راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
خب عزیزم مشکل از بازیته این که طرف صدا نداره و این مشکلاتی که گفتی بلاهاییه که طی کپی کردن سی دی ها سرشون میاد
یا از جای معتبر بگیر یا اگگه پولشو داری برو اصلشو بگیر
شما بازی خراب خریدی چرا به خود بازی گیر میدی؟

من هیچ وقت بازی رو از جای نا معتبر نمی گیرم
تا حالا هم بازی هایی که گرفتم خراب نبوده
این بازی رو هم از جای معتبر گرفتم و به طور حتم سالمه
لطفا الکی اظهار نظر نکنید که سیدیت خرابه
دوستان یکی راهنمایی کنه :

توی ماموریت های اصلی ( بعد از کالج ) میرم به یه غار به نام alftand glacial ruins تا درباره ی الدر اسکرول اطلاعات کسب کنم ( ماموریت : transcribe the lexicon و recover the elder scroll ) جفتشون با هم توی این غار هستند ( همون غاری که توش رباط داره و عنکبوت هاش رباط هستند ) مشکل من اینه که از این در غار میرم تو و از اون در غار میام بیرون و از یه جایی دیگه ماموریت پیچیده میشه و سرنخی نیست که بهش برسیم ، چکار باید بکنم ؟
:d

دوستان یکی راهنمایی کنه :

توی ماموریت های اصلی ( بعد از کالج ) میرم به یه غار به نام alftand glacial ruins تا درباره ی الدر اسکرول اطلاعات کسب کنم ( ماموریت : transcribe the lexicon و recover the elder scroll ) جفتشون با هم توی این غار هستند ( همون غاری که توش رباط داره و عنکبوت هاش رباط هستند ) مشکل من اینه که از این در غار میرم تو و از اون در غار میام بیرون و از یه جایی دیگه ماموریت پیچیده میشه و سرنخی نیست که بهش برسیم ، چکار باید بکنم ؟
:d
علامت نشون میده دیگه :دی، غار نسبتا بزرگی‌ هست، ولی‌ راه هاش تو در تو نیستن، مستقیم هستن معمولا، باید یک آسانسور پیدا کنین به Blackreach پایین :دی،همینطور غار رو ادامه بدین به یه جایی‌ میرسین که دو نفر دارن باهم میجنگن، از پله‌ها پایین برین میرین به Black reach

علامت نشون میده دیگه :دی، غار نسبتا بزرگی‌ هست، ولی‌ راه هاش تو در تو نیستن، مستقیم هستن معمولا، باید یک آسانسور پیدا کنین به Blackreach پایین :دی،همینطور غار رو ادامه بدین به یه جایی‌ میرسین که دو نفر دارن باهم میجنگن، از پله‌ها پایین برین میرین به Black reach

بله ، به Black reach رسیدم اما بعدش باید چیکار کنم ، جای نسبتا بزرگی هست و فقط درهای خروج برای من علامت گذاری شده اند و وقتی که خارج میشوم باز غار را برای من علامت میگذارد ، کار خاصی باید تو Blackreach انجام بدم ؟ :-/

کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

کسی میتونه به من در مورد گروه دانگارد و خون آشاما کمک کنه؟
من قبلا بی حواس همینجوری رفتم توی گروه خون آشاما اما الان حالم از اونا بهم میخوره قیافمم روز به روز داره بدت میشه موام همه ریزش کرده هرچی هم خون آدم میخورم درست نمیشه من دوست دارم برم پیش دانگارد ها و درد خون آشامیم درمان شه از اون کلکی که گفتید استفاده کردم نشد (رفتم تو دانساتار پیش فالیون تا درمان بشم اما نبود بعد از تحقیق فهمیدم تو این پک دانگارد شخصیتی به اسم فالیون دیگه وجود نداره) راهی هست که بشه از خون آشامی و ماموریت هاش در اومد و وارد دانگارد و ماموریت های اون شد؟؟؟؟:-/

بله ، به Black reach رسیدم اما بعدش باید چیکار کنم ، جای نسبتا بزرگی هست و فقط درهای خروج برای من علامت گذاری شده اند و وقتی که خارج میشوم باز غار را برای من علامت میگذارد ، کار خاصی باید تو Blackreach انجام بدم ؟ :-/
راه اصلی‌ رو ادامه بدین به یه برج میرسین، اونجا یه معما هست اونو حل کنین Elder scrolls رو میگیرین و میتونین از اونجا برین بیرون و دیگه برنگردید :دی
حالا این Dawnguard دو تا مکان اضافه کرده هر کدوم اندازه خود اسکایریم :دی
کسی میتونه به من در مورد گروه دانگارد و خون آشاما کمک کنه؟
من قبلا بی حواس همینجوری رفتم توی گروه خون آشاما اما الان حالم از اونا بهم میخوره قیافمم روز به روز داره بدت میشه موام همه ریزش کرده هرچی هم خون آدم میخورم درست نمیشه من دوست دارم برم پیش دانگارد ها و درد خون آشامیم درمان شه از اون کلکی که گفتید استفاده کردم نشد (رفتم تو دانساتار پیش فالیون تا درمان بشم اما نبود بعد از تحقیق فهمیدم تو این پک دانگارد شخصیتی به اسم فالیون دیگه وجود نداره) راهی هست که بشه از خون آشامی و ماموریت هاش در اومد و وارد دانگارد و ماموریت های اون شد؟؟؟؟:-/
هنوزم هست تا جایی‌ که می‌دونم و میتونین درمان شین،ولی‌ خوب اگه حالتون ازشون به هم میخوره از سیو قبل لود کنین اینبار طرف Dawnguard رو بگیرین، ماموریت‌های جدید هم داره.

خون هم بخورین درست می‌شه100% ؛)
قیافه عوض می‌شه ولی‌ بهتون حمله نمیکنن

آقا یه سوال ببخشید البته خیلی ربط نداره، اما از جمع ما الان کی بیشترین Level رو داره؟:biggrin1:
فکر کنم پژمان و پرهام و من باشیم :دی.(با توجه به فعالیت تو این تاپیک)
اونارو نمیدونم ولی‌ من خودم 81 هستم :دی

فکر کنم پژمان و پرهام و من باشیم :biggrin1:.(با توجه به فعالیت تو این تاپیک)
من که بیشتر لولی که رفتم حدود 60 بود که زدم همه رو پاک کردم:-b و دوباره بازی رو از اول شروع کردم الان 40 50 ام:d

دوستان کسی میتونه این ماد immersive armors رو یه جا آپلود کنه؟لامصب حجمش خیلی زیاده،اینترنتم داغون سرعت سایت هم پایین، زود هم timeout میشه نمیشه دانلود کردl-)

ما هنوز اندر خم یه پچ آپدیتیم.کسی نمیتونه 1.7 رو جای آپ کنه.خیلی لطف میکنه!!

مرسی

آخرین ویرایش:
من که بیشتر لولی که رفتم حدود 60 بود که زدم همه رو پاک کردم:-b و دوباره بازی رو از اول شروع کردم الان 40 50 ام:d

دوستان کسی میتونه این ماد immersive armors رو یه جا آپلود کنه؟لامصب حجمش خیلی زیاده،اینترنتم داغون سرعت سایت هم پایین، زود هم timeout میشه نمیشه دانلود کردl-)

ما هنوز اندر خم یه پچ آپدیتیم.کسی نمیتونه 1.7 رو جای آپ کنه.خیلی لطف میکنه!!

مرسی
چند صفحه قبل یه لینک به سایت دانلود هست، یکی‌ از بچه‌ها گذاشته، تو هست :دی

سلام
من کوئست های پچ رو رفتم
اما زدیم خودمونو ومپایر کردیم lord vampire
قبلش گرگینه بودم
راهی نیست دوباره گرگینه شم ؟ این ومپایره رفته رو اعصابم

سلام
من کوئست های پچ رو رفتم
اما زدیم خودمونو ومپایر کردیم lord vampire
قبلش گرگینه بودم
راهی نیست دوباره گرگینه شم ؟ این ومپایره رفته رو اعصابم
وقتی‌ از حالت گرگینگی بیرون امدی دیگه نمیتونی‌ دوباره گرگینه بشی‌.
ولی‌ میتونی‌ خون آشام بودن رو درمان کنی‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or