که میشه تو این نسخه دانگارد بعد از اینکه تمام ماموریت های خون آشاما رو رفتی از خون آشامی درواومد ؟چون من تا آخر رفتم و لرد هاکان رو هم کشتم و همه برام تعضیم کردند و دانگارد خون آشاما تموم شد اما الان دیگه از خون آشامی خوشم نمیاد برای اینکه همش برای من از هشدار های مزخرف ضعیف شدن میده چشاشم این کاسه خون قرمزهه دفعه پیش این تایپیک رو تو انجمن مطرح کردم ولی جواب درست حسابی دریافت نکردم .
بسیار مهم :
میگم تو این سکایریم نحوه مبارزه کردنش خیلی بیخوده ولی چون بعضی از حرکات نمایشی رو داره باحال شده چون وقتی بعضی موقع ها خون حریف کم میشه یه کار های باحالی انجام میده مثلا کله یارو رو قطع میکنه یا ........ میکنه میگم مدی یا رمزی هست که بشه این کارارو دایمی کرد یعنی برای همیشه وقتی خون حریف کم میشه از این حرکتا بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Pause رو بزنین اون پایین سمت چپ ورژن بازی رو مینویسهدوستان من این مود که میتونی خونه رو با دستای خودت بسازی رو نصب کردم و کار میکنه تو قسمت سوالات در توضیحات سوال شده که میز کارم کار نمیکنه خوب میزکار همونی هست که باید کار رو با اون شروع کرد دیگه و نوشته ورژن 1.6 میخواد ؟
خوب من از کج میتونم بفمم که اسکاریمم ورژن چنده یعنی یه ریدیم یه چیزی هست دیگه بفهمم لطفا راهنمایی کنید چون من وسایل لازم رو برای ساختن اولین چیز دارم تو اون پشقه میتیریل ولی کجا باید بسازم ؟
چه خوب ورژن ما 1.3 هست !!!!!!!!!!!!!!! یا حسین (ع)Pause رو بزنین اون پایین سمت چپ ورژن بازی رو مینویسه
خوب ورژن شما چنده ؟اگه 1.6هست باید کار کنه چون تو توضیحات نوشته که میز کار با این ورژن کار میکنهاتفاقا دارمش ولی کار نکردم.
خونش یه جای پرته.
یه کتاب هم داره اونجا که توش توضیح داده چی لازم داره.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2