راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
بچه ها برای اینکه بتونم این بازی رو انجام بدم حتما باید انگیلیسیم فول باشه؟
فول که نه، زیادم ضعیف نه، در حد مدرسه باشه می‌شه تموم کرد. ولی‌ واسه ماموریت‌های فرعی انگلیسی‌ بهتری می‌خواد
بله ولی یکی رو نه چون میشه 16 تا
نکته:arkness returns هم رفتم
اگه همشون رو رفتین نمی‌ده مشکل از PSN هست :دی

اگه به باگ بر بخوریم تو بازی باید چیکار کرد؟
مونده چطور باگ‌ای باشه، بعضا می‌شه با COmmand اینا ردش کرد، بعضا هم نمی‌شه. مونده به نوع باگ :دی
اگه همشون رو رفتین نمی‌ده مشکل از PSN هست
biggrin1.gif
همش رو رفتین اوا اونایی که گفتم دیگه؟:دی می‌خوام مطمئن شم، والا نمیدونم، از Sonyبپرسین :دی

Dostane Aziz Kasi nmitone Mano Dar HAle kamele quest Hard ANswers komak kone ?? Nmidonam Bayad Ba Katibe Lamasab Chi kar Konam Va nmidonam Che Jor Bayad katibe ro copy Kard Ta Quest Hal Beshe

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

سلام من راهنمایی میخوام از quest hard answers از قسمتی که باید برم پلو 1 کتیبه لطفا کمک کنید

Dostane Aziz Kasi nmitone Mano Dar HAle kamele quest Hard ANswers komak kone ?? Nmidonam Bayad Ba Katibe Lamasab Chi kar Konam Va nmidonam Che Jor Bayad katibe ro copy Kard Ta Quest Hal Beshe

---------- نوشته در 11:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

سلام من راهنمایی میخوام از quest hard answers از قسمتی که باید برم پلو 1 کتیبه لطفا کمک کنید
پشتتون رو میز، کاغذ و قلم هست، انارو بردارین،بعدا جلو کتیبهE رو بزنین.

Salami 2bare Migama man tamame q haye thievs ro raftam vali raeiseshon nashodam ke man onja ke bayad beri palo on zane ke kalagh dare raftam spell ham azash gerftam vali man ke raeis thiev nashodam va lebase bryjalof ham giram nayomad

با سلام و خسته نباشید
من تازه این بازی اسکایریم رو خریدم
لطفا یه راهنمایی کنید همون اول بازی تو درشکه که با چند نفر دیگه نشستیم دارن یه جایی میبرنمون نفر جلوییم یه چیزی میگه و باید موسو تکون بدم بعد میرسیم یه جایی چند تا سرباز استادن بعد اسبای درشکه می ایستند و حرکت نمیکنند و نمیدونم چکار کنم
همون اول اول بازی که وارد بازی میشی
خواهش میکنم راهنمایی کنید
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or