راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
برو اینجا، همهٔ‌ top ها رو دانلود کن :دی.
چون ممکن هست من یه چیزی بگم که با سلیقه تو جور نیاد، خودت ببین از اینجا چی‌ دوست داری بردار.

آخه من خودم خیلی سر رشته ندارم، اولین بارمه میخوام ماد دانلود کنم.skyui رو دانلود کردم که خیلی خوشم نیمد.شما یه چند تا پیشنهاد بده استفاده کنیم;)

آخه من خودم خیلی سر رشته ندارم، اولین بارمه میخوام ماد دانلود کنم.skyui رو دانلود کردم که خیلی خوشم نیمد.شما یه چند تا پیشنهاد بده استفاده کنیم;)
Project Reality - Climates Of Tamriel - Weather - Lighting at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
A Quality World Map - With Roads at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
SkyRe - Skyrim Redone at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
Skyrim Monster Mod at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
The Dance of Death - A Killmove Mod at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
JaySuS Swords at Skyrim Nexus - Skyrim mods and community
حالا زیادن، ولی‌ من اینا تو ذهنم هست :دی
بچه ها برای xbox هم ماد داره؟
درضمن: hunterمگه خودت نگفتی اون جا بهت یه حلقه میدن به اسم ring of hirce خوب باید کجا اون مرحله رو برم؟
no
خوب الان دقیقاً چه ربطی‌ بهCompanions داره؟:دی

اون ماموریت تو شهر هست، بری اونجا با مردم حرف بزنی‌ میگن که یه نفر یه بچه رو کشته، بعدا با قاتل حرف بزنی‌ تو زندان ماموریت شروع می‌شه.

یه سوال : این Alduin و بالاخره کی میشه پیداش کرد؟ راستی برای کارکتر من که زن هست مرد خوب واسه ازدواج کیو میشناسین؟ و چجوری میشه پیشنهاد داد بهش؟
من اصلا نمی فهمم دارم تو مسیر درست بازی رو میرم جلو یا نه؟! از کجا باس بفهمم که چقدر گیم پلی پیشرفت کرده؟

یه سوال : این Alduin و بالاخره کی میشه پیداش کرد؟ راستی برای کارکتر من که زن هست مرد خوب واسه ازدواج کیو میشناسین؟ و چجوری میشه پیشنهاد داد بهش؟
من اصلا نمی فهمم دارم تو مسیر درست بازی رو میرم جلو یا نه؟! از کجا باس بفهمم که چقدر گیم پلی پیشرفت کرده؟
مراحل اصلی‌ رو برین پیدا می‌شه :دی
مرد گنده میخواهین؟:دی، تو Companions هستن زیاد.
برین بهtemple of mara تو،riften از اونجا یه Amulet of mara بخرین، اونو بندازین بعدا بهش پیشنهاد بدین

ماموریت‌های اصلی‌ یه علامت اژدها دارن.

این لیست همه ی مردا و زنایی که میشه ازدواج کرد با مشخصات فقط بدون عکس :(

تو کدوم شهر باید با مردم حرف بزنم تا به من مرحله بدن درضمن مطمئنی یه حلقه میدن که خودت میدونی تازه اگه برای xbox ماد داره بگو لطفا" طرز استفاده اش را هم بگو
:d

تو کدوم شهر باید با مردم حرف بزنم تا به من مرحله بدن درضمن مطمئنی یه حلقه میدن که خودت میدونی تازه اگه برای xbox ماد داره بگو لطفا" طرز استفاده اش را هم بگو
:d
ماموریت Met by moonlight رو؟ از شهرFalkreath .

نه Mod نیست.

ای بابا شماها هنوز ولش نکردید بازی رو؟:d
من 76 ساعت رفتم رسیدم به امتحانات ولش کردم.
یکی از جالب ترین ماموریت ها تو بازی تو شهر ....ای بابا اسمش یادم نیومد:d در کل تو همونی شهری که تو ماموریت برادر هود می ریم یه شاهزاده رو موقع عرسی می کشیم.(کاوه راهنمایی:d)
تو شهر یه گدا بود (از کنارش که رد شین تقاضای کمک داره.باهاش که صحبت می کردیم ماموریت رو می گرفتیم
می رفتیم تو قصر با یه خدمت کاره حرف می زدی بعد یه جای قصر می رفتیم و ...
خودتون برید دیگه.:d

ای بابا شماها هنوز ولش نکردید بازی رو؟:d
من 76 ساعت رفتم رسیدم به امتحانات ولش کردم.
یکی از جالب ترین ماموریت ها تو بازی تو شهر ....ای بابا اسمش یادم نیومد:d در کل تو همونی شهری که تو ماموریت برادر هود می ریم یه شاهزاده رو موقع عرسی می کشیم.(کاوه راهنمایی:d)
تو شهر یه گدا بود (از کنارش که رد شین تقاضای کمک داره.باهاش که صحبت می کردیم ماموریت رو می گرفتیم
می رفتیم تو قصر با یه خدمت کاره حرف می زدی بعد یه جای قصر می رفتیم و ...
خودتون برید دیگه.:d
می‌دونم کدوم ماموریت هست :دی، کیو راهنمایی‌ کنم؟:دی
من الان چند جا 500 سکه سرمایه گذاری کردم، کی پولم برمیگرده؟:-/
بعدش اینکه میتونم همزمان عضو چند گروه بود؟
هیچوقت :دی، اونطوری پول بازرگان‌ها بیشتر می‌شه و بیشتر میتونین بهشون بفروشین.
9999

آقا من این الدر اسکرول رو پیدا کردم اون شات رو هم یاد گرفتم بعدم alduin رو شکست دادم ولی در رفت حالا رفتم به همه رییس های شهر ها گفتم بیاین برا یه جلسه توی همون قلعه که کاهن ها توش هستن حالا وقتی جلسه شروع میشه یه خرده حرف میزنن بعد یه دفعه همه ساکت میشن و به اون پیرمرده esbern نگاه می کنن من 5 دقیقه وایسادم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد کسی میدونه مشکلش چیه ؟ اگه باگ هست لطفا دستوری که بشه باهاش این مرحله رو رد کرد بگید;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or