mage
کاربر سایت
منم همین مشکلو داشتم ولی تو همین جا یا قسمت مشکلات جناب هانتر یه فایلی رو آپلود کرده که اونو دانلود کن بجای مال خودت بزار مشکل حل میشه درباره اون اپدیتم منم بازم همین مشکلو داشتم این ادرسه دانلود اپدیت اخره ولی زبون روسه http://rs5.rodfile.com:8182/d/3calw...olls.V.Skyrim.Update.1.7.7.0.6.RU.cracked.exeعجب سرعتی!!! من کامپیوتر رو خاموش کردم اومدم با گوشی سایت رو باز کردم دیدم 2 نفر به سوالم جواب دادن، 1 صفحه هم با تاپیک اضافه شده!! دمتون گرم... مشکل من اینه که توی data files اصلا dawnguard.esm وجود نداره که بخواد تیک داشته باشه!!! من به گفته یه نفر، یه آپدیت 100 و خورده ای مگابایتی دانلود کردم با یه فایل زیر 10 مگی که نوشته بود پچ 1.7 و یه فایل متنی به نام skyrim prefs.ini رو گفته بود ادیت کن و پایین کلمه Launcher نوشتم bFileSelectionEnable=1 اما مشکل درست نشد... تنها فرقی که کرد این بود که حالا وقتی سواره اسبه شمشیر هم میکشه... اما توی data files هنوز dawnguard.esm نمیاد... آخه من چیکار کنم...![]()
ولی بازم جناب prince_fable تو همینجا نوشته چجوری زبون روس رو به انگلیسی تبدیل کنی درباره دانگاردم برو از سایت نگسوز اسکاریم nexus mod manager رو دانلود کن با اون بهتر میشه مودارو ریخت و دانگارد روهم با اون میتونی بریزی تو بازی