راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
آقا تو مرحله beothing calling (اگه درست نوشته باشم) ميري با يه زنه صحبت ميكني بعد ميگه برو جلو يه مجسمه و يه مشته ادم رهبري كن و گول بزن ولي من ميرم جلوش روشن ميشه ديگه كاري نميكنه بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
مرحله ي black star رو چجوري ميشه شروع كرد؟؟؟؟؟

سلام :دی قرار نیست برگردونن :دی، هزار تا به موجودیشن اضافه می‌شه و میتونین آیتم‌های بیشتری بفروشین بهشون

به نور‌ها نخورین، همینطوری راه تاریک رو ادامه بدین تا برسین به یه در (بالا پله‌ها هست) بعدا برین تو

من همه این کار ها رو کردم توی اون در هم رفتم الان جلوی مجسمه هستم باید چی کارکنم ؟
تو اون ماموریت دیگه من یک نفر رو از تو کافه اجیر کردم رفتم رو اون دایره با همون خنجر مخصوص گروه کشتمش رو اون ستون هم کلیک کردم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!

سلام
من تو این گروه رفتم imperial army تا اخرشم رفتم و طرفو کشتم...بعد گفتن بهم دیگه کاری نیست و تموم....ببینم واقعا تموم شد این قسمت؟...نامردا هیچ وسیله ای هم ندادن...میدونستم اینطورین میرفتم تو اون یکی گروه :d
بعد چی کار کنم یکی همراهم بیاد؟چون هر چی میزنم یکی بیاد میگه الان یه نفر همراهته....ببینم باگ هستش؟

سلام
من تو این گروه رفتم imperial army تا اخرشم رفتم و طرفو کشتم...بعد گفتن بهم دیگه کاری نیست و تموم....ببینم واقعا تموم شد این قسمت؟...نامردا هیچ وسیله ای هم ندادن...میدونستم اینطورین میرفتم تو اون یکی گروه :d
بعد چی کار کنم یکی همراهم بیاد؟چون هر چی میزنم یکی بیاد میگه الان یه نفر همراهته....ببینم باگ هستش؟
آره تموم شد:دی اونم باگ هست بله، اگه زیاد قوی هستین البته لازم نیست کسی‌ باهاتون بیاد
من همه این کار ها رو کردم توی اون در هم رفتم الان جلوی مجسمه هستم باید چی کارکنم ؟
تو اون ماموریت دیگه من یک نفر رو از تو کافه اجیر کردم رفتم رو اون دایره با همون خنجر مخصوص گروه کشتمش رو اون ستون هم کلیک کردم ولی هیچ اتفاقی نمیفته!
کنار مجسمه یه اهرم هست (زنجیری) اونو بکشی یه در باز می‌شه میری تو
خوب اشتباه کردی دیگه :دی، خودت که نباید بری تو دایره، باید بهش بگی‌ که بره تو دایره، بعدا گیر میافته اون تو، بعدا بکشیش
آقا تو مرحله beothing calling (اگه درست نوشته باشم) ميري با يه زنه صحبت ميكني بعد ميگه برو جلو يه مجسمه و يه مشته ادم رهبري كن و گول بزن ولي من ميرم جلوش روشن ميشه ديگه كاري نميكنه بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
یه نفر رو آجیر کن بیار، بعدا بهش بگو بره رو دایره، بعدا که گیر افتاد، بکشش.
=================
نزدیک Winterhold یه کوهی هست، رو اون معبدAzura هست، از اونجا می‌شه شروع کرد.

اون یه نفرو برای یه مرحله میخوام که گفته باید یکی رو بذاری اونجا ....مگه نه خیالی نیست
boethiah calling قسمت سومش
بعد تو اون شهره که خیلی قدیمی میخوره با سربازاش به مشکل خوردم ...زندونی هم نمیکنن برای کشتن میان جلو ... یه بار همشونو تو کوئست کشتم دوباره برگشتن ...
بعد باحال ترین مرحله هایی که به نظرت قشنگه و ارزششو داره کدومه؟....من از یکی از مرحله هاش تو اون شهر قدیمیه خوشم اومد...که میری تو خونه ...بعد همه جا میلرزه و اونجا مجسمه داره...اون مرحلش باحال بود
مثله اون هست بازم؟

آخرین ویرایش:

اینجا رو میگی دیگه:
SR-quest-Boethiah%27s_Calling.jpg
فکر کنم باید یکی رو بیاری وسط بکشی بعد هم بقیه رو:d

---------- نوشته در 07:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------

اون یه نفرو برای یه مرحله میخوام که گفته باید یکی رو بذاری اونجا ....مگه نه خیالی نیست

میتونی برای اون قسمت چبت بزنی:
setstage da02 10
یا شاید هم این:
setstage da02 15
بزنی درست میشه;)

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:55 PM ارسال شده بود ----------

بعد تو اون شهره که خیلی قدیمی میخوره با سربازاش به مشکل خوردم ...زندونی هم نمیکنن برای کشتن میان جلو ... یه بار همشونو تو کوئست کشتم دوباره برگشتن ...
markath رو میگی
برای من هم همچین مشکلی تو markath بود اگه اونجایی این کد رو بزن:
paycrimegold 0 0 0002816C

شاید اشتباهی‌ همراه قبلی‌ رو به کشتن دادین یا مرده و بازی فکر می‌کنه هنوز همراه هست، هیچ‌Command ای هم واسه درست کردنش نیست فعلا، بهترین چیزی که می‌تونم پیشنهاد کنم نصب کردن آپدیت‌ها هست به امید اینکه درست بشه. البته می‌شه ماموریت رو با چیت رفت ولی‌ نمی‌شه آدم آجیر کرد :دی
در مورد سوال دومی‌ هم یبار شمشیرتون رو در بیارین بعدا بذارین سر جاش، درست می‌شه احتمالا، اگه نشد رو یکیشون کلیک کنین تو بعدا بنویسین Paycrimegold

سلام
سلام دوست عزیز من یک بار همین جوری شدم همراهم یکی از اون پسرای ریس قهرمانان بود بعد از یه اتفاق ناپدید شد رفتم مکان قهرمانان(اون کشتی چپه) دیدم ببببللللللللههههههه اقا اون جاست نشسته چیزی میخوره باهش که حرف زدم دیدم گزینه هاش یه جوری که انگار همراهم هست بهش گفتم نمی خواد بیای بعد به هر کس دیگه ای گفتم درست شد حالا شما یه امتحان کن برو همون جا که به اون شخص گفتی بیاد رو ببین ضرری نداره شاید اونجا بود

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

اقایون متخصص در بازی یکم مرحله با حال بگید بازی کنیم من عضو همه گروه ها هستم همه ی مرحله ی اون ها رو رفتم دیگه چی کار کنم
یه چیز دیگه من ماموریت ها ی کالج که تموم میکنم بعد کشتن اون جادوگر یه کیلید میده به چه درد میخوره؟
mr30

سلام دوست عزیز من یک بار همین جوری شدم همراهم یکی از اون پسرای ریس قهرمانان بود بعد از یه اتفاق ناپدید شد رفتم مکان قهرمانان(اون کشتی چپه) دیدم ببببللللللللههههههه اقا اون جاست نشسته چیزی میخوره باهش که حرف زدم دیدم گزینه هاش یه جوری که انگار همراهم هست بهش گفتم نمی خواد بیای بعد به هر کس دیگه ای گفتم درست شد حالا شما یه امتحان کن برو همون جا که به اون شخص گفتی بیاد رو ببین ضرری نداره شاید اونجا بود

---------- نوشته در 08:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:37 PM ارسال شده بود ----------

اقایون متخصص در بازی یکم مرحله با حال بگید بازی کنیم من عضو همه گروه ها هستم همه ی مرحله ی اون ها رو رفتم دیگه چی کار کنم
یه چیز دیگه من ماموریت ها ی کالج که تموم میکنم بعد کشتن اون جادوگر یه کیلید میده به چه درد میخوره؟
mr30
اون کلید جاهای غیر قابل دسترسCollege هست

من تو اون مرحله beothing calling یه نفرو جلوی اون مجسمه کشتم ولی هیچی نشد از خودشونم که کشتم ریختن سرم تریلرشو ندارین؟ اگه نه دقیق بگین باید چیکار کرد؟
ممنون اونجاشو رفتم;)

آخرین ویرایش:
هیچی رفتم به یه نفر گفتم بیا دنیال من بعد آوردمش اونجا گفتم جلو مجسمه wait کن بعد طرفو کشید تو:d:-b

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

بابا این skyrim مسخره شو در آورده 15 تا ماموریت دیدرا رفتم ولی ترافی رو نمیده اینم آخرین ترافیه بازیه )x:cursing:باید چیکار کنم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچی رفتم به یه نفر گفتم بیا دنیال من بعد آوردمش اونجا گفتم جلو مجسمه wait کن بعد طرفو کشید تو:d:-b

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

بابا این skyrim مسخره شو در آورده 15 تا ماموریت دیدرا رفتم ولی ترافی رو نمیده اینم آخرین ترافیه بازیه )x:cursing:باید چیکار کنم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه اینارو رفتین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or