بخورشمن تمام زره های daedra رو ساختم اما یه دونه daedra heart دارم هنوز
بهترین استفادش غیر از ساخت اسلحه و زره چیه؟
من تمام زره های daedra رو ساختم اما یه دونه daedra heart دارم هنوز
بهترین استفادش غیر از ساخت اسلحه و زره چیه؟
یه زهری هست به اسمDeadly poison ، واسه ساختنش Crimsoon nirnoot و Daedra heart اینا میخواد، تا جایی که میدونم بیشتر از همه اون بالا میبره.های level بالا حتا باهاش میشه یه اژدها رو 1 hit کرد.
این 2 تا رو باهم قاتی کردم ترتیبشونو هم به دو صورت زدم اما این زهری که گفتین به دست نیومد مطمئنی فرمولش همینه یا چیز دیگه نیست؟بخورش. Health میده
ولی جدیDaedra heart اونجوری هم غیر ممکن نیست پیدا کردنش، هر استفادهای خواستی بکن، زهر بساز،یه Weapon جدید بساز. بفروش.
وسایل زیاد میخواد، آیتمهای بزرگ اینا یادم هست.این 2 تا رو باهم قاتی کردم ترتیبشونو هم به دو صورت زدم اما این زهری که گفتین به دست نیومد مطمئنی فرمولش همینه یا چیز دیگه نیست؟
بعد یه چیز دیگه من زره هایی که میسازم قیمتشون زیاده اما صاحب مغازه ها پولشو ندارن بخرن کار خاصی باید بکنم یا این که باید به آدمای خاصی بفروشم؟
خب این که نامردیه زره ای که قیمتشو میزنه 5000 تا یعنی از 3000 تا بیشتر نمی ارزه چون کسی نیست بخرهوسایل زیاد میخواد، آیتمهای بزرگ اینا یادم هست.
نه،میزان پول فروشندهها از یه حدی بالاتر نمیره.(پرک آخر Speech رو بگیرین 1000 تا بالاتر میره)
خب این که نامردیه زره ای که قیمتشو میزنه 5000 تا یعنی از 3000 تا بیشتر نمی ارزه چون کسی نیست بخره![]()
اووخوب می تونید دو هزار تای بقیه رو ازش چیز میز بخرید که نیاز دارید.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
نگه دار لازم میشهاوو
به فکرم نرسیده بود ممنون
یه سوال دیگه معمولا وقتی پولتون زیاد میشه چی کار میکنین باهاش ؟ من این کاری که گفتینو کرم و زره رو فروختم کلا الان 55k پول دارم نمیدونم باهاش چی کار کنم میحواستم برم مهارت ها رو یاد بگیرم که اونم هر لول 5 بار بیشتر نمیشه کاری نیست که پول زیادی بخواد ؟
راهش همین هستیه سوال جادو ها رو چه طور ببریم بالا ؟ مثلا من میخوام destruction رو یاد بگیرم و مهارتمو ببرم بالا غیر از پرتاب کردن جادو و یخ برا دشمنا یا یاد گرفتن از یکی دیگه راهی ندارم ؟ آخه نمیشه صبح تا شب برم دنبال یکی بگردم تا بزنمشو لولم بره بالا