راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
اول بدون من تو xbox بازی میکنم دومن به من حقله داد ولی نفرین شده بود چون هر وقت دستم میکردم گاه و بیگاه گرگینه میشدم حتی جلوی شاه ولی وقتی رفتم توی غار گرگینه رو کشتم با hirce حرف زدم به من یه hide armom جادویی داد بعد حلقه رو گرفت
درضمن اگه حلقه میداد باید میرفت تو قسمت لباس ها ولی من فقت یه silver ring nhvl وبا یه چیز دیگه هیچ ring جدیدی به من ندادن یعنی دادن ولی وقتی رفتم تو غار از من حلقه رو پس گرفت
همینی که گفتن،باید باهاش راه میپیمودی :دی

در ضمن مگه ما باهم دعوا داریم، اول بدون؟:دی
فکر کنم گرگینه رو نباید میکشتی و باید باهاش راه میمودی و هانتر ها(:d)رو میکشتی.(منظورم هانتر های گریگینه هاست)
xD

قضیه این حلقه که میگین چیه ؟ همینکه میگین نفرین شده و عادیشو میدن
اگه چیز خوبیه ما هم بریم بگیریم
راست میگه سوال منم هست!!!:d
منم نسخه معمولیش رو دارم(نفرین شدهه نه اونی که طلسمش آزاد شده)ولی نه به گرگینه تبدیل میشه نه چیزی...
چجور باید ازش استفاده کرد؟
البته من قبلا تو کمپانیون گرگینه بودم ولی از گرگینگیش!! در اومدم.

راست میگه سوال منم هست!!!:d
منم نسخه معمولیش رو دارم(نفرین شدهه نه اونی که طلسمش آزاد شده)ولی نه به گرگینه تبدیل میشه نه چیزی...
چجور باید ازش استفاده کرد؟
البته من قبلا تو کمپانیون گرگینه بودم ولی از گرگینگیش!! در اومدم.
معمولیش باعث می‌شه که در روز هر چند بار که خواستین تبدیل بشین :دی
ولی‌ نفرین شده شانسی هست، یه دفعه دیدی وسط شهر گرگینه کردت :دی

معذرت از hunter چون اون موقع از دست خواهرم ناراحت بودم
zara این حلقه زمانی به درد میخوره که گرگینه باشی اون وقت هر چقدر که بخوای میتونی گرگینه بشی به شرتی که نفرینش رو شکسته باشی بالا رو بخون میفهمی من فقت از نعره ی گرگینه خوشم میاد چون همه رو فراری میده باید توکلوب کامپوزیت ها عضو شی تا گرگینه بشی توی under forger گرگینه میکننت
راستی اسم اون یارو که برای جارل کار میکنه چکارچی هه برو تو اتاقش کتاباش رو بخون در مورد red eggel sower به تو ماموریت میده میگه برو پیداش کن تو یه غار هست ولی واقعا" دستکمی از dedric grat sower نداره این هم یه سلاح تک skyrim است
راستی باگ باری آهنگری ندارید؟

اقا چندتا سوال:
1.کاوه رو XBOX رفتی یا PC؟(نسوختن؟:d)
2.این ماموریت حلقه هر رو بگین باید از کجا گرفت؟
3.واسه خوناشام ها از این حلقه ها نیست؟
4.من یه ماموریت رفتم همون بالای اتحادیه جادوگری(مرغ نه:d) یه غار کچیک تو اون اقیانوس منجمد شمالی بود یه جادوگر توش بود یه ماموریت میده کلید(اصلا شبیه کلید نبود:d) در برداری بیاری منظور من از در یه مکعب بود یه طرفش بیرون زده بود.
(چه احمقیم من تا همون غار کوچیک که گفتم کاوه جان فهمید دیگه نیاز بیشتری به توضیح نبود:dخوب برای دیگران می گم دیگه)
به احتمال زیاد ماموریت یه خدا بود چون یه خدا چندبار امد با من حرف زد دیگه:d
در اخر که کلید رو میدیم بهش میریم تو یه کتاب توش بود جادوگر کتاب رو برمیداره خداه میاد نفلش می کنه:d من کتاب رو باز می کنم توش سه صفحه هست (جادوگری-قدرت بدنی-دزدی)هر کدوم رو که انتخاب کنیم یه چندتا به لول مربوط بهش اضافه می کنه(داستان گفتم:d)از این کتاب ها بازم نیست که مجانی لولمون بالا بره؟(به تمام کسانی که نرفتن بیشنهاد می کنم که برن کتابش خیلی خوبه.

بچه ها شما که میگین برو هانتر ها رو بکش میکشم دیگه هیرس نمیاد با من حرف بزنه فقت مرحله تموم میشه و بعد حلقه ی نکبت نفرین شده مال خودم میشه ولی من میخوام هیرس نفرین رو بشکنه چیکار کنم کسی نیست که حلقه ی واقعی رو گرفته باشه و یه راهنمایی بده جان من جواب بدینیا حداقل این سایت رو ترجمه کنید Skyrim:Werewolf - UESPWiki خیلی بد نوشته..[---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------
اقا چندتا سوال:1.کاوه رو XBOX رفتی یا PC؟(نسوختن؟:d)2.این ماموریت حلقه هر رو بگین باید از کجا گرفت؟3.واسه خوناشام ها از این حلقه ها نیست؟4.من یه ماموریت رفتم همون بالای اتحادیه جادوگری(مرغ نه:d) یه غار کچیک تو اون اقیانوس منجمد شمالی بود یه جادوگر توش بود یه ماموریت میده کلید(اصلا شبیه کلید نبود:d) در برداری بیاری منظور من از در یه مکعب بود یه طرفش بیرون زده بود.(چه احمقیم من تا همون غار کوچیک که گفتم کاوه جان فهمید دیگه نیاز بیشتری به توضیح نبود:dخوب برای دیگران می گم دیگه)به احتمال زیاد ماموریت یه خدا بود چون یه خدا چندبار امد با من حرف زد دیگه:dدر اخر که کلید رو میدیم بهش میریم تو یه کتاب توش بود جادوگر کتاب رو برمیداره خداه میاد نفلش می کنه:d من کتاب رو باز می کنم توش سه صفحه هست (جادوگری-قدرت بدنی-دزدی)هر کدوم رو که انتخاب کنیم یه چندتا به لول مربوط بهش اضافه می کنه(داستان گفتم:d)از این کتاب ها بازم نیست که مجانی لولمون بالا بره؟(به تمام کسانی که نرفتن بیشنهاد می کنم که برن کتابش خیلی خوبه.
دو صفحه قبل رو بخون منم جای تو بودم خون آشام نمیشدم چون همه میفهمن ولی گرگینه خیلی بهتره چون یه نعره میزنه که ترول ها هم فرار میکنند تازه اگه حلقه رو بگیری میتونی هزار بار در روز گرگینه شی یعنی هر وقت خواستی میتونی بری توی قبیله ی غول ها همه رو نفله کنی...---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------بچه ها شما که میگین برو هانتر ها رو بکش میکشم دیگه هیرس نمیاد با من حرف بزنه فقت مرحله تموم میشه و بعد حلقه ی نکبت نفرین شده مال خودم میشه ولی من میخوام هیرس نفرین رو بشکنه چیکار کنم کسی نیست که حلقه ی واقعی رو گرفته باشه و یه راهنمایی بده جان من جواب بدینیا حداقل این سایت رو ترجمه کنید Skyrim:Werewolf - UESPWiki خیلی بد نوشته..[درضمن اسم skill گرگینه چیه من تا حالا ندیدمش ولی این جا نوشته یه چیزایی

اقا چندتا سوال:
1.کاوه رو XBOX رفتی یا PC؟(نسوختن؟:d)
2.این ماموریت حلقه هر رو بگین باید از کجا گرفت؟
3.واسه خوناشام ها از این حلقه ها نیست؟
4.من یه ماموریت رفتم همون بالای اتحادیه جادوگری(مرغ نه:d) یه غار کچیک تو اون اقیانوس منجمد شمالی بود یه جادوگر توش بود یه ماموریت میده کلید(اصلا شبیه کلید نبود:d) در برداری بیاری منظور من از در یه مکعب بود یه طرفش بیرون زده بود.
(چه احمقیم من تا همون غار کوچیک که گفتم کاوه جان فهمید دیگه نیاز بیشتری به توضیح نبود:dخوب برای دیگران می گم دیگه)
به احتمال زیاد ماموریت یه خدا بود چون یه خدا چندبار امد با من حرف زد دیگه:d
در اخر که کلید رو میدیم بهش میریم تو یه کتاب توش بود جادوگر کتاب رو برمیداره خداه میاد نفلش می کنه:d من کتاب رو باز می کنم توش سه صفحه هست (جادوگری-قدرت بدنی-دزدی)هر کدوم رو که انتخاب کنیم یه چندتا به لول مربوط بهش اضافه می کنه(داستان گفتم:d)از این کتاب ها بازم نیست که مجانی لولمون بالا بره؟(به تمام کسانی که نرفتن بیشنهاد می کنم که برن کتابش خیلی خوبه.
یدفه تو دلت هر چی‌ سوال مونده بود این چند سال رو می‌پرسیدی دیگه :دی(شوخی‌)
1-PC ما کنسول منسل حالیمون نیست :دی
2-از شهر،یه نفر تو شهر ایستاده باهاش حرف بزنی‌ در مورد دخترش میگه،اونو ادامه بدی به ماموریت میرسی‌.
3-no
4-نه ولی‌ اگه بازی رو آپدیت نکرده باشی‌ میتونی‌ بی‌ نهایت بار اونو استفاده کنی‌، یبار استفاده کن، بذارش رو یه جسد، بردار، دوباره استفاده کن :دی

بچه ها شما که میگین برو هانتر ها رو بکش میکشم دیگه هیرس نمیاد با من حرف بزنه فقت مرحله تموم میشه و بعد حلقه ی نکبت نفرین شده مال خودم میشه ولی من میخوام هیرس نفرین رو بشکنه چیکار کنم کسی نیست که حلقه ی واقعی رو گرفته باشه و یه راهنمایی بده جان من جواب بدینیا حداقل این سایت رو ترجمه کنید Skyrim:Werewolf - UESPWiki خیلی بد نوشته..[---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:47 PM ارسال شده بود ----------دو صفحه قبل رو بخون منم جای تو بودم خون آشام نمیشدم چون همه میفهمن ولی گرگینه خیلی بهتره چون یه نعره میزنه که ترول ها هم فرار میکنند تازه اگه حلقه رو بگیری میتونی هزار بار در روز گرگینه شی یعنی هر وقت خواستی میتونی بری توی قبیله ی غول ها همه رو نفله کنی...---------- نوشته در 12:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------بچه ها شما که میگین برو هانتر ها رو بکش میکشم دیگه هیرس نمیاد با من حرف بزنه فقت مرحله تموم میشه و بعد حلقه ی نکبت نفرین شده مال خودم میشه ولی من میخوام هیرس نفرین رو بشکنه چیکار کنم کسی نیست که حلقه ی واقعی رو گرفته باشه و یه راهنمایی بده جان من جواب بدینیا حداقل این سایت رو ترجمه کنید Skyrim:Werewolf - UESPWiki خیلی بد نوشته..[درضمن اسم skill گرگینه چیه من تا حالا ندیدمش ولی این جا نوشته یه چیزایی
شما ظاهراً کل ماموریت رو یه کاری کردین Trigger نمی‌شه اون scene آخرش. ماموریت رو یه بار دیگه از اول شروع کنین،هانتر هارو بکشین (خود گرگینه رو نه)بعدا بعد اینکه از غار بیرون میاین باهاتون حرف می‌زنه میگه خود شکارچی‌ها شکار شدن و Ring of hircine رو میده.

گرگینه هم اسکیل نداره.
در ضمن یه رینگ جدید نمید، فقط نفرین رو برمیداره و اسم رینگ تبدیل می‌شه بهRing of hircine .
کلا اون ماموریت رو هر جوری تموم کنین، یا نفرین رو برمیداره و رینگ اصلی‌ رو میده یا پشم گرگینه رو میده. امکان نداره ماموریت رو تموم کنین و رینگ نفرین شده باقی‌ بمونه.

یافتم بالاخره تو یه سایت خارجی نوشته بود باید هانتر ها رو بکشی بعد گرگینه رو بعد هم با روح اون حرف نزنی و اگر نه به قول تو پشم گرگینه رو به ات میده ولی باید با روح حرف نزد و از غار بیرون رفت بیرون غار گوزن منتظر تو ایستاده و اون طلسم رو میشکنه حالا یه چیز دیگه رو شروع میکنیم:1-توی قصر جارل واتیران یک سری اتاق وجود داره برای نوچه هایش مثل اتاق سکرت فایر ولی تو طبقه ی بالا اتاق یه جنگجوی جارل (شبیح skjor)هست اون جا تو کتاب خونه اش میخواستم غارت کنم یه دفعه یک کتاب خوندم در مورد red eggel`s sower و بعد یه کوئست باز شد به اسم find the red eggel`s sower یکی از دوستام گفت یه سلاح تک دیگه ی skyrim هست که توی یک غار مخوف مخفی شده و اون همون رد ساور هستش میخواستم بگم برین بردارید در حد سلاح های ددریک هست البته با یکم فرق خیلی با حال هست

آخرین ویرایش:
4-نه ولی‌ اگه بازی رو آپدیت نکرده باشی‌ میتونی‌ بی‌ نهایت بار اونو استفاده کنی‌، یبار استفاده کن، بذارش رو یه جسد، بردار، دوباره استفاده کن :biggrin1:
کلک چند بار استفاده کردی؟ها؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or