با تمیزی کاری ندارممن مقدار ساعتش رو نمیدونم . ولی لول 51 هستم . به کارت میاد ؟ البته شاید به تمیزی شما بازی نکرده باشم . ولی بالای 200 هزار هم پول دارم :d
آپلود کنین یجایی خیلی ممنون میشم. :d
هر کس دیگه آپلود کنه بازم استقبال میشه
با تمیزی کاری ندارممن مقدار ساعتش رو نمیدونم . ولی لول 51 هستم . به کارت میاد ؟ البته شاید به تمیزی شما بازی نکرده باشم . ولی بالای 200 هزار هم پول دارم :d
کاوه زحمتش رو کشیدببینم این خنجری رو که میگی توی گروه دزدان میدن؟
این چیزارو از کجا میاری می گی ادم می مونه توش:dدر ضمن چه جوری باید تیر سمی ساخت؟باید از کجا اون مرحله رو بریم
این ماموریت باحالارو بگید بقیه هم برن عصای ارزو دیگه چه سیغه ایه؟ منظورت خوناشام که نیست ها؟ یه عکس میزاری ببینیم؟
http://images.uesp.net/e/e5/SR-item-Wabbajack.jpgکاوه زحمتش رو کشید
این چیزارو از کجا میاری می گی ادم می مونه توش:d
1.چند صفحه قبل یه توضیح کامل دادم
2.باحال ترین عصای بازی نه کاوه؟:d
3.نه(کاوه زحمت عکس رو بکش:d)
کاوه نا امید شدم ازت:http://images.uesp.net/e/e5/SR-item-Wabbajack.jpg
:d
http://images.uesp.net/f/f4/SR-item-Skull_of_Corruption.jpg
یا اولی هست یا دومی![]()
Skull of corruption یا Wabbajack
تا 5 تا بش تر نمی ده.:dببخشید من یه مشکل دیگه هم داشتم :
وقتی از یکی میخوام که بهم " train " بده ، صفحش که باز میشه مینویسه 5 از 5 پره و دیگه ترین نمیده !!! چیکار باید بکنم ؟
و یه سوال دیگه : من عضو گروه The Companions شدم ، چطوری باید لباس مخصوصشون رو بپوشم ؟ از کجا گیر بیارم ؟
مگه داره؟:dو یه سوال دیگه : من عضو گروه The Companions شدم ، چطوری باید لباس مخصوصشون رو بپوشم ؟ از کجا گیر بیارم ؟
1.از اسمش معلوم نیست؟خوب ارزو ها رو براورده می کنه.:dتو شهر solitude یه بیرمرد گدا هست که از کنارش که رد شین ازتون کمک می خواد.بچه ها باگ رو دارین وقتی گرگینه هستین جریمه به تون زیاد نمیشه و همه هم میترسند ازتون تازه هر چقدر هم سنگین هم باشین از اسب سریع تر میدوید قیمتش گرفتن ریگ ناقابل هیرس هست
درضمن در مورد این عصای ارزو یه توضیح بدید
بعد میخواستم بدونم این خنجر یه خنجر خاص هستش؟
درضمن:
1-این عصا که داره جیغ میزنه چیه چیکار میکنه
2-اون یکی که دهنش سوراخه چیکار میکنه
3-جفتش رو میخوام باید چه جوری به دست بیارم؟
4-هرچقدر گشتم چیزی در مورد تیر سمی پیدا نکردم
5-تو این فکر بودم معجونی هست که همیشه اثرش بمونه؟b-(:sniper:
باگ کدومه؟ یه گرگینه میاد تو شهر چمیدونن کیه این یارو واسه کی جریمه بنویسه؟ولی اگه تو همون حالت تبدیل به آدم بشی جریمتم میادبچه ها باگ رو دارین وقتی گرگینه هستین جریمه به تون زیاد نمیشه و همه هم میترسند ازتون تازه هر چقدر هم سنگین هم باشین از اسب سریع تر میدوید قیمتش گرفتن ریگ ناقابل هیرس هست
درضمن در مورد این عصای ارزو یه توضیح بدید
بعد میخواستم بدونم این خنجر یه خنجر خاص هستش؟
درضمن:
1-این عصا که داره جیغ میزنه چیه چیکار میکنه
2-اون یکی که دهنش سوراخه چیکار میکنه
3-جفتش رو میخوام باید چه جوری به دست بیارم؟
4-هرچقدر گشتم چیزی در مورد تیر سمی پیدا نکردم
5-تو این فکر بودم معجونی هست که همیشه اثرش بمونه؟b-(:sniper:
ای بابا پاچه رو یادم رفت:d(حالا فهمیدی؟:d)من عاشق کشتار اژدها هستم بخاطر همین 500 تا از مرحله ی های سرکاری کامپوزیت ها رو رفتم نصفشون کشتن اژدها هست راستی مرحله اضافه برید حوصله سر بر است ولی هم جای جدید کشف میکنید هم مثل....غارت میکنید (من خودم تو این آخری ددریک گریت ساور)پیدا کردم هم آخرش به شما یه دستمزدی میدن هم .....
ولی تا حالا مغز و زبون و بال اژدها ندیدم![]()
احتمالا" یه چیز دیگه میکشی راستی یه راهی بگین بشه این غول ها رو کشت یه گرز میزنن زمین هوا میری یا با پا لهت میکنند یا به ات چنگ کیاندازیند
اونا از یه اژدها معمولی قوی تر هستن، اگه level پایین هستین و میتونین بکشین بهتیرن راه زدن و فرار کردن هستمن عاشق کشتار اژدها هستم بخاطر همین 500 تا از مرحله ی های سرکاری کامپوزیت ها رو رفتم نصفشون کشتن اژدها هست راستی مرحله اضافه برید حوصله سر بر است ولی هم جای جدید کشف میکنید هم مثل....غارت میکنید (من خودم تو این آخری ددریک گریت ساور)پیدا کردم هم آخرش به شما یه دستمزدی میدن هم .....
ولی تا حالا مغز و زبون و بال اژدها ندیدم
احتمالا" یه چیز دیگه میکشی راستی یه راهی بگین بشه این غول ها رو کشت یه گرز میزنن زمین هوا میری یا با پا لهت میکنند یا به ات چنگ کیاندازیند
lolای بابا پاچه رو یادم رفت:d(حالا فهمیدی؟:d)