راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
راهی بلدی بتونم زود لول خودم رو ببرم بالا در ضمن آهن گری ام هم بالا نمیره یه کلکی نمیشه زد مثلا" دوستم گفت در خونه یه نفرو نصفه شب باز کنم برم تو بعد همین جوری با حالت sneck برم تو دیوار این کار رو کردم تا ته پر شد راهی برای آهنگری نیست

ممنون . یه سوال دیگه . برای درست کردن لوازم daedric ، تسمه چرمی و ebony ore رو دارم . ولی خود ماده daedric رو از کجا میشه آورد ؟
بهترین جایی‌ که هست و هی‌ می‌شه heart برداشت Shrine of dagon ،هست نزدیک Dawnstar که چهار تا Heart داره.
راهی بلدی بتونم زود لول خودم رو ببرم بالا در ضمن آهن گری ام هم بالا نمیره یه کلکی نمیشه زد مثلا" دوستم گفت در خونه یه نفرو نصفه شب باز کنم برم تو بعد همین جوری با حالت sneck برم تو دیوار این کار رو کردم تا ته پر شد راهی برای آهنگری نیست
واسه آهنگری باید وسایل بسازین تا بالا بره، یا آموزش ببینین از اهنگرا.

سلام :)

یه چیزی هست میترسم مشکل ساز بشه :d من خیلی جلو نرفتم این بازیو، تو این مدتیم که بازی کردم همش هجوم میبردم به حریم خصوصی افراد طلاهاشونو میدزدیدم :d البته شهر خودم نه ها؛ همون گروهک ای کوچیکی که تو نقشه پر هستنو میگم،(غارها و ...) اونوقت بد نباشه برای ادامه بازی ؟! ممکنه از تعداد مراحل اصلی بازیم کم کنه، یا چی ؟!! (از این جهت میگم که تصمیم گیری هات و کارایی که میکنی تو روند داستان موثر هست میگم )

یعنی میگین سیو بازیو پاک کنم ؟! :-/

سلام :)

یه چیزی هست میترسم مشکل ساز بشه :d من خیلی جلو نرفتم این بازیو، تو این مدتیم که بازی کردم همش هجوم میبردم به حریم خصوصی افراد طلاهاشونو میدزدیدم :d البته شهر خودم نه ها؛ همون گروهک ای کوچیکی که تو نقشه پر هستنو میگم،(غارها و ...) اونوقت بد نباشه برای ادامه بازی ؟! ممکنه از تعداد مراحل اصلی بازیم کم کنه، یا چی ؟!! (از این جهت میگم که تصمیم گیری هات و کارایی که میکنی تو روند داستان موثر هست میگم )

یعنی میگین سیو بازیو پاک کنم ؟! :-/
معمولا مشکل ساز نیست، چون مکان ماموریت‌های اصلی‌ جا های‌ Unique ای هستن که تا قبل اون ماموریت نمی‌شه رفت توشون.:d

لولم که 42 هست . نامه چی هست ؟ کلی نامه اومده برام :d
من تو مطالب قبلی در مورد لباسی که مال دزدهاست و به ما میدن خونده بودم که بعدن نیاز میشه درسته ؟ همونی که تو ریفتن یه دختره میده . مثل اینکه یکی از بچه ها فروخته بودشون و بعد تو دردسر افتاده بود .

سلام من تو یکی از مراحلی هستم که بعد از ورود به یه مکانی که یه جادوگر توشه و سه تا اهرم هست که باید بچرخونی و بالا سرت هی گردونده میشند یسری نور هم منتشر شده به سمت سقف
میخواستم بدونم باید چه جوری باید بچرخونم تا یه فرجی بشه؟
ممنون

لولم که 42 هست . نامه چی هست ؟ کلی نامه اومده برام :d
من تو مطالب قبلی در مورد لباسی که مال دزدهاست و به ما میدن خونده بودم که بعدن نیاز میشه درسته ؟ همونی که تو ریفتن یه دختره میده . مثل اینکه یکی از بچه ها فروخته بودشون و بعد تو دردسر افتاده بود .
نامه در مورد یه موزه هست تو شهرDawnstar .
لباسی که اول میدان؟ کاربرد خاصی‌ جز پوشیدن نداره :دی، یجورایی می‌شه آپگرید اش هم کرد پیش اون خانم (خیلی‌ وقت بازی نکردم اسمش یادم رفته) :دی
سلام من تو یکی از مراحلی هستم که بعد از ورود به یه مکانی که یه جادوگر توشه و سه تا اهرم هست که باید بچرخونی و بالا سرت هی گردونده میشند یسری نور هم منتشر شده به سمت سقف
میخواستم بدونم باید چه جوری باید بچرخونم تا یه فرجی بشه؟
ممنون
اسم ماموریت؟ از اونا که شما میگین دو سه تا هست تو بازی

سلام
این سوال رو خیلی ها پرسیدن!!!!!!
باید با جادو های flame و frostbite بچرخونی نور ها رو.
اگه بلد نیستی کتاب هاش هم پشت همون سه تا دکمه(اهرم!!!!!!)هست!

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

یه سوال داشتم
هیچ راهی نیست که بشه پرک ها رو از اول گرفت یا تغییرشون داد؟

اگه رو پی سی بازی میکنی چرا:

برای حذف/اضافه! یه پرک خاص این کد رو وارد کن:
Help"esme perk"
بعد کد مخصوص به اون پرک رو بهت میده مثلا:00xxxxxx

بعد واسه حذف این رو وارد کن:
Player.removeperk 00xxxxxx
واسه اضافه کردن هم این:
Player.addperk 00xxxxxx

خب این طبیعیه.اگه قرار بود همه ی پرک ها رو بگیری که فکر کنم دیگه بازی نقش آفرینی نبود و نقش نمی آفریدی!!!!!
اگه رو پی سی بودی کد داشت ولی رو ایکس باکس شرمنده.

ممنون . یه سوال دیگه . برای درست کردن لوازم daedric ، تسمه چرمی و ebony ore رو دارم . ولی خود ماده daedric رو از کجا میشه آورد ؟
من ميدونم
اگه لولت بيشتر 15 باشه و ماموريت elder knowledge را رفته باشي ميتوني از كلك oghama infinium استفاده كني اگه راهنمايي خواستي بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or