فول که نه، زیادم ضعیف نه، در حد مدرسه باشه میشه تموم کرد. ولی واسه ماموریتهای فرعی انگلیسی بهتری میخوادبچه ها برای اینکه بتونم این بازی رو انجام بدم حتما باید انگیلیسیم فول باشه؟
اگه همشون رو رفتین نمیده مشکل از PSN هستبله ولی یکی رو نه چون میشه 16 تا
نکته:arkness returns هم رفتم
حالا چیکار کنم پدرم در اومد تا رسیدم به اینجااگه همشون رو رفتین نمیده مشکل از PSN هست![]()
مونده چطور باگای باشه، بعضا میشه با COmmand اینا ردش کرد، بعضا هم نمیشه. مونده به نوع باگاگه به باگ بر بخوریم تو بازی باید چیکار کرد؟
همش رو رفتین اوا اونایی که گفتم دیگه؟اگه همشون رو رفتین نمیده مشکل از PSN هست![]()
آره اصلا تو منوی QUEST این دیدرا 15 تا هست لعنتی معلوم نی چشههمش رو رفتین اوا اونایی که گفتم دیگه؟میخوام مطمئن شم، والا نمیدونم، از Sonyبپرسین
![]()
تو مرحله ی دزدا زن بیرون نمیاد از آب و فقط اون تو میلولهمونده چطور باگای باشه، بعضا میشه با COmmand اینا ردش کرد، بعضا هم نمیشه. مونده به نوع باگ![]()
تو مرحله ی دزدا زن بیرون نمیاد از آب و فقط اون تو میلوله
پشتتون رو میز، کاغذ و قلم هست، انارو بردارین،بعدا جلو کتیبهE رو بزنین.Dostane Aziz Kasi nmitone Mano Dar HAle kamele quest Hard ANswers komak kone ?? Nmidonam Bayad Ba Katibe Lamasab Chi kar Konam Va nmidonam Che Jor Bayad katibe ro copy Kard Ta Quest Hal Beshe
---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------
سلام من راهنمایی میخوام از quest hard answers از قسمتی که باید برم پلو 1 کتیبه لطفا کمک کنید