اونجا باید زندانی هارو از اسب پیاده کنن، اگه نمیشه یبار دیگه اونجارو لود کنین.با سلام و خسته نباشید
من تازه این بازی اسکایریم رو خریدم
لطفا یه راهنمایی کنید همون اول بازی تو درشکه که با چند نفر دیگه نشستیم دارن یه جایی میبرنمون نفر جلوییم یه چیزی میگه و باید موسو تکون بدم بعد میرسیم یه جایی چند تا سرباز استادن بعد اسبای درشکه می ایستند و حرکت نمیکنند و نمیدونم چکار کنم
همون اول اول بازی که وارد بازی میشی
خواهش میکنم راهنمایی کنید
با تشکر
باید نوع پخش صدا رو از Control panel بذارین رو Stereoسلام.
صدای داخل بازی برای من مشکل داره . مثلا صدای قدمهای اسب و فریادهای اژدها اصلا شنیده نمیشه بعضی جاها هم صدا قطع میشه.
من بازیو قدیم نصب کردم مشکل نداشت اما الان با همون setup مشکل داره.
در ضمن یک رمز می خوام که بهم فلزو اینجورچیزا واسه ساخت زره بده
می خوام بهترین زره هارو درست کنم اما نمیشه مثله همون اژدهاییهاونجا باید زندانی هارو از اسب پیاده کنن، اگه نمیشه یبار دیگه اونجارو لود کنین.
باید نوع پخش صدا رو از Control panel بذارین رو Stereo
در مورد فلز هم چه نوع فلزی میخوایین؟
واسه اژدها درجه 100 میخواد، واسه Daedric هم درجه90 . با چیت هم نمیشه perk point اضافه کرد، پس باید به اون درجهها برسین بعدا.می خوام بهترین زره هارو درست کنم اما نمیشه مثله همون اژدهاییه
پرک هم دارم و لولم 70 ایناست اما نمیتونم با پرکس بازش کنم چرا؟
واسه اژدها درجه 100 میخواد، واسه Daedric هم درجه90 . با چیت هم نمیشه perk point اضافه کرد، پس باید به اون درجهها برسین بعدا.
اگه Perk point زیاد دارین میشه، باید بزنین player.setav smithing 100یک کد هست لولو میبره بالا با اونم نمیشه؟
پرکم زیاده
ممنون تونستم بخرماگه Perk point زیاد دارین میشه، باید بزنین player.setav smithing 100
بعدا پرکهای Daedric و dragonرو بگیرین.
اونجا باید زندانی هارو از اسب پیاده کنن، اگه نمیشه یبار دیگه اونجارو لود کنین.
--------------------------------------------
ممنون
ولی من اونجارو چند بار لود کردم بازم همونجا می ایسته و حرکت نمیکنه
به نظر شما میتونه باگ باشه
کرکی نیست که بریزم درست بشه
ممنونم میشم راهنمایی کنید
با تشکر
برا شروع اون ماموریت باید ماموریتهای Numbers job,Etc اینارو هم برین.
-
سلام میگما من quest های thievs رفتم اخرین جاش هم پیشه اون زنه که کلاغ رو شونشه صحبت کردم ولی من که رییس thievs نشودم و لباس brynjalof هم گیرم نیومد لطفا کمک کنید
![]()
یه سری ماموریت هستن که تو مکانهای خاص استفاده میوفتن، هر کدوم تو یه شهر، مال همونا هستن،باید انارو برین.من ماموریت های vex و همون مرده رفتم ولی تموم نمیشن
باید بری به Temple of Mara تو Riftenسلام میگما جای اون گردنبنده برای ازدواج بهم نمیگین ؟