راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
ببخشید من با گدا حرف زدم پادشاه کجاست بعد اگه هست آدرس بده برم اسم مرحله رو هم بگو
شما با گدا حرف بزنین یه ماموریت شروع می‌شه که باید یه در رو باز کنین، اگه کلید رو پیدا کنین از خدمت کارا و اون در رو باز کنین میرین به ذهن پادشاه.
این دی ال سی جیده چرا حجمش این طوریه ؟
یه جا 1 و خورده ای بود یه جا دیگه 750 مگ
چه فرقی دارن ؟
1 و خورده ای اپدیت هم داره که این یکی نداره ؟
ظاهراً اونطوری هست،ولی‌ امکان اینکه Compress شده باشه هم هست :دی

جان من بگو اسم مرحله چی هست آخه من کلی چیز دارم درضمن این گداهم پول گرفت(1سکه)بعد هی میگه تو نمیدونی فلان فلان ولی مرحله ی جدیدی باز نشد....

-

---- ----- نوشته در 09:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:09 PM ارسال شده بود ----------

هه هه هه هه هه.....نداری برو بخر

ببخشید من با گدا حرف زدم پادشاه کجاست بعد اگه هست آدرس بده برم اسم مرحله رو هم بگو
اون گداه که نهیه گدای دیگه:d
تو بگرد میفهمی کیه:d
اون گداه ماموریت میده اول بری تو قصر خود شهر هر کدوم از گدا ها همین رو گفت همونه.:d
کاوه دیگه پیر شدی که نتونستی بفهمی:d
برو دوپینگ کن:d
ورزش کن سالم بمونی:d
انزایمر گرفتی؟:d

اون گداه که نهیه گدای دیگه:d
تو بگرد میفهمی کیه:d
اون گداه ماموریت میده اول بری تو قصر خود شهر هر کدوم از گدا ها همین رو گفت همونه.:d
کاوه دیگه پیر شدی که نتونستی بفهمی:d
برو دوپینگ کن:d
ورزش کن سالم بمونی:d
انزایمر گرفتی؟:d
من اون ماموریت رو نزدیک به سه ماه پیش رفتم :دی، اسم گدا واقعا فکر میکنی‌ تو ذهنم هست؟:دی
من این‌جوری در نظر میگیرم که اون مراحل قبل اون رو رفتین از تنجا راهنمایی‌ می‌کنم، زیاد گیر ندین :دی،

سلاح باحال دیگه ای هم هست ؟؟؟؟؟؟؟
همهٔ‌Daedric artifact ها Effect خاصی‌ دارن اگه منظورتون از با حال اون هست.

مثلا skull of corruption رو میتونین رو یه کسی‌ که خوابید بزنین بعدا کابوس‌های اونو جم کنین و بریزین رو دشمن‌هاتون :دی

کاوه یه راهی بگو این speech بره بالا آهنگری رو میشه یه کاری کرد ولی speech من 10 مونده نمیره بالا مگر این که بهترین وسیله هامو بفروشم و کتاب بخونم

کاوه یه راهی بگو این speech بره بالا آهنگری رو میشه یه کاری کرد ولی speech من 10 مونده نمیره بالا مگر این که بهترین وسیله هامو بفروشم و کتاب بخونم
speech سخت ترین از نظر من شما باید بازی رو زیاد کنین تا بره بالا. نمونش من 80 ساعت بازی کردم speech من 55(همین حدود:d)

speech سخت ترین از نظر من شما باید بازی رو زیاد کنین تا بره بالا. نمونش من 80 ساعت بازی کردم speech من 55(همین حدود:d)
this^^^^
معمولا یا باید تمرین دید از کسای دیگه یا با راضی‌ کردن مردم در مورد یه سری چیز بالا میره موقع حرف زدن باهاشون.
سخت هست.

بهترین برای من two hand با 94 هست:d
تقریبا از اول بازی با این رفتم اصلا سپر حال نمیده کشتن یکی خیل طول می کشه.
یه نکته ی جالب:
کسانی که تو بازی همراه دارن و مثل من عاشق تیرو کمان که هی کمانش رو در میاره تا شمشیر بهتره یکی از بهترین تیرهای خودتون که دمیج بالایی می زنه بدید چون اون تیر هیچ وقت تمام نمیشه:dیعنی با همون یه تیر همه رو میزنه(البته یه کمان خوب هم باید بهش بدی بد نیست).
سوال: یعنی اگه پرک ها تیر وکمان رو بگیریم این قدر دمیج می زنه؟چون همراه من وقتی به یکی از این غول ها با تیر کمون می زنه(نسبتا از فاصله ی دور) این هوی این فیلم ها غول جلوی پاش می میره(ان قدر میزنه که می می ره) چون یادمه یه بار 13 تا تیر زد یه غول مرد.(فکر کنم مغز و قلبش رو نشونه می گرفت:d)اخه من 30 تا تیر به غول با شاخ و دم می زنم لامسب نمی می ره.:d

---------- نوشته در 01:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

چرا این عصای آرزو ها اینطوریه رو بعضیا عمل می کنه رو بعضیا نه یا مثلا وقتی روشون میزنیم آتیش میگیرن.
چه اسمی گفتم ها نه؟:dعصای ارزوها(چه دوخترونه:d)
فهمیدی به من هم بگو:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or