راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من تمام زره های daedra رو ساختم اما یه دونه daedra heart دارم هنوز
بهترین استفادش غیر از ساخت اسلحه و زره چیه؟
بخورش :دی. Health میده :دی

ولی‌ جدیDaedra heart اونجوری هم غیر ممکن نیست پیدا کردنش، هر استفاده‌ای خواستی‌ بکن، زهر بساز،یه Weapon جدید بساز :دی. بفروش.

یه زمانی :dاوبلی ویون:d بود یعنی فراوانی ددرا هارت داشتیما حالا منقرض شدن بگرد دنبال ددرا!!!!:d
من فقط میدونم وقتی به هر چی احتیاج داری کلا دیگه نیست حکایت ماست

همیشه اونی که داری قدرش رو نمیدونیم ولی وقتی نایاب شد می فهمیم چه با ارزش بوده.

و

همیشه اونی که دنبالشی دیر و سخت پیدا میشه.

صرفا جهت اسپم دادن.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

یه زهری هست به اسمDeadly poison ، واسه ساختنش Crimsoon nirnoot و Daedra heart اینا می‌خواد، تا جایی‌ که می‌دونم بیشتر از همه اون بالا میبره.‌های level بالا حتا باهاش می‌شه یه اژدها رو 1 hit کرد.

بخورش :دی. Health میده :دی

ولی‌ جدیDaedra heart اونجوری هم غیر ممکن نیست پیدا کردنش، هر استفاده‌ای خواستی‌ بکن، زهر بساز،یه Weapon جدید بساز :دی. بفروش.
این 2 تا رو باهم قاتی کردم ترتیبشونو هم به دو صورت زدم اما این زهری که گفتین به دست نیومد مطمئنی فرمولش همینه یا چیز دیگه نیست؟
بعد یه چیز دیگه من زره هایی که میسازم قیمتشون زیاده اما صاحب مغازه ها پولشو ندارن بخرن کار خاصی باید بکنم یا این که باید به آدمای خاصی بفروشم؟

جالبه بدونید یه سری posions هستند که کلا نه فرمولی باسه ساختشون هست و میشه گفت سری هستن تو بازی
البته خودم موفق نشدم بسازم اما تو توب یو یادمه دیدم ارزشش 100k بود یعنی خیلی

این 2 تا رو باهم قاتی کردم ترتیبشونو هم به دو صورت زدم اما این زهری که گفتین به دست نیومد مطمئنی فرمولش همینه یا چیز دیگه نیست؟
بعد یه چیز دیگه من زره هایی که میسازم قیمتشون زیاده اما صاحب مغازه ها پولشو ندارن بخرن کار خاصی باید بکنم یا این که باید به آدمای خاصی بفروشم؟
وسایل زیاد می‌خواد، آیتم‌های بزرگ اینا یادم هست.

نه،میزان پول فروشنده‌ها از یه حدی بالاتر نمیره.(پرک آخر Speech رو بگیرین 1000 تا بالاتر میره)

وسایل زیاد می‌خواد، آیتم‌های بزرگ اینا یادم هست.

نه،میزان پول فروشنده‌ها از یه حدی بالاتر نمیره.(پرک آخر Speech رو بگیرین 1000 تا بالاتر میره)
خب این که نامردیه زره ای که قیمتشو میزنه 5000 تا یعنی از 3000 تا بیشتر نمی ارزه چون کسی نیست بخره :(

خوب می تونید دو هزار تای بقیه رو ازش چیز میز بخرید که نیاز دارید.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
اوو
به فکرم نرسیده بود ممنون
یه سوال دیگه معمولا وقتی پولتون زیاد میشه چی کار میکنین باهاش ؟ من این کاری که گفتینو کرم و زره رو فروختم کلا الان 55k پول دارم نمیدونم باهاش چی کار کنم میحواستم برم مهارت ها رو یاد بگیرم که اونم هر لول 5 بار بیشتر نمیشه کاری نیست که پول زیادی بخواد ؟

اوو
به فکرم نرسیده بود ممنون
یه سوال دیگه معمولا وقتی پولتون زیاد میشه چی کار میکنین باهاش ؟ من این کاری که گفتینو کرم و زره رو فروختم کلا الان 55k پول دارم نمیدونم باهاش چی کار کنم میحواستم برم مهارت ها رو یاد بگیرم که اونم هر لول 5 بار بیشتر نمیشه کاری نیست که پول زیادی بخواد ؟
نگه دار لازم می‌شه :دی، حتما لازم نیست که پولتون رو تا سکه آخر همیشه خرج کنین :دی، ولی‌ به نظر من بهترین کار اینه که آیتم‌های کمیاب یا گرون رو بخرین و نگاه درین واسه آینده (مثلheart)

یه سوال جادو ها رو چه طور ببریم بالا ؟ مثلا من میخوام destruction رو یاد بگیرم و مهارتمو ببرم بالا غیر از پرتاب کردن جادو و یخ برا دشمنا یا یاد گرفتن از یکی دیگه راهی ندارم ؟ آخه نمیشه صبح تا شب برم دنبال یکی بگردم تا بزنمشو لولم بره بالا

یه سوال جادو ها رو چه طور ببریم بالا ؟ مثلا من میخوام destruction رو یاد بگیرم و مهارتمو ببرم بالا غیر از پرتاب کردن جادو و یخ برا دشمنا یا یاد گرفتن از یکی دیگه راهی ندارم ؟ آخه نمیشه صبح تا شب برم دنبال یکی بگردم تا بزنمشو لولم بره بالا
راهش همین هست :دی
از جادوگر‌ها هم می‌شه یاد گرفت. مثل Court wizard تو Solitude

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or