راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من مقدار ساعتش رو نمیدونم . ولی لول 51 هستم . به کارت میاد ؟ البته شاید به تمیزی شما بازی نکرده باشم . ولی بالای 200 هزار هم پول دارم :d
با تمیزی کاری ندارم :دی، فقط ماموریت‌های اصلی‌ رو تموم کرده باشین بس هست، ماموریت‌های فرعی هم هر چه قدر رفته باشین بازم بس هست :دی، فقط مشکلم اینه که حوصله ندارم از صفر شروع کنم دوباره برم دنبال ماموریت‌های اصلی‌
آپلود کنین یجایی خیلی‌ ممنون میشم. :d
هر کس دیگه آپلود کنه بازم استقبال می‌شه :دی.

ببینم این خنجری رو که میگی توی گروه دزدان میدن؟
کاوه زحمتش رو کشید
در ضمن چه جوری باید تیر سمی ساخت؟باید از کجا اون مرحله رو بریم
این چیزارو از کجا میاری می گی ادم می مونه توش:d
این ماموریت باحالارو بگید بقیه هم برن عصای ارزو دیگه چه سیغه ایه؟ منظورت خوناشام که نیست ها؟ یه عکس میزاری ببینیم؟

1.چند صفحه قبل یه توضیح کامل دادم
2.باحال ترین عصای بازی نه کاوه؟:d
3.نه(کاوه زحمت عکس رو بکش:d)

کاوه زحمتش رو کشید

این چیزارو از کجا میاری می گی ادم می مونه توش:d

1.چند صفحه قبل یه توضیح کامل دادم
2.باحال ترین عصای بازی نه کاوه؟:d
3.نه(کاوه زحمت عکس رو بکش:d)
http://images.uesp.net/e/e5/SR-item-Wabbajack.jpg
:d
http://images.uesp.net/f/f4/SR-item-Skull_of_Corruption.jpg
یا اولی‌ هست یا دومی‌ :دی
Skull of corruption یا Wabbajack

http://images.uesp.net/e/e5/SR-item-Wabbajack.jpg
:d
http://images.uesp.net/f/f4/SR-item-Skull_of_Corruption.jpg
یا اولی‌ هست یا دومی‌ :دی
Skull of corruption یا Wabbajack
کاوه نا امید شدم ازت:=((
1.اولی
2.عکس شیطان رو گفتم;)
شوخی کردم جدی نگیر:d
دیروز داشتم از عصای ارزوها:d استفاده می کردم رو یه سرباز زدم تبدیل به همین شیطان شد باورت می شه؟
اسم شهر هم...یادم نیست:d همین شهر وسطی اول بازی می ریم اونجا.گروه قهرمانای شهر هم همون جاست.

ببخشید من یه مشکل دیگه هم داشتم :
وقتی از یکی میخوام که بهم " train " بده ، صفحش که باز میشه مینویسه 5 از 5 پره و دیگه ترین نمیده !!! چیکار باید بکنم ؟

و یه سوال دیگه : من عضو گروه The Companions شدم ، چطوری باید لباس مخصوصشون رو بپوشم ؟ از کجا گیر بیارم ؟

ببخشید من یه مشکل دیگه هم داشتم :
وقتی از یکی میخوام که بهم " train " بده ، صفحش که باز میشه مینویسه 5 از 5 پره و دیگه ترین نمیده !!! چیکار باید بکنم ؟

و یه سوال دیگه : من عضو گروه The Companions شدم ، چطوری باید لباس مخصوصشون رو بپوشم ؟ از کجا گیر بیارم ؟
تا 5 تا بش تر نمی ده.:d
باهاش ازدواج کن تا 75 اموزش می ده.
کاوه عکس دومی چیه جالب به نظر میاد برم بگیرمش؟:d

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:27 PM ارسال شده بود ----------

مگه داره؟:d
هر گروه یه چیزی می ده.
تا اون جا که یادمه لباس نمیده یه تبر می ده...

بچه ها باگ رو دارین وقتی گرگینه هستین جریمه به تون زیاد نمیشه و همه هم میترسند ازتون تازه هر چقدر هم سنگین هم باشین از اسب سریع تر میدوید قیمتش گرفتن ریگ ناقابل هیرس هست
درضمن در مورد این عصای ارزو یه توضیح بدید
بعد میخواستم بدونم این خنجر یه خنجر خاص هستش؟
درضمن:
1-این عصا که داره جیغ میزنه چیه چیکار میکنه
2-اون یکی که دهنش سوراخه چیکار میکنه
3-جفتش رو میخوام باید چه جوری به دست بیارم؟
4-هرچقدر گشتم چیزی در مورد تیر سمی پیدا نکردم
5-تو این فکر بودم معجونی هست که همیشه اثرش بمونه؟b-(:sniper:

آخرین ویرایش:
بچه ها باگ رو دارین وقتی گرگینه هستین جریمه به تون زیاد نمیشه و همه هم میترسند ازتون تازه هر چقدر هم سنگین هم باشین از اسب سریع تر میدوید قیمتش گرفتن ریگ ناقابل هیرس هست
درضمن:
1.از اسمش معلوم نیست؟خوب ارزو ها رو براورده می کنه.:dتو شهر solitude یه بیرمرد گدا هست که از کنارش که رد شین ازتون کمک می خواد.
2.توضیح فلسفی همینه یکم توضیح بیش تر بده.:d
3.عصای ارزوها تو شماره ی 1.
4.کاوه با تو./:)
5.فکر نکنم البته باید کاوه نظر کارشناسیشو بده.:d
کاوه دیروز داشتم از عصای ارزوها:d استفاده می کردم رو یه سرباز زدم تبدیل به همین شیطان شد باورت می شه؟
اسم شهر هم...یادم نیست:d همین شهر وسطی اول بازی می ریم اونجا.گروه قهرمانای شهر هم همون جاست.

درضمن:
باگ کدومه؟ یه گرگینه میاد تو شهر چمیدونن کیه این یارو واسه کی جریمه بنویسه؟ولی اگه تو همون حالت تبدیل به آدم بشی جریمتم میاد
تیر سمی هم همونجا وسط جنگ روی تیر کمون که هستی میری تو معجون ها سم (posion) رو E میزنی یه سوال میپرسه اوکی میکنی تیرت سمی میشه البته فکنم فقط یه تیر (من که اینجوری تیر سمی میزنم نمیدونم شاید روش دیگه ای هم باشه)

این همه گفتین وسایل رو نگهدار من با کمبود جا تو دو خونه ام مواجه شدم:d
یه 50 70مدل گردنبند 10 30 مدل زره 40 50 تا اژدها (همه چیش هست زبون مغز چشم استخون بال:d) هرچی بگی دارم کلکسیونی واسه خودش اه اه کتابخونه هر که نگو داره داره از بغلاش میریزه.
شاید باورتون نشه ولی من این 80 ساعتی که بازی کردم فقط 10 بیشتر معجون خون مصرف نکردم:d
یه 100 300 تایی معجون دارم.

من عاشق کشتار اژدها هستم بخاطر همین 500 تا از مرحله ی های سرکاری کامپوزیت ها رو رفتم نصفشون کشتن اژدها هست راستی مرحله اضافه برید حوصله سر بر است ولی هم جای جدید کشف میکنید هم مثل....غارت میکنید (من خودم تو این آخری ددریک گریت ساور)پیدا کردم هم آخرش به شما یه دستمزدی میدن هم .....
ولی تا حالا مغز و زبون و بال اژدها ندیدم:-?
احتمالا" یه چیز دیگه میکشی راستی یه راهی بگین بشه این غول ها رو کشت یه گرز میزنن زمین هوا میری یا با پا لهت میکنند یا به ات چنگ کیاندازیند

من عاشق کشتار اژدها هستم بخاطر همین 500 تا از مرحله ی های سرکاری کامپوزیت ها رو رفتم نصفشون کشتن اژدها هست راستی مرحله اضافه برید حوصله سر بر است ولی هم جای جدید کشف میکنید هم مثل....غارت میکنید (من خودم تو این آخری ددریک گریت ساور)پیدا کردم هم آخرش به شما یه دستمزدی میدن هم .....
ولی تا حالا مغز و زبون و بال اژدها ندیدم
yahoo_39.gif

احتمالا" یه چیز دیگه میکشی راستی یه راهی بگین بشه این غول ها رو کشت یه گرز میزنن زمین هوا میری یا با پا لهت میکنند یا به ات چنگ کیاندازیند​

ای بابا پاچه رو یادم رفت:d(حالا فهمیدی؟:d)
دور اونا نه پلک:dیا با تیر وکمان بزنشون. اونا شنا بلد نیستن برو اون ور رود با تیر بزنشون(چنین موقعیتی خیلی کم یاب:d)
ولی انصافا صلح طلب هستند(اگه له شدن رو خشونت ندانیم:d)خیلی نزدیکشون هم بشی حمله نمی کنن.
کاوه زیر اتحادیه ی مرغ:d یه چیزی بود تو خود ماموریت های اتحادیه مرغ هم می رفتیم
یه چیز فلزی مثل کوره (خیلی هم شبیه کوره هم نبود:d)بود اون چیه؟

آخرین ویرایش:
ولی تا حالا مغز و زبون و بال اژدها ندیدم:-?
احتمالا" یه چیز دیگه میکشی راستی یه راهی بگین بشه این غول ها رو کشت یه گرز میزنن زمین هوا میری یا با پا لهت میکنند یا به ات چنگ کیاندازیند
اونا از یه اژدها معمولی‌ قوی تر هستن، اگه level پایین هستین و میتونین بکشین بهتیرن راه زدن و فرار کردن هست :دی
ای بابا پاچه رو یادم رفت:d(حالا فهمیدی؟:d)
lol :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or