راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آقا من این الدر اسکرول رو پیدا کردم اون شات رو هم یاد گرفتم بعدم alduin رو شکست دادم ولی در رفت حالا رفتم به همه رییس های شهر ها گفتم بیاین برا یه جلسه توی همون قلعه که کاهن ها توش هستن حالا وقتی جلسه شروع میشه یه خرده حرف میزنن بعد یه دفعه همه ساکت میشن و به اون پیرمرده esbern نگاه می کنن من 5 دقیقه وایسادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد کسی میدونه مشکلش چیه ؟ اگه باگ هست لطفا دستوری که بشه باهاش این مرحله رو رد کرد بگید;;)
باگ هست Set stage mq302 180
خوب پس فایدش چیه؟ پول خودمو میدم و دوباره میگیرم؟:(
بله :دی، ولی‌ اون اضافه شدن همیشگی‌ هست و میتونین پول خودتون رو بی‌ نهیات بار پس بگیرین :دی

رفتم تو شهر Falkreathردگارد ها گفتن برو با lod حرف بزن اون وقت lod گفت برو یه سگ روببین رفتم دیدم سگه یه چیز گفت و در رفت من هم الان نمیدونم چه کار کنم باید با کی حرف بزنم تا
i`ll meet my moon light باز بشه در ضمن Met by moonlight با i`ll meet my moon light فرق داره یا نه تو کدومشون ring of hirce رو میدن خواهش میکنم بگین

آقا من جدیدا به یه مشکل بر خوردم وسطه بازی یهو میپره بیرون انگار که اصلا از اول تو بازی نرفتی !
هیچ اروری یا چیزی هم نمینویسه اشکال از چیه ؟
قدیما هم میشد ولی الان خیلی زیاد شده نمیزاره بازی کنم

سلام . یه ماموریت هست که از خونه تاجر شهر riverwood باید یه چیزی بردارم . دزدهای ریفتن دادن بهم . وقتی میرم اونجا انگار تو زمینه . فلش مکان نما جوری نشون میده که انگار زیر پامه . ولی هیچی نمیتونم بردارم . طبقه پایین هم نداره . باگه احتمالا . چطوری باگش رو از بین ببرم ؟

رفتم تو شهر Falkreathردگارد ها گفتن برو با lod حرف بزن اون وقت lod گفت برو یه سگ روببین رفتم دیدم سگه یه چیز گفت و در رفت من هم الان نمیدونم چه کار کنم باید با کی حرف بزنم تا
i`ll meet my moon light باز بشه در ضمن Met by moonlight با i`ll meet my moon light فرق داره یا نه تو کدومشون ring of hirce رو میدن خواهش میکنم بگین
باید با سگ برین یه جایی‌، باید دنبالش کنی‌
یکی‌ هستن

xD
setstage mq302 300
خیلی ممنونم :d
یه سوال توی پرک ها ی heavy armor یه پرک هست که نوشته اگه بگیرین heavy armor دیگه وزنی نداره و سرعتتونو کم نمی کنه
میخواستم ببینم اگه بگیرم یعنی دیگه توی inventory وزنی رو اشغال نمیکنن؟ یعنی وزنشون 0 میشه ؟

خیلی ممنونم :d
یه سوال توی پرک ها ی heavy armor یه پرک هست که نوشته اگه بگیرین heavy armor دیگه وزنی نداره و سرعتتونو کم نمی کنه
میخواستم ببینم اگه بگیرم یعنی دیگه توی inventory وزنی رو اشغال نمیکنن؟ یعنی وزنشون 0 میشه ؟

فکر کنم heavy armorی که میپوشین به وزنتون اضافه نمیکنه.
ولی اونایی که نپوشیدین چرا.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

سوال:
1-توی اسکایریم جای خواسی هست که توش سلاح ددریک باشه ؟
2-یه باگی یا کلکی بگین که هم زود لول آپ بشوم هم speech بره بالا.
3-راستی اگه hunter نبود چه جوری باید بازی میکردیم؟
:">:-/

اول از همه باید قبلش سیو کنی تا شاید دلت بخواهد یه چیز دیگه بگیری ولی به نظر من yol بهتره

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:12 PM ارسال شده بود ----------

سوال:
1-توی اسکایریم جای خواسی هست که توش سلاح ددریک باشه ؟
2-یه باگی یا کلکی بگین که هم زود لول آپ بشوم هم speech بره بالا.
3-راستی اگه hunter نبود چه جوری باید بازی میکردیم؟
:">:-/

آقا یه سوال، من الان حدود 9-10 تا Dragon Soul دارم اما نمیدونم کجا برم Shout یاد بگیرمو و اونارو Activateشون کنم؟ میشه یه راهنماییکی کنین؟:)
راستی Shoutـه Fire Breath هم رو چجوری میتونم کاملترش کنم؟
یه سوال دیگه، دوست دارم بدونم بعد ماموریت های دارک برادر هود چی میشه؟ همش دارم میامو میرم خسته شدم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or