راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
افرین به تخم کفتر نه دیگه نمیشه برو با اون سرباز حرف بزن که گفتم و یگی دیگه یه زیر زمین وقتی داری از پل رد میشی برو سمت راست پله هارو که رفتی یه جایی رو زمین میبینی به اسمه sewer اونجا زیر زمینه ببین اگه خیلی گردن کلفتی برو با اون سرباز صحبت کن بزن چند بار دشمان حمله کنن یکیش رو بندیت بزن یکیش رو اون جک و جونورا اول به جون هم میفتن بعدش به جون تو:d

---------- نوشته در 12:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:28 AM ارسال شده بود ----------

از کجا اینو دانلود کنم گوگلو گذاشتم سرم ولی اینو پیدا نکردم بس که تمام سایت ها *****ه ما با کله با ***** تصادف میکنیم ولی نمیتونیم رد شیم:d

Creation kit مجانی‌ هست،من تو تورنت‌ها اینا زیاد دیدمش. لینک مستقیم نمیدونم ولی‌ تورنت خیلی‌ اسون پیدا می‌شه.

یه نفر انگلیسی‌ بلد نیست بازی RP G می‌خواد چیکار کنه؟:دی
با با اینگلیسی رو ولش همشو کپی پیست رو google transltion البته اونم درست ترجمه نمیکنه قاط داره
من این cretion kit رو پیدا نکردم کسی نمیتونه زیپش کنه بفرسته به ایمیل ما اونقدر به ***** خوردیم دیگه دارم ***** میشم اگه کسی بخواد بفرسته خامشو بفرسته

---------- نوشته در 12:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:44 AM ارسال شده بود ----------

بیا(ببخشید بفرمایید:">):
SCK.rar

خودم این رو دانلود کردم
محتویاتش رو تو محل بازی بریز

فقط یکم پیچیدس:d
البته فک کنم شما بلد باشی:d
دستت درد نکنه خیلی ممنون وقتی مودی ساختم که شد 10 گیگ براتون اپلود میکنم :d:d

یه نفر انگلیسی‌ بلد نیست بازی RP G می‌خواد چیکار کنه؟:دی
واقعا خیلی موافقم شدید >:d<
تنها سبکی که حتما باید انگلیسی بلد باشیb-)(البته سبک های دیگه هم نیازه ولی نه به این شدت!!)
یادمه فاینال فانتزی 12 نسخه ژاپنیش رو گرفتم واسه ps2 ، هی دم به دقیقه گیر میکردم اصن یه وضی(اصن حسن!!!!):d
تا اینکه نسخه انگلیسیش رو گرفتم فهمیدم چی به چیه و لذتش چند چندان شد!:d

واقعا خیلی موافقم شدید >:d<
تنها سبکی که حتما باید انگلیسی بلد باشیb-)(البته سبک های دیگه هم نیازه ولی نه به این شدت!!)
یادمه فاینال فانتزی 12 نسخه ژاپنیش رو گرفتم واسه ps2 ، هی دم به دقیقه گیر میکردم اصن یه وضی(اصن حسن!!!!):d
تا اینکه نسخه انگلیسیش رو گرفتم فهمیدم چی به چیه و لذتش چند چندان شد!:d
دقیقاً :دی حالا اسکایریم چیز سنگین نداره زیاد، ولی‌ اون بازی‌های دیگه که واقعا RPG هستن مثل D 2 اینا انگلیسی‌ بالایی میخوان.
این creition kit که کاری نداره
البته مونده چجوری بهش نگاه کنین، ویرایش کردن ساده بازی که کاری نداره، با Notepad هم می‌شه کرد :دی.

ولی‌ Edit کلی‌ DAta بازی دانش نسبتا زیادی می‌خواد که درست انجام بشه + می‌شه باهاش همه چیز بازی رو کنترل کرد مثل این هست که بگی‌ برنامه نویسی اسکایریم کاری نداره، همه می‌تونن :دی
Kit فقط یه برنامه هست که Data files بازی رو می‌تونه اجرا کنه، اون ویدئو‌ها فقط چیزای کوچیک رو آموزش میدن، باهاش می‌شه از اسکایریم یه بازی جدید ساخت یا بازی رو کلا نابود کرد :دی
P.s :بدون اضافه کردن Dawnguard.bsa به،Editor کرش می‌کنه موقع اجرای Dawnguard :دی مواظب باشین :دی

چطور اجرا نمی‌شه؟ ارور میده؟
p.s : این سوال مال بخش مشکلات هست.

نه اجرا میشه وقتی منو رو میاره ادامه -تنظیمات بعد یه دفعه بدون هیچ اخطاری میاد بیرون در ضمن با مود منجیر ریختم و یه فایلی هم بود به اسمه دانگارد غیر از 1 گیگ
p.s:جان من این دفعه رو گیر نده :d

نه اجرا میشه وقتی منو رو میاره ادامه -تنظیمات بعد یه دفعه بدون هیچ اخطاری میاد بیرون در ضمن با مود منجیر ریختم و یه فایلی هم بود به اسمه دانگارد غیر از 1 گیگ
p.s:جان من این دفعه رو گیر نده :d
این مشکل موقع‌ای رخ میده که پچ بازی رو نریخته باشی‌ (1.7 رو) مطمئنی نصب کردی پچ رو؟
P.s : من بهترم یا یکی‌ از نارنجی ها؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or