راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
عجب سرعتی!!! من کامپیوتر رو خاموش کردم اومدم با گوشی سایت رو باز کردم دیدم 2 نفر به سوالم جواب دادن، 1 صفحه هم با تاپیک اضافه شده!! دمتون گرم... مشکل من اینه که توی data files اصلا dawnguard.esm وجود نداره که بخواد تیک داشته باشه!!! من به گفته یه نفر، یه آپدیت 100 و خورده ای مگابایتی دانلود کردم با یه فایل زیر 10 مگی که نوشته بود پچ 1.7 و یه فایل متنی به نام skyrim prefs.ini رو گفته بود ادیت کن و پایین کلمه Launcher نوشتم bFileSelectionEnable=1 اما مشکل درست نشد... تنها فرقی که کرد این بود که حالا وقتی سواره اسبه شمشیر هم میکشه... اما توی data files هنوز dawnguard.esm نمیاد... آخه من چیکار کنم... :(
منم همین مشکلو داشتم ولی تو همین جا یا قسمت مشکلات جناب هانتر یه فایلی رو آپلود کرده که اونو دانلود کن بجای مال خودت بزار مشکل حل میشه درباره اون اپدیتم منم بازم همین مشکلو داشتم این ادرسه دانلود اپدیت اخره ولی زبون روسه http://rs5.rodfile.com:8182/d/3calw...olls.V.Skyrim.Update.1.7.7.0.6.RU.cracked.exe
ولی بازم جناب prince_fable تو همینجا نوشته چجوری زبون روس رو به انگلیسی تبدیل کنی درباره دانگاردم برو از سایت نگسوز اسکاریم nexus mod manager رو دانلود کن با اون بهتر میشه مودارو ریخت و دانگارد روهم با اون میتونی بریزی تو بازی

خب مشکل اینه که به من حمله میکنه،از InnKeeper ها هم نمیتونم ماموریت رو بگیرم:|(باگ بازاره این Dawnguard)
:d
setstage 000EAFD5 10 :d
این پچ 1.7 که میگین داخل تاپیک مشکلات هست نسخه انگلیسی هست دیگه ؟
مثل اون که چند صفحه قبل گذاشته بودین روسی نیست؟
من چک نکردم ولی‌ تا حالا هر چی‌ ایشون گذاشتن تو تاپیک مشکلات انگلیسی‌ بودن :دی
چطوری باید با کد یک کوئست رو اضافه کنم؟کدش چیه؟
player.setstage Queststage 1
عجب سرعتی!!! من کامپیوتر رو خاموش کردم اومدم با گوشی سایت رو باز کردم دیدم 2 نفر به سوالم جواب دادن، 1 صفحه هم با تاپیک اضافه شده!! دمتون گرم... مشکل من اینه که توی data files اصلا dawnguard.esm وجود نداره که بخواد تیک داشته باشه!!! من به گفته یه نفر، یه آپدیت 100 و خورده ای مگابایتی دانلود کردم با یه فایل زیر 10 مگی که نوشته بود پچ 1.7 و یه فایل متنی به نام skyrim prefs.ini رو گفته بود ادیت کن و پایین کلمه Launcher نوشتم bFileSelectionEnable=1 اما مشکل درست نشد... تنها فرقی که کرد این بود که حالا وقتی سواره اسبه شمشیر هم میکشه... اما توی data files هنوز dawnguard.esm نمیاد... آخه من چیکار کنم... :(
اگه فایل خودDawnguard که حدود یک گیگ هست رو جای درست ریخته باشین امکان نداره نیاد تو Data files . مطمئنین درست ریختین؟:دی
کلا رنگ Data files خاکستری هست یا باز می‌شه ولی‌ Dawnguard نیست؟
اگه خاکستری هست مراجعه شود به پست بالایی :دی، اگه نمی‌شه احتمالا Dawnguard رو جای اشتباه ریختین.

منم همین مشکلو داشتم ولی تو همین جا یا قسمت مشکلات جناب هانتر یه فایلی رو آپلود کرده که اونو دانلود کن بجای مال خودت بزار مشکل حل میشه درباره اون اپدیتم منم بازم همین مشکلو داشتم این ادرسه دانلود اپدیت اخره ولی زبون روسه http://rs5.rodfile.com:8182/d/3calw...olls.V.Skyrim.Update.1.7.7.0.6.RU.cracked.exe
ولی بازم جناب prince_fable تو همینجا نوشته چجوری زبون روس رو به انگلیسی تبدیل کنی درباره دانگاردم برو از سایت نگسوز اسکاریم nexus mod manager رو دانلود کن با اون بهتر میشه مودارو ریخت و دانگارد روهم با اون میتونی بریزی تو بازی

کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟
این پچی که توی تاپیک مشکلات بازی گذاشتن انگلیسی هست ؟
مثل اونی که چند صفحه قبل گذاشته بودین روسی نیست ؟
اگه اونم روسی هست میتونین لینک دانلود پچ 1.7 انگلیسی رو بذارین ؟
لینکش تو تاپیک مشکلات هست یکی از دوستان گذاشته.
اون روسی رو هم دیگه دی ال نکنین.
الان ویرایش میکنم و انگلیسیش رو میذارم:d

اینم پچ 1.7.7.0.6 (آپدیت 10) از خود سایت skidrow که مستقیم شده.

لینک دانلود:
Download The Elder Scrolls Skyrim Update Cracked rar

پسورد: www.skidrowcrack.com

اینو اول جناب hardwriter زحمت کشیدن.

The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.Update.10

(v1.7.7.0.6)

130MB

Password: www.skidrowcrack.com

setstage 000EAFD5 10 :dمن چک نکردم ولی‌ تا حالا هر چی‌ ایشون گذاشتن تو تاپیک مشکلات انگلیسی‌ بودن :دیplayer.setstage Queststage 1اگه فایل خودDawnguard که حدود یک گیگ هست رو جای درست ریخته باشین امکان نداره نیاد تو Data files . مطمئنین درست ریختین؟:دیکلا رنگ Data files خاکستری هست یا باز می‌شه ولی‌ Dawnguard نیست؟اگه خاکستری هست مراجعه شود به پست بالایی :دی، اگه نمی‌شه احتمالا Dawnguard رو جای اشتباه ریختین.
چرا، اونجایی که باید فایلهای دیتا انتخاب بشن باز میشه، اما فایل دیتایی وجود نداره...من یه فایل زیپ 580 مگی دانلود کردم که بعد از اکسترکت میشه 1 گیگ و خورده ای که میشن دو تا فایل به نامهای Dawnguard.esm و Dawnguard.bsa ، حالا من این دوتا فایل رو مستقیم کپی میکنم تو پوشه ی دیتا... حالا به نظرتون اشکال از جای فایلهاست؟؟

چرا، اونجایی که باید فایلهای دیتا انتخاب بشن باز میشه، اما فایل دیتایی وجود نداره...من یه فایل زیپ 580 مگی دانلود کردم که بعد از اکسترکت میشه 1 گیگ و خورده ای که میشن دو تا فایل به نامهای Dawnguard.esm و Dawnguard.bsa ، حالا من این دوتا فایل رو مستقیم کپی میکنم تو پوشه ی دیتا... حالا به نظرتون اشکال از جای فایلهاست؟؟
شما فایل آپدیت 1.7 روهم باید جدا از دانگارد دانلود کنی.
احتمالا ورژن بازی شما خیلی قدیمیه.

جای فایل‌ها درست هست اگه ریخته باشین درست توی پوشهdata ( نه توی پوشه‌های داخلی‌data ) اصولاً باید بیاره توData files ، به عنوانه گزینه اول اونم،شاید اون فایل skyrim prefs رو اشتباه Edit کردین، چون نخوندن یه فایلesm توسط بازی اگه باگ باشه باگ خیلی‌ عجیب‌ای هست :دی
با اینکه گفتین آپدیت رو ریختین ولی‌ ‌بارم تو بازی چک کنین که حتما 1.7 باشه.

خوب اینو دانلود کن اکسترک کن بعد بزار به جای my doc -my games-skyrim - skyim prefs خوب اینو ریپلس اون کن فایل های دیتا باز میشه مال من اینطوری باز شد
منبع:چناب هانتر:d

http://uplod.ir/jpsezsto95d2/SkyrimPrefs.rar.htm

و بهتره از nexus mod manager استفاده کنی اگه میخوای دانگارد رو بریزی مناسب تره

آخرین ویرایش:
ببخشید دیتا فایلز من باز میشه ولی خالیه!هم از راه معمولی کپی کردم هم از نکسوز منجر.چی کار کنم؟!
دانگارد رو میخوای بریزی دیگه؟اره؟
اپدیت اخره بازی رو باید داشته باشی برا اجرا ؟
دوما تو دیتا فایلز رو چیزی به نام skyrim.esm تیک هست؟
اصولا باید نکسوز مود منجیر اینکارو بکنه؟اها ببین با نکسوز مود منیجیر نصب کردی؟با همونم فعالش کردی

آخرین ویرایش:
دانگارد رو میخوای بریزی دیگه؟اره؟
اپدیت اخره بازی رو باید داشته باشی برا اجرا ؟
دوما تو دیتا فایلز رو چیزی به نام skyrim.esm تیک هست؟
اصولا باید نکسوز مود منجیر اینکارو بکنه؟اها ببین با نکسوز مود منیجیر نصب کردی؟با همونم فعالش کردی
من با نکسوز نصب کردم.
در ضمن تو دیتا فایلز هیچی نیست!

---------- نوشته در 02:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 AM ارسال شده بود ----------

تو اون مرحله ای که elder scroll رو باز میکنه،تو کوهستان هست،سه نفر میان یکشون میمیره و بقیه آلدویین رو زندانی میکنن.بعدش اونی که این کارو میکنه چند قدم میره جلو و دیگه هیچ کاری نمیکنه!در طول این مدت هم نمیشه سیو کرد که باگش از بین بره!چیکار کنم به نظرتون؟

من با نکسوز نصب کردم.

---------- نوشته در 02:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 AM ارسال شده بود ----------

تو اون مرحله ای که elder scroll رو باز میکنه،تو کوهستان هست،سه نفر میان یکشون میمیره و بقیه آلدویین رو زندانی میکنن.بعدش اونی که این کارو میکنه چند قدم میره جلو و دیگه هیچ کاری نمیکنه!در طول این مدت هم نمیشه سیو کرد که باگش از بین بره!چیکار کنم به نظرتون؟
صفحه قبل توضیح دادم، یبار لود کنین دوباره اون مرحله رو درست می‌شه.
یا یکی‌ از فایل‌های مورد نیاز ( دو تا هستن) رو نریختین یا Client باگ دار هست، از طریق Mod manager فعال کنین ببینین درست می‌شه یا نه.
البته NMM من جدید رو ندیدم، ولی‌ مال Fallout اینا میشد با خودش هم فعال کرد.

آخرین ویرایش:
من با نکسوز نصب کردم.

این قسمت باگه نمیدونم چیکار کرد ولی شاید با اپدیت کردن اخرین نسخه درست شد و بخوای اونجا رو رد کنی بزن به سیو قبلی که نزدیکترین باشه قبل از خوندن اسکرول سیو کن اگه خراب شد باید بزنی از سیو قبلی دوباره امتحان کنی بلاخره یکیش جواب میده
در مورد DATA FILES پس اون فایل SKYRIM.ESM تو دیتا فایلز نیست؟اگه نباشه که نمیشه تمام مود ها و دانگارد به اون نیاز دارن بدون اون اصلا اجرا نمیشه

اونایی که با نکسوز ماد هارو نصب کردن و data files غیر فعاله
باید همیشه بازیو از طریق همون نکسوز بیارن و تیک همه ی اون ماد هایی که میخوان فعال باشه رو بزنن
ew5daj00il0z9961d49i.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or