عضو هر کدوم خواستی بشومن سیو لول 51 دارم . Nord . گرگینه . نه عضو امپراطوری شدم و نه عضو شورشیها . البته شاید زیاد خوب نرفته باشم . ولی فکر کنم از هیچی بهتره . اگر خواستید بگید .
راستی عضو امپراطوری یا شورشی ها شدن اجباری نیست که ؟ عضو کدوم بشم بهتره ؟ اگر عضو یکیشون بشیم ، تو سرزمین های دشمن به ما حمله میکنن ؟
برین به آدرس My documents/my games/skyrim/skyrim prefsسلام میخوام اول به من یاد بدید چطوری مثل بقیه اعضا گفت و گو درست کنم؟
من یه سری مد از skyrim.nexus.com دانلود کردم که همین طوری نصب نمیشه توی راهنماش گفته که وقتی این ها رو در جای مخصوصش کپی کردم باید لانچر رو اجرا کنم و گزینه دیتا فایلز رو بزنم و از اونجا فعالشون کنم من همه رو درست کپی کردم اما گزینه دیتا فایلز من همچنان خاموشه . میخوام بدونم چطوری این گزینه رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه به غیر از جواب این سوال راهنمایی های دیگری درباره nexusmods دارید به من بگیدچون مد هایی که گرفتم خیلی باحاله اگه بتونم آپلودشون میکنم این جا
درست نشدبرین به آدرس My documents/my games/skyrim/skyrim prefs
بعدا این خط رو پیدا کنین و اینجوری درست کنین.
[Laucher]
bEnableFileSection=1
چی درست نشد؟درست نشد
Soul gem نشکن هستاقا این azura star به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی درست نشد؟، اگه اون خط رو اینجوری تغییر بدین امکان نداره Data files بسته بمونه.
البته بقیه چیز هارو پاک نکنینا، فقط این خط رو اینجوری تغییر بدین.
[Laucher]
bShowAllResolutions=0
uLastAspectRatio=2
bEnableFileSection=1
بالای اون خط باید اینجوری باشه.
اون Launcher اشتباه تایپی هستدقیقا همین کارو کردم
[launcher] رو به [laucher] تغییر دادم و بعد این نوشته هارو بجای نوشته های زیر لانچر جایگزین کردم
ولی درست نشد
من یک مشکلم تو صدای بازی دارم که گفتم, اگه میشه راهنمایی کنید
Download SkyrimPrefs.iniنشد
اگه میشه فایل خودتونو آپلود کنید
کسی این dlc جدید رو امتحان کرده؟ من که تغییری نمیبینم
چجوریه؟
تو Dawnguard طرف خون آشام هارو بگیرین درمان میشه، بعد تموم کردن ماموریتها Companions هم میتونین درمان کنین.کاوه داداش چه جوری گرگ نما بودنم رو درمان کنم؟
سلام کد واسه گرگینه شدن نیست؟؟ که هرزمان که بخوای گرگینه بشیDownload SkyrimPrefs.ini
تو Dawnguard طرف خون آشام هارو بگیرین درمان میشه، بعد تموم کردن ماموریتها Companions هم میتونین درمان کنین.