منظر ایشون استفاده از Infinium تا Lvl 100 کردن نیست.من ميدونم
اگه لولت بيشتر 15 باشه و ماموريت elder knowledge را رفته باشي ميتوني از كلك oghama infinium استفاده كني اگه راهنمايي خواستي بگو
منظورشون اینه که چطوری Heart پیدا کنن
منظر ایشون استفاده از Infinium تا Lvl 100 کردن نیست.من ميدونم
اگه لولت بيشتر 15 باشه و ماموريت elder knowledge را رفته باشي ميتوني از كلك oghama infinium استفاده كني اگه راهنمايي خواستي بگو
منم شرمنده من از رو پی سی هیچی گیمی رو بازی نمیکنم :d من از ی-و-تیوب دیدم که چند نفر save هاشون به pc منتقل کردن بعد از اونجا مد ها رو اجرا کردن و بعد به کنسول برگردوندند .. تو خوده ی-و-تیوب سرچ کنید هست .. کاملا هم واقعی .. شاید اینطور بشه ..همم
farkas تو Companions .ممنون کارم راه افتاد
یه سوال دیگه جایی میشناسین heavy armor آموزش بده ؟
اشتباه شدمنظر ایشون استفاده از Infinium تا Lvl 100 کردن نیست.
منظورشون اینه که چطوری Heart پیدا کنن، کتاب Heart نمیده
![]()
سلام من در مرحله ی revealing the unseen هستم که باید focus tthe oculary بکنم
باید 3تا اهرم رو بچرخونم تا یه فرجی بشه
یکی از دوستان گفت که از جادوی flame و یه چیز دیگه استفاده کن اولیرو کردم نشد دومیرو هم نداشتم.یسری نور به سقف تابیده و من نمیدونم باید چه کنم. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اصولاً باید،اژدها جغد،خرس باشه.سلام دوستان من تو بازی پشت در بسته ای که سه تا شکل مختلف که شکل خرس و جغد و اژدهاست گیر کردم خواهش میکنم کمک کنید اینترنتم محدوده
---------- نوشته در 03:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------
سلام دوستان من تو بازی پشت در بسته ای که سه تا شکل مختلف که شکل خرس و جغد و اژدهاست گیر کردم خواهش میکنم کمک کنید اینترنتم محدوده
اون دو تا جادو رو جوری به نورها بتبنین که نورها رو اون خطهای سقف قرار بگیرن، بعدا با استفاده از کنترلها آینه هارو بیارین رو نور ها.آقا حامد ممنون فقط میشه یه توضیح بدین چجوری آموزش میده من هرچی خوندم که فرجی نشد
درست کردن نمیخواد، هر کدوم از اون کتاب هارو بخونین یکیش رو یادتون میده، اسم اون یکی جادو Frostbite هست.آقا هانتر من اصلا نمیتونم جادوی دوم رو درست کنم.میخواستم بدونم چجوری اون جادوی دوم رو درست کنم .هرچی هم کتابارو میخونم انگار نه انگار
player.addspell 0002B96Bمنم همینو میگم کتابهارو خوندم اما جادویی به نام frostbite بهم اضافه نشد مشکل منم دقیقا همینجاست