راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
تو سیوی که دادم بهت ، تو قسمت پاور یک جادویی گرفتم که 120 ثانیه نامریی میکنه . البته فقط 1 بار در روز .
تو وسایلی که دارم هم یک زره هست که Enboy هست جنسش و 10000 تا ارزش داره . اون رو بپوشی اون دود سیاه وقتی دشمن نزدیکته میاد بیرون و اگر بهت بخورن مسموم میشن .

آپدیت 1.7 رو ریختین؟
به خدا اسم من هانتر نیست :دی

نه کاوه جن اپدیت 1.7 ر. باید بریزم؟

---------- نوشته در 02:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

نه کاوه جن اپدیت 1.7 رو باید بریزم؟ از کجا باید دان کن:dم لطفا لینک بدین هانتر جان

برین به آدرس My documents/my games/skyrim/skyrim prefs بعدا این خط رو پیدا کنین و این‌جوری درست کنین.[Laucher]bEnableFileSection=1
استاد پژمان یا هانتر میگم من این دی ال سی دانگارد رو دانلود کردم اما با اون مشکلی دارم که با بعضی از مد هاهم دارم اینکه وقتی روی یتا میرم و تیک دانگارد رو میزنم میرم تو بازی ولی بعد از اینکه آرم شرکت bethesda میاد منو رو نمیاره و از بازی میپره بیرون (ویندوزم سون سرویس پک یک هست)

استاد پژمان یا هانتر میگم من این دی ال سی دانگارد رو دانلود کردم اما با اون مشکلی دارم که با بعضی از مد هاهم دارم اینکه وقتی روی یتا میرم و تیک دانگارد رو میزنم میرم تو بازی ولی بعد از اینکه آرم شرکت bethesda میاد منو رو نمیاره و از بازی میپره بیرون (ویندوزم سون سرویس پک یک هست)

منم همین مشکلو دارم دقیقا.

سلام
این داونگارد رو میشه به nexus mod manager خورووند!!! و با اون اجرا کرد؟
یعنی زیپش کنیم و به برنامه بدیم؟
کسی تستیده!؟؟
مرسی
احتمالا بشه ولی‌ فرمت فایل با یه Mod معمولی‌ فرق داره، شاید نخونه :دی.

منم همین مشکلو دارم دقیقا.
به خدا اسم من هانتر یا پژمان نیست :دی

در مورد patch هم از جایی‌ که دانلود کردین باید معمولا روش باشه،من از mihandownload.com دانلود کردم روش بود، مثل یه Patch معمولی‌ میتونین نصب کنین.

در مورد patch هم از جایی‌ که دانلود کردین باید معمولا روش باشه،من از mihandownload.com دانلود کردم روش بود، مثل یه Patch معمولی‌ میتونین نصب کنین.
کاوه جان من دارم الان اپدیت 1.7 رو دانلود میکنم خدا کنه درست باشه. اخه من عشق خون اشام دارم.

جون هرکی رو دوست دارید کمک کنید ؟؟؟؟؟؟

آقا من اینترنت رو زیر ورو کردم .سروری به اسم پژمان که خوره اسکایریمه سایت دانلودش رو در صفحه های قبل گذاشته واین دانگاردی که من دانلود کردم یه bsa و esm هست که باید از دیتا فعال بشه و وقتی تیکش رو میزنم آرم شرکت رو میاره ومیپره بیرون جون هرکی رو دوست دارید یه راهنمایی گلمبه سلمبه کنید من دارم واسه دانگارد سکته میکنم

آقا من اینترنت رو زیر ورو کردم .سروری به اسم پژمان که خوره اسکایریمه سایت دانلودش رو در صفحه های قبل گذاشته واین دانگاردی که من دانلود کردم یه bsa و esm هست که باید از دیتا فعال بشه و وقتی تیکش رو میزنم آرم شرکت رو میاره ومیپره بیرون جون هرکی رو دوست دارید یه راهنمایی گلمبه سلمبه کنید من دارم واسه دانگارد سکته میکنم
کلا نمیخونین چی‌ مینویسم؟:d(شوخی‌)
میگم احتمالا patch 1.7 رو نریختین از اون هست، من اون فایل که ایشون گذاشتن رو دانلود نکردم ولی‌ بدون آپدیت Dawnguard کار نمی‌کنه.

روش نصب پچ هم مثل پچ های معمولی‌ دیگه هست.

سلام

من از لینکی که خودم گذاشتم دانلود کردم که توش bsa و esm بود که باید ریخته شن تو دیتا
بعد از لانچر بازی قسمت data file (که توش ماد های دیگه هم داشتم)تیکش رو زدم و گذاشتم اولی

در ضمن باید آخرین پچ آپدیت که فک کنم1.6.89(یادم نیست)رو هم گرفته باشین.

موفق باشین

راستی دوستانی که لول 81 هستن و دانگارد رو ریختن، بتستن ببینن لول بالاتر هم میره؟؟؟
مرسی

سلام

من از لینکی که خودم گذاشتم دانلود کردم که توش bsa و esm بود که باید ریخته شن تو دیتا
بعد از لانچر بازی قسمت data file (که توش ماد های دیگه هم داشتم)تیکش رو زدم و گذاشتم اولی

در ضمن باید آخرین پچ آپدیت که فک کنم 1.89 یا 1.69(یادم نیست)رو هم گرفته باشین.

موفق باشین

راستی دوستانی که لول 81 هستن و دانگارد رو ریختن، بتستن ببینن لول بالاتر هم میره؟؟؟
مرسی
فک نکنم کسی‌ جز من اون قدر بی‌ کار باشه که lvl 81 بکنه :دی
ولی‌ نه،‌Level ها بیشتر نشدن، همون 81 هستن، ایشالّا‌Expansion های بعدی :دی

فک نکنم کسی‌ جز من اون قدر بی‌ کار باشه که lvl 81 بکنه :دی
ولی‌ نه،‌Level ها بیشتر نشدن، همون 81 هستن، ایشالّا‌Expansion های بعدی :دی

هورا برای من درست شد.مال هرکی هم مثل مال من خرابه بره اینجا فقط پچ هارو دانلود کنه و به توضیحات نصب توجه کنه و حتما حتما نظرات کاربران رو بخونید چون من با کمک نظرات تونستم بفهمم چیکار کنم.
دانلود The Elder Scrolls V: Skyrim Dawnguard DLC نسخه PC | کینگز دانلود|دانلود نرم افزار| دانلود رایگان| نرم افزار رایگان|بانک نرم افزار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or