راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
واتیران یا ریفتن

---------- نوشته در 10:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:57 AM ارسال شده بود ----------

یک سوال برام پیش اومده:
1-آیا میشه تو این بازی برای خودت تیر بسازی؟کجا؟
2-چرا هروقت جیب یکی رو میزنم میفهمه حتی اگه تو خواب باشه وتازه کسی هم تو خونه نیست؟
3-درضمن این کسایی که آموزش آهنگری میدن خیلی زیاد میگیرن با ساختن هم که نمیشه لولش رو برد بالا چیکار کنم من؟
4-یک جادوگر با انصاف تر از secret-fire نیست که جادو بفروشه؟
1-بدون Mod نه
2-چون درجه pickpocket کمی‌ دارین،سعی کنین از شکارچی‌های سر راه اینا بزنین تا بالا بره، اون راحت تر هست
3-با ساختن می‌شه بالا برد،چند بر شمشیر‌ای چیزی بسازین بالا میره.
4-هر کس با توجه به میزان speech شما و تعداد خرید‌ها قیمتش بالا پایین می‌رن.
حالا تو کدوم شهر خونه بخرم بهتره؟
Solitude,windhelm
فقط قیمت خونه بالایی دارن.

من توی مثلث عشقی گیر کردم :d کمک کنید بین lydia و anwen کدومو انتخاب کنم؟!؟!؟
بعد تازه anwen یه مشکلی هم داره واسه ازدواج باید ماموریت های companion رو تموم کنم دیگه .که بعدش گرگ نما میشم و دیگه بچه دار نمیشم مگه اینکه کلا گرگ نمایی رو بیخیال بشم(گرگ نما؟ یا بچه؟ مسئله اینست)
بعد یه سوال دیگه توی ریفترن یه مسافر خونه هست به کارگرا اتاق میده رفتم یه خدمتکار بدبختی داشت گفتم کمکش کنم گفت برو از سه نفر یه چیزی بگیر اسمشو یادم نیست از یکیشون گرفتم ولی دوتای دیگه میگن کی؟چی؟من؟تو؟

در ضمن میشه خونه مجانی گرفت؟:d
یه ویدئو تو یو تیوب دیدم که یارو میخواست تو سالیتود خونه بخره،
موقعی که میخواست 20000 پول ناقابل رو به فروشنده بده،
هرچی پول داشت رو گذاشت تو یکی ازین کمد های پشتش،
بعد خونه رو خرید و پولش رو برداشت،
به این میگن مجانی!!!!
ولی حال نمیده.

یه ویدئو تو یو تیوب دیدم که یارو میخواست تو سالیتود خونه بخره،
موقعی که میخواست 20000 پول ناقابل رو به فروشنده بده،
هرچی پول داشت رو گذاشت تو یکی ازین کمد های پشتش،
بعد خونه رو خرید و پولش رو برداشت،
به این میگن مجانی!!!!
ولی حال نمیده.
یکی از دوستای من توی ریفترن واسه یارو ماموریت رفته بود بهش خونه مجانی داده بود.این یکی تقلب نیست حالش بیشتره

من توی مثلث عشقی گیر کردم :d کمک کنید بین lydia و anwen کدومو انتخاب کنم؟!؟!؟
بعد تازه anwen یه مشکلی هم داره واسه ازدواج باید ماموریت های companion رو تموم کنم دیگه .که بعدش گرگ نما میشم و دیگه بچه دار نمیشم مگه اینکه کلا گرگ نمایی رو بیخیال بشم(گرگ نما؟ یا بچه؟ مسئله اینست)
بعد یه سوال دیگه توی ریفترن یه مسافر خونه هست به کارگرا اتاق میده رفتم یه خدمتکار بدبختی داشت گفتم کمکش کنم گفت برو از سه نفر یه چیزی بگیر اسمشو یادم نیست از یکیشون گرفتم ولی دوتای دیگه میگن کی؟چی؟من؟تو؟
تو بازی امکان بچه دار شدن نیست، چه گرگنما بشین چه نشین.
در مورد اون ماموریت هم میتونین با داشتن یه حدی از Speech راضی‌ کنین که بدن. با رشوه هم میشد گرفت فکر کنم

داداش دکمه ی ~ رو بزن توش بنویس tgm اونوقت هم جونت بینهایت میشه هم استامینات,هروقتم خواستی مثل قبل شه دوباره دکمه ~ بزن بنویس tgm
داداش خودم بدون چیت هم میتونم همه سربازاشو بزنم خب چیکار کنم که دیگه تعقیبم نکنن اگه این جوری میخواستم همشونو بکشم که راحت بود منظورم اینه که غیر مردن راه دیگه ای نداره که بشه بدون تعقیب شدن رفت توی markarth ؟

داداش خودم بدون چیت هم میتونم همه سربازاشو بزنم خب چیکار کنم که دیگه تعقیبم نکنن اگه این جوری میخواستم همشونو بکشم که راحت بود منظورم اینه که غیر مردن راه دیگه ای نداره که بشه بدون تعقیب شدن رفت توی markarth ؟
~ رو بزنین، رو یکیشون کلیک کنین، بعدا بنویسین paybountygold

سلام یه سوال : این Alduin و بالاخره کی میشه پیداش کرد؟:دی راستی برای کارکتر من که زن هست مرد خوب واسه ازدواج کیو میشناسین؟ و چجوری میشه پیشنهاد داد بهش؟

آخرین ویرایش:
مشکلی نیست میسوزیم و میسازیم :((
یه سوال دیگه جادو های خیلی قوی تو بازی نیست ؟ آخه این اسپل بوک هایی که من خریدم از جادوگر ها بالاترین دمیجی که به طرف وارد میکنن 25 تاس فقط یه scroll بود که 75 تا دمیج میداد جایی نمیشناسین جادو های خفن تری یاد آدم بدن ؟
آخه این جوری با یه جادوگر اصلا نمیشه به پای یه warrior رسید

mod چیه یه توضیح میدی
یک باگ باحال تو کل skyrim نیست که لول رو ببره بالا
:-/
ماد اضافات بازی هست که یه سری آدم علاقه مند!! میشنن میسازن تا بازی قشنگ تر شه.
مثلا سلاح های اضافه زره های اضافه مو جو دات و خیلی چیزای دیگه.
هست ولی نمیدونم کجا فقط شنیدم:D
مشکلی نیست میسوزیم و میسازیم :((
یه سوال دیگه جادو های خیلی قوی تو بازی نیست ؟ آخه این اسپل بوک هایی که من خریدم از جادوگر ها بالاترین دمیجی که به طرف وارد میکنن 25 تاس فقط یه scroll بود که 75 تا دمیج میداد جایی نمیشناسین جادو های خفن تری یاد آدم بدن ؟
آخه این جوری با یه جادوگر اصلا نمیشه به پای یه warrior رسید
هست.اسپل بوک ها رو از جادوگر های کالج بخرین.در ضمن بهتره پرک های جادوگری رو هم آزاد کنین.
و جادو گری هم روش خاصی داره قوی بشی با تر کیب جادو ها.
و فک کنم جادو های خیلی قوی هم بعد از این اسکیل های جادو گریتون به 90 رسید از همون کالج جادو گری وا سه هر اسکیل یه کوئست میگیرین تا جادو رو یاد بگیرین.فک کنم

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

ماد اضافات بازی هست که یه سری آدم علاقه مند!! میشنن میسازن تا بازی قشنگ تر شه.
مثلا سلاح های اضافه زره های اضافه مو جو دات و خیلی چیزای دیگه.
هست ولی نمیدونم کجا فقط شنیدم:D

هست.اسپل بوک ها رو از جادوگر های کالج بخرین.در ضمن بهتره پرک های جادوگری رو هم آزاد کنین.
و جادو گری هم روش خاصی داره قوی بشی با تر کیب جادو ها.
و فک کنم جادو های خیلی قوی هم بعد از این اسکیل های جادو گریتون به 90 رسید از همون کالج جادو گری وا سه هر اسکیل یه کوئست میگیرین تا جادو رو یاد بگیرین.فک کنم
خب چه جوری وقتی دو تا مجیک قوی ندارم سطح مجیکمو تا 90 برسونم ؟
بعد راجع به این کوئست ها هم هی توضیحی میدین اگه میشه؟ آخه تا حالا ندیدم جایی بگن توی کالج ها کوئستی برای مجیک باشه اگه میشه یه خرده توضیح بدین چه جوری باید گرفت :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or