Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
برو اینجا، همهٔ top ها رو دانلود کن.
چون ممکن هست من یه چیزی بگم که با سلیقه تو جور نیاد، خودت ببین از اینجا چی دوست داری بردار.
Project Reality - Climates Of Tamriel - Weather - Lighting at Skyrim Nexus - Skyrim mods and communityآخه من خودم خیلی سر رشته ندارم، اولین بارمه میخوام ماد دانلود کنم.skyui رو دانلود کردم که خیلی خوشم نیمد.شما یه چند تا پیشنهاد بده استفاده کنیم![]()
noبچه ها برای xbox هم ماد داره؟
درضمن: hunterمگه خودت نگفتی اون جا بهت یه حلقه میدن به اسم ring of hirce خوب باید کجا اون مرحله رو برم؟
مراحل اصلی رو برین پیدا میشهیه سوال : این Alduin و بالاخره کی میشه پیداش کرد؟ راستی برای کارکتر من که زن هست مرد خوب واسه ازدواج کیو میشناسین؟ و چجوری میشه پیشنهاد داد بهش؟
من اصلا نمی فهمم دارم تو مسیر درست بازی رو میرم جلو یا نه؟! از کجا باس بفهمم که چقدر گیم پلی پیشرفت کرده؟
این لیست همه ی مردا و زنایی که میشه ازدواج کرد با مشخصات فقط بدون عکسیه سوال : این Alduin و بالاخره کی میشه پیداش کرد؟ راستی برای کارکتر من که زن هست مرد خوب واسه ازدواج کیو میشناسین؟ و چجوری میشه پیشنهاد داد بهش؟
من اصلا نمی فهمم دارم تو مسیر درست بازی رو میرم جلو یا نه؟! از کجا باس بفهمم که چقدر گیم پلی پیشرفت کرده؟
ماموریت Met by moonlight رو؟ از شهرFalkreath .تو کدوم شهر باید با مردم حرف بزنم تا به من مرحله بدن درضمن مطمئنی یه حلقه میدن که خودت میدونی تازه اگه برای xbox ماد داره بگو لطفا" طرز استفاده اش را هم بگو
:d
میدونم کدوم ماموریت هستای بابا شماها هنوز ولش نکردید بازی رو؟:d
من 76 ساعت رفتم رسیدم به امتحانات ولش کردم.
یکی از جالب ترین ماموریت ها تو بازی تو شهر ....ای بابا اسمش یادم نیومد:d در کل تو همونی شهری که تو ماموریت برادر هود می ریم یه شاهزاده رو موقع عرسی می کشیم.(کاوه راهنمایی:d)
تو شهر یه گدا بود (از کنارش که رد شین تقاضای کمک داره.باهاش که صحبت می کردیم ماموریت رو می گرفتیم
می رفتیم تو قصر با یه خدمت کاره حرف می زدی بعد یه جای قصر می رفتیم و ...
خودتون برید دیگه.:d
هیچوقتمن الان چند جا 500 سکه سرمایه گذاری کردم، کی پولم برمیگرده؟
بعدش اینکه میتونم همزمان عضو چند گروه بود؟
خوب پس فایدش چیه؟ پول خودمو میدم و دوباره میگیرم؟هیچوقت، اونطوری پول بازرگانها بیشتر میشه و بیشتر میتونین بهشون بفروشین.
9999