راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
جواب ندادین!
برای update نسخه ی xbox360 بازی باید چی کار کرد؟الان برای من1.0.4.0هست---وقتی دیسک بازی دو دسگام هست نمیتوم بهLIVE وصل شم چون دیسکش 100% نیست.

سلام . یه ماموریت هست که از خونه تاجر شهر riverwood باید یه چیزی بردارم . دزدهای ریفتن دادن بهم . وقتی میرم اونجا انگار تو زمینه . فلش مکان نما جوری نشون میده که انگار زیر پامه . ولی هیچی نمیتونم بردارم . طبقه پایین هم نداره . باگه احتمالا . چطوری باگش رو از بین ببرم ؟

کسی نمیدونه ؟

lvl 81 :D
81?باوو چقدر الافی الاف:d
اشتباه شد من 2 ماه بازی نکردم لول 40 نصف تو.
من یه ماموریت برادرهود رفتم من فرستادن دنبال اشبز اونم میگه کلاه سراشبز می خواد ولی نمی دونم از کجا بیارم در قصر رو هم قفل کرده نامرد تا بایان کارش نمیزاره برم بیرون.

bring the last scabbard of acrash to ghorza . این اسم ماموریته . البته تو قسمت ماموریتهای miscellaneous . هست .
ماموریت‌Misc های خاص‌ای ندران، بهترین راه که می‌تونم بگم ریختن آپدیت هست.
81?باوو چقدر الافی الاف:d
اشتباه شد من 2 ماه بازی نکردم لول 40 نصف تو.
من یه ماموریت برادرهود رفتم من فرستادن دنبال اشبز اونم میگه کلاه سراشبز می خواد ولی نمی دونم از کجا بیارم در قصر رو هم قفل کرده نامرد تا بایان کارش نمیزاره برم بیرون.
کلاه اونجا رو کمد هست :دی

هیرس طلسم حلقه رو نشکست ولی اون حلقه رو گرفت و به من یک زره داد جایی اشتباه کردم
درضمن به من گوزن گفت برو قاتل رو بکش منم کشتمش بعد گفت میخوای فالن کارو کنی(ببخشید یادم نیست)منم yes رو زدم بعد hirc اومد با من حرف زد بعد قیب شد و به من یه hide armom داد همین اون وقت مرحله تموم شد

هیرس طلسم حلقه رو نشکست ولی اون حلقه رو گرفت و به من یک زره داد جایی اشتباه کردم
درضمن به من گوزن گفت برو قاتل رو بکش منم کشتمش بعد گفت میخوای فالن کارو کنی(ببخشید یادم نیست)منم yes رو زدم بعد hirc اومد با من حرف زد بعد قیب شد و به من یه hide armom داد همین اون وقت مرحله تموم شد
شما ماموریت رو هر جوری تموم بکنین یاRing میده یا Cursed ring . احتمالا داده،یعنی‌ حتما داده،بگردین :دی
اگه مطمئن هستین نداده میتونین با
player.additem 2AC60بگیرین.

اول بدون من تو xbox بازی میکنم دومن به من حقله داد ولی نفرین شده بود چون هر وقت دستم میکردم گاه و بیگاه گرگینه میشدم حتی جلوی شاه ولی وقتی رفتم توی غار گرگینه رو کشتم با hirce حرف زدم به من یه hide armom جادویی داد بعد حلقه رو گرفت
درضمن اگه حلقه میداد باید میرفت تو قسمت لباس ها ولی من فقت یه silver ring nhvl وبا یه چیز دیگه هیچ ring جدیدی به من ندادن یعنی دادن ولی وقتی رفتم تو غار از من حلقه رو پس گرفت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or