راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
من ميدونم
اگه لولت بيشتر 15 باشه و ماموريت elder knowledge را رفته باشي ميتوني از كلك oghama infinium استفاده كني اگه راهنمايي خواستي بگو
منظر ایشون استفاده از Infinium تا Lvl 100 کردن نیست.

منظورشون اینه که چطوری Heart پیدا کنن :دی، کتاب Heart نمیده :دی

منم شرمنده من از رو پی سی هیچی گیمی رو بازی نمیکنم :d من از ی-و-تیوب دیدم که چند نفر save هاشون به pc منتقل کردن بعد از اونجا مد ها رو اجرا کردن و بعد به کنسول برگردوندند .. تو خوده ی-و-تیوب سرچ کنید هست .. کاملا هم واقعی .. شاید اینطور بشه ..همم

اگه بشه که خیلی خوب میشه.
ولی ماد هایی که دانلود و نصب میکنی رو نمیشه کاری کرد چون تو فایل های خود بازی باید نصب شن.
ولی فکر کنم چیت کد ها رو بشه یکاری کرد؛ مثلا آزاد کردن همه ی پرک ها یا غیره.
البته اگه سیو های 360 رو پی سی بخونه و بر عکس!!!

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

سلام من در مرحله ی revealing the unseen هستم که باید focus tthe oculary بکنم
باید 3تا اهرم رو بچرخونم تا یه فرجی بشه
یکی از دوستان گفت که از جادوی flame و یه چیز دیگه استفاده کن اولیرو کردم نشد دومیرو هم نداشتم.یسری نور به سقف تابیده و من نمیدونم باید چه کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام من در مرحله ی revealing the unseen هستم که باید focus tthe oculary بکنم
باید 3تا اهرم رو بچرخونم تا یه فرجی بشه
یکی از دوستان گفت که از جادوی flame و یه چیز دیگه استفاده کن اولیرو کردم نشد دومیرو هم نداشتم.یسری نور به سقف تابیده و من نمیدونم باید چه کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

جادوی دوم یخ هست که همون جا روی میز بالای پله ها یک کتاب هست که این جادو رو آموزش میده . بعد با یخ و آنش بزنی بهش خودش تنظیم میشه و وقتی تنظیم شد دیگه تکون نمیخوره .

جالبه این کینکتش ولی بازم کلی تاخیر داره کلی باگ
روی موو باشه خیلی خوب در میان یعنی کلی جوو میشه من باید موو شو خریداری کنم البته خوب شمشیر زدنشم کلی حال میده

سلام دوستان من تو بازی پشت در بسته ای که سه تا شکل مختلف که شکل خرس و جغد و اژدهاست گیر کردم خواهش میکنم کمک کنید اینترنتم محدوده

---------- نوشته در 03:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من تو بازی پشت در بسته ای که سه تا شکل مختلف که شکل خرس و جغد و اژدهاست گیر کردم خواهش میکنم کمک کنید اینترنتم محدوده

---------- نوشته در 03:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------

اصولاً باید،اژدها جغد،‌خرس باشه.
اگه این نبود اسم ماموریت رو بگو بیشتر راهنمایی‌ کنم.'
آقا حامد ممنون فقط میشه یه توضیح بدین چجوری آموزش میده من هرچی خوندم که فرجی نشد
اون دو تا جادو رو جوری به نور‌ها بتبنین که نور‌ها رو اون خط‌های سقف قرار بگیرن، بعدا با استفاده از کنترل‌ها آینه هارو بیارین رو نور ها.

آقا هانتر من اصلا نمیتونم جادوی دوم رو درست کنم.میخواستم بدونم چجوری اون جادوی دوم رو درست کنم .هرچی هم کتابارو میخونم انگار نه انگار
درست کردن نمیخواد، هر کدوم از اون کتاب هارو بخونین یکیش رو یادتون میده، اسم اون یکی‌ جادو Frostbite هست.

البته واسه درست کردن نور‌ها اون حتما لازم نیست ولی‌ راحت تر می‌شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or