راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
1.از اسمش معلوم نیست؟خوب ارزو ها رو براورده می کنه.:dتو شهر solitude یه بیرمرد گدا هست که از کنارش که رد شین ازتون کمک می خواد.
2.توضیح فلسفی همینه یکم توضیح بیش تر بده.:d
3.عصای ارزوها تو شماره ی 1.
4.کاوه با تو./:)
5.فکر نکنم البته باید کاوه نظر کارشناسیشو بده.:d
کاوه دیروز داشتم از عصای ارزوها:d استفاده می کردم رو یه سرباز زدم تبدیل به همین شیطان شد باورت می شه؟
اسم شهر هم...یادم نیست:d همین شهر وسطی اول بازی می ریم اونجا.گروه قهرمانای شهر هم همون جاست.
همون یارو که ملقب چشم عقابیه؟:))(egel_eye)

آقا این قضیه عصای آرزو که میگین چی هست
اگه میشه بگین ماموریتش کجاست برم بگیرم این جوری که شما گفتین به نظر چیز جالبی میاد دلم میخواد داشته باشمش :d
لطفا جاشو دقیق هم بگین فقط شهرشو نه خیابون و کوچه و اینا هم داشته باشه:)
در ضمن اگه میشه اسم انگلیسیشو هم بگین

آقا این قضیه عصای آرزو که میگین چی هست اگه میشه بگین ماموریتش کجاست برم بگیرم این جوری که شما گفتین به نظر چیز جالبی میاد دلم میخواد داشته باشمش :d لطفا جاشو دقیق هم بگین فقط شهرشو نه خیابون و کوچه و اینا هم داشته باشه:) در ضمن اگه میشه اسم انگلیسیشو هم بگین
یک مرد ولگردی هست اطراف Blue palace شهر Solitude میچرخه:d باهاش صحبت کنید ماموریت رو بگیرید.اسمش هم Dervenin هست @هانتر:d یک Wood elf دارم لول 51،ومپایر،ماد هم چند تا هست که بود و نبودش فرق نداره(مثل Better Females) :d اگه خواستی یک ندا بده

بچه ها چجوری میشه عصا ها رو شارژ کرد من کلی سلجم خالی دارم چه جوری پر کنمش درضمن عصای آرزو ها شارژی هستش راستی باید با x shout را باز کرد ولی مینویسه قفله...

چه مبحثی شد یک کلام لب تر کردم گفتم عصای ارزوها الان همه دنبالشن:d
عجب چیزی رو یک سرباز استفاده کردم حیوون دوست داشت اول یه مرغ امد بعد خرگوش بعد یه مرغ دیگه بعد یه خرچنگ.خرچنگ که عصبانی شد ای خرچنگ بدو سرباز بدو ای خرچنگ بدو سرباز بدو.:d
بعد رفتیم رو یکی دیگه استفاده کنیم تبدیل به اون شیطان شد(کدوم یکی از شما ارزوشه شیطان بشه؟:-/چه بد ارزو:d)حالا ما بدو شیطان بدو ما بدو شیطان بدو:d
رو یکی استفاده کردم غیب شد(البته مثل فیلم ها مثل اب شد یه زره دیده می شد)
البته بیش تر مردم از جادو لبریز می شن مثلا از لب دهنش اتیش میده بیرون(تا فاصله ی چند متریش تحت تاثیر اتیش یا برق یا یخ قرار میگیرن)

---------- نوشته در 11:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:20 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها چجوری میشه عصا ها رو شارژ کرد من کلی سلجم خالی دارم چه جوری پر کنمش درضمن عصای آرزو ها شارژی هستش راستی باید با x shout را باز کرد ولی مینویسه قفله...
تو اگه PC بازی نمیدنم دوکمش چیه ولی باید از اون الماس ها استفاده کنی همین جوری دکمه بزن وقتی دیدی چند تا نوشته زیر عکسش امد همونه:d
هر عصایی شارژِی چی چیش قفله؟:d
ویرایش:یادم رفت اول باید تو وسایلت بری رو عصا:d

آخرین ویرایش:

وقتی به منوی items وارد میشی و روی item مورد نظر(همونی که میخوای شاژش کنی)میری یه گزینه ی دیگه اون پایین اضافه میشه.فک کنم RB(برای xbox360) باشه.بعد از اون soulgem مورد نظرو انتخاب میکنی.

سلام مججد به همه دوستان. اقا کاوه گل که در خواست سیو بازی داده بودن.
Free Cloud Storage - MediaFire این سیو خودتونه اقا کاوه گل.

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من این عصای ارزو هارو رو هرکی امتحان میکنم فقط یه نور قرمز میده بعد هیچی نمیشه. چیکار کنم؟

سلام مججد به همه دوستان. اقا کاوه گل که در خواست سیو بازی داده بودن.
Free Cloud Storage - MediaFire این سیو خودتونه اقا کاوه گل.

---------- نوشته در 02:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:30 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من این عصای ارزو هارو رو هرکی امتحان میکنم فقط یه نور قرمز میده بعد هیچی نمیشه. چیکار کنم؟
خوب سخت شد:d
یکم اینور طرفش رو بگیر قلقش همینه:d
اشتباه که استفتده نمی کنی ؟ها؟

اشتباه استفاده میکنم؟ منظورتون رو نفهمیدم. اگر میشه یکم بیشتر بیشتر توضیح بدین. قلقش رو هم بیشتر باز کنید.ممنون
نگاه یه نور قرمز میده(تا اینجا مفهومه؟:d)نشونه هرو اون طرف تر بگیر(نشون روش نباشه یه چند سانت این ورتر یا اون ورتر فرقی نمی کنه)چون سگکش دست رو میزنه نشونه درست نمی گیره.:d
عصاهه باید سه تا صورت روش باشه.(گفتم شاید داری از عصای اشتباهی استفاده می کنی)
در ضمن رو حیوون بچه مچه سگ گربه نمی شه استفاده کرد فقط رو مردم اگه رو مردم نشد یه با رو یه سرباز استفاده کن.

دوستان یه جادو یاد گرفتم هرکی میاد طرفم مرغش میکنم.کینگ وایت ران رو هم مرغ کردم=))

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:03 PM ارسال شده بود ----------

نگاه یه نور قرمز میده(تا اینجا مفهومه؟:d)نشونه هرو اون طرف تر بگیر(نشون روش نباشه یه چند سانت این ورتر یا اون ورتر فرقی نمی کنه)چون سگکش دست رو میزنه نشونه درست نمی گیره.:d
عصاهه باید سه تا صورت روش باشه.(گفتم شاید داری از عصای اشتباهی استفاده می کنی)
در ضمن رو حیوون بچه مچه سگ گربه نمی شه استفاده کرد فقط رو مردم اگه رو مردم نشد یه با رو یه سرباز استفاده کن.

تمام مشخصات درسته. رویه سرباز امتحان کردم نشد.رو مردم عادی هم همینطور. بازم نشد. وقتی میخوره روشون قرمز میشن ولی چیزی نمیشه.:|

دوستان یه جادو یاد گرفتم هرکی میاد طرفم مرغش میکنم.کینگ وایت ران رو هم مرغ کردم=))
مگه وارکرافت؟هر روز یه چیز جالب درباره ی این بازی می فهمیم.:d
درست شد؟

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

تمام مشخصات درسته. رویه سرباز امتحان کردم نشد.رو مردم عادی هم همینطور. بازم نشد. وقتی میخوره روشون قرمز میشن ولی چیزی نمیشه.:|
خوب معلومه دیگه:
چینیه انداختن بهت:d
دیگه عقلم به جایی نمیرسه شاید باگ وگرنه برا همه درست عمل کرده

مگه وارکرافت؟هر روز یه چیز جالب درباره ی این بازی می فهمیم.:d
درست شد؟

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

خوب معلومه دیگه:
چینیه انداختن بهت:d
دیگه عقلم به جایی نمیرسه شاید باگ وگرنه برا همه درست عمل کرده
شاید. ولی بازی خیلی باحالیه الان یه چند تا عکس میزارم بخندیم.

---------- نوشته در 03:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 PM ارسال شده بود ----------

ای خدا نمیزارن عکسارو اپلود کنم.دوستان یک سوال.جادویی هست که جادو رو برگشت بده. مثلا جادویی هست که باعث میشه ادما فرار کنن. وقتی اونو به یه نفر بزنی یه جادو مثل سپر بگیره جادو به سمت خودت برگرده. اخه رفتم پیش همین یارو که خون اشامی رو خوب میکنه. زنشو مرغ کردم. یکی دیگم تو بود اونم مرغ کردم. اومدم بهش جادو مرغ بزنم خودم مرغ شدم.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or