نمیدونمپس بعضیا چی میگن که میشه
نمیدونمپس بعضیا چی میگن که میشه
سلام . یه ماموریت هست که از خونه تاجر شهر riverwood باید یه چیزی بردارم . دزدهای ریفتن دادن بهم . وقتی میرم اونجا انگار تو زمینه . فلش مکان نما جوری نشون میده که انگار زیر پامه . ولی هیچی نمیتونم بردارم . طبقه پایین هم نداره . باگه احتمالا . چطوری باگش رو از بین ببرم ؟
احتمالا از ماموریتهای بی نهیات گروه هست، تا جایی که میدونم به جز لود دوباره راه حل دیگهای نداره.کسی نمیدونه ؟
اگه از اونا نباشه اسم خاص داره،اسمش؟از اونها نیست . نمیدونم کجا گرفتمش . صد بار لود کردم نشد .
ماموریتMisc های خاصای ندران، بهترین راه که میتونم بگم ریختن آپدیت هست.bring the last scabbard of acrash to ghorza . این اسم ماموریته . البته تو قسمت ماموریتهای miscellaneous . هست .
کلاه اونجا رو کمد هست81?باوو چقدر الافی الاف:d
اشتباه شد من 2 ماه بازی نکردم لول 40 نصف تو.
من یه ماموریت برادرهود رفتم من فرستادن دنبال اشبز اونم میگه کلاه سراشبز می خواد ولی نمی دونم از کجا بیارم در قصر رو هم قفل کرده نامرد تا بایان کارش نمیزاره برم بیرون.
شما ماموریت رو هر جوری تموم بکنین یاRing میده یا Cursed ring . احتمالا داده،یعنی حتما داده،بگردینهیرس طلسم حلقه رو نشکست ولی اون حلقه رو گرفت و به من یک زره داد جایی اشتباه کردم
درضمن به من گوزن گفت برو قاتل رو بکش منم کشتمش بعد گفت میخوای فالن کارو کنی(ببخشید یادم نیست)منم yes رو زدم بعد hirc اومد با من حرف زد بعد قیب شد و به من یه hide armom داد همین اون وقت مرحله تموم شد