راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سوال:
1-توی اسکایریم جای خواسی هست که توش سلاح ددریک باشه ؟
2-یه باگی یا کلکی بگین که هم زود لول آپ بشوم هم speech بره بالا.
3-راستی اگه hunter نبود چه جوری باید بازی میکردیم؟
:">:-/
1- من تنها جایی که دیدم توی معبد dagon بود که هم 4 تا daedra heart گیرم اومد هم یه daedric warhammer پیدا کردم تنها جایی که آیتم ددریک پیدا کردم اونجا بوده
2-برو ریفتن یه مغازه سمت راست آهنگری هست با صاحبش صحبت کن در مورد یه خانواده ای فکر کنم گزینه دومی باشه (شرمنده اسمش یادم نیست )بعد که اینو گفتی چند تا گزینه دیگه میاد اولی رو بزن چند بار که این کارو تکرار کنی لول speech میره بالا تا 100 میشه برد ولی باید تند تند باهاش صحبت کنی یه 15 دقیقه ای کار داره
3-موافقم :d

---------- نوشته در 12:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 AM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه، دوست دارم بدونم بعد ماموریت های دارک برادر هود چی میشه؟ همش دارم میامو میرم خسته شدم![/
اگه منظورت dark brotherhood forever هست تا اون جایی که من میدونم اون ها تموم نمیشن

از شما بعید بود:d
این سگه برای ماموریت Clavius Vile ـه:d
خوب؟:دی، می‌دونم مال اون هست :دی، خوب باید با barbas بری به haemar's shame دیگه، اشکالش کجا بود؟:دی
سلام من الان رفتم پیش Paarthurnax سه تا شات بهم پیشنهاد داده کدوم رو بگیرم بهتره؟ Fus Feim Yol
ببینین از کدومش بیشتر استفاده می‌کنین اونو بگیرین، آتش،یخ، هوا هستن.
-راستی اگه hunter نبود چه جوری باید بازی میکردیم؟

Chakerimz :D
آقا یه سوال، من الان حدود 9-10 تا Dragon Soul دارم اما نمیدونم کجا برم Shout یاد بگیرمو و اونارو Activateشون کنم؟ میشه یه راهنماییکی کنین؟:)
راستی Shoutـه Fire Breath هم رو چجوری میتونم کاملترش کنم؟
Skyrim:Dragon Shouts - UESPWiki
مکان همهٔ‌Shout های بازی^^^

اون Fire breath هم هست اونجا.

سلام . یه ماموریت هست که از خونه تاجر شهر riverwood باید یه چیزی بردارم . دزدهای ریفتن دادن بهم . وقتی میرم اونجا انگار تو زمینه . فلش مکان نما جوری نشون میده که انگار زیر پامه . ولی هیچی نمیتونم بردارم . طبقه پایین هم نداره . باگه احتمالا . چطوری باگش رو از بین ببرم ؟

هنوز حل نشده مشکل :-?

هیچکدوم رو یاد نداد فقط معانیش رو گفت http://forum.bazicenter.com/images/smilies/yahoo/yahoo_2.gif یه سوال دیگه؟ بعضی غار ها هستند که پر از اسکلت و زامبی هستند تا اخر غار برم چیز خوبی گیرم میاد؟
1.این بسته به علاقته(مثل تیکن یا کمبات تو نمی گی کدوم یکی قوی تره چون هرکدومشو یه قدرتی داره)
2.معلومه تازه کاری:d
چون بیشتر ماموریت های بازی همینه.در بیشتر موارد فریاد می گیری که باید بعد ازادشون کنی که از نظرم خیلی دنگ فنگ داره.(ماموریت های اصلی اگه فریاد رو بگیری تو خود ماموریت ازادش می کنی)
اقا لول چندین؟ من با با 76 ساعت همین حدود 35 یا 36 لولم بود بودم.:d

فقط shout ها با روح اژدها باز میشن؟ بعد فعال کردنش دستیه؟یا اتوماته من کلی اژها کشتم تاحالا ولی زیاد به جادو کاری ندارم دیشب یکی کشتم بعد اومدم جادو باز کنم میگه dragon soul میخواد :-/

1.این بسته به علاقته(مثل تیکن یا کمبات تو نمی گی کدوم یکی قوی تره چون هرکدومشو یه قدرتی داره)
2.معلومه تازه کاری:d
چون بیشتر ماموریت های بازی همینه.در بیشتر موارد فریاد می گیری که باید بعد ازادشون کنی که از نظرم خیلی دنگ فنگ داره.(ماموریت های اصلی اگه فریاد رو بگیری تو خود ماموریت ازادش می کنی)
اقا لول چندین؟ من با با 76 ساعت همین حدود 35 یا 36 لولم بود بودم.:d
lvl 81 :D
فقط shout ها با روح اژدها باز میشن؟ بعد فعال کردنش دستیه؟یا اتوماته من کلی اژها کشتم تاحالا ولی زیاد به جادو کاری ندارم دیشب یکی کشتم بعد اومدم جادو باز کنم میگه dragon soul میخواد :-/
آره دستی‌ هست، رو shout مورد نظر R رو بزن.

hunter با اون سگه رفتم وسطای غار مرد بعد از اینکه تبر رو برداشتم رفتم پیش مجسمه باهاش حرف زدم یه دفعه مجسمه ی سگه اومد پیشش حالا باید چیکار کنم؟

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

با سلام بچه ها می خواستم بپرسم چجوری میشه تو این بازی بچه دار شد.

تو اول خونه بخر و بعد زن بگیر بعد بپرس چون تا بخوای آماده زندگی شی (لوازم بخری ) جونت در میاد ولی اگه گرگینه باشی بچه دار نمیشی این هم سوال من
1-چند تا زن میشه گرفت آخه هرکدوم یه چیزی دارن.
2-اگه قبلا" گرگینه بوده باشم میتونم بچه دار شم ؟
3چند تا بچه میشه داشت؟
4-بچه هات بزرگ هم میشن که بتونی بیاریشون تو جنگ؟

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

hunter با اون سگه رفتم وسطای غار مرد بعد از اینکه تبر رو برداشتم رفتم پیش مجسمه باهاش حرف زدم یه دفعه مجسمه ی سگه اومد پیشش حالا باید چیکار کنم؟

با سلام بچه ها می خواستم بپرسم چجوری میشه تو این بازی بچه دار شد
3چند تا بچه میشه داشت؟
دوستان مگه سیمزه که میخواین بچه دار شین:d

---------- نوشته در 05:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:49 PM ارسال شده بود ----------

تو اول خونه بخر و بعد زن بگیر بعد بپرس چون تا بخوای آماده زندگی شی (لوازم بخری ) جونت در میاد ولی اگه گرگینه باشی بچه دار نمیشی این هم سوال من
1-چند تا زن میشه گرفت آخه هرکدوم یه چیزی دارن.
3چند تا بچه میشه داشت؟

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:00 PM ارسال شده بود ----------

احتمالا ماموریت تموم شده، تبر رو بدی بهش تموم می‌شه، یا باید سگ رو میکشتی یا تبر رو می‌دادی.
تو بازی هم بیشتر از یک همسر نمی‌شه داشت و تحت هیچ شرایطی نمی‌شه بچه دار شد.

ولی به من حلقه ندادن چیکار کنم ring of hircine رو باید از کی بگیرم یکی تو ضیح بده اگه ماموریت رو خراب کردم دوباره میرم راستی خودت اگه بودی سگ رو میکشتی یا تبر رو میدادی در ضمن اگه سگ رو نگه دارم همیشه دنبال من میاد؟

بعد از ازدواج برای بچه دار شدن باید چی کار کرد؟
برای update نسخه ی xbox360 بازی باید چی کار کرد؟الان برای من1.0.4.0هست---وقتی دیسک بازی دو دسگام هست نمیتوم بهLIVE وصل شم چون دیسکش 100% نیست.
توی اون کوستی که به یه مهمونی میریم وبعد به کمک آبدارچی اونجا! میریم به قسمت های ممنوعه که حرف هایی راجع به dragon re.. بدست بیاریم. بعد از این که آبدارچی برمیگرده نمیتونم ادامه بدم چون لول sneak اَم پایینه ولی شاید بتونم بکشمشون.... چی کار کنم؟

بعد از ازدواج برای بچه دار شدن باید چی کار کرد؟
برای update نسخه ی xbox360 بازی باید چی کار کرد؟الان برای من1.0.4.0هست---وقتی دیسک بازی دو دسگام هست نمیتوم بهLIVE وصل شم چون دیسکش 100% نیست.
توی اون کوستی که به یه مهمونی میریم وبعد به کمک آبدارچی اونجا! میریم به قسمت های ممنوعه که حرف هایی راجع به dragon re.. بدست بیاریم. بعد از این که آبدارچی برمیگرده نمیتونم ادامه بدم چون لول sneak اَم پایینه ولی شاید بتونم بکشمشون.... چی کار کنم؟

اون اتاق اولیه اگر orc هستی برو از اون پاورت استفاده کن که دمیج زیاد میزنه کم میخوره در غیر این صورت اون اتاق رو سریع بدو و در رو برو توی حیاط قایم شو بعد دو تا سرباز و جادوگر رو بکش اون جا راحت تره چون آروم میان بعد لباس بپوش و armor بگیر بعد برو تا برسی به غار مخفی جلوی در غار یه troll هست که نمیتونی بکشیش مگر این که گرگینه باشی من اون جا یه داد زدم تو صورتش بعد از در در رفتم و با سفر سریع خودم رو رسوند به riften

---------- نوشته در 06:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست به من بگه چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or