راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.9%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    855
سلام بر دوستان عزیز
من 3تا سوال داشتم
1- من ماموریت THE CORENED RAT و اون قسمتم که باید بری دنبال ESPEAD( اگه درست نوشته باشم) . بعد که توی RATWAY میرم دنبالش به یه در میرسم که پشتش همون یارو. بعد از پشت در باهاش صحبت میکنم بعد میگه بیا تو که بقیه حرفامونو بزنیم . بعد من هرچی کلید E رو میزنم که درو باز کنه در باز نمیشه فک کنم باگه:d. اگه ممکنه راهنماییم کنید که چه جوری ردش کنم
2- چرا زره DRAGON ARMOR با اینکه ارمور کمتری داره نسبت به DEADRIC لول بیشتری میخواد
3- Special horse کجا گیر میان

آخرین ویرایش:
برای گفتن خسته نباشید برای بر و بچه های این تاپیک! (امیدوارم اسپم حساب نشه!)
how-i-feel_o_154837.jpg
hello-yes-this-is_o_196446.jpg
we-know_o_293519.jpg

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:28 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر دوستان عزیز
من 3تا سوال داشتم
1- من ماموریت THE CORENED RAT و اون قسمتم که باید بری دنبال ESPEAD( اگه درست نوشته باشم) . بعد که توی RATWAY میرم دنبالش به یه در میرسم که پشتش همون یارو. بعد از پشت در باهاش صحبت میکنم بعد میگه بیا تو که بقیه حرفامونو بزنیم . بعد من هرچی کلید E رو میزنم که درو باز کنه در باز نمیشه فک کنم باگه:d. اگه ممکنه راهنماییم کنید که چه جوری ردش کنم
2- چرا زره DRAGON ARMOR با اینکه ارمور کمتری داره نسبت به DEADRIC لول بیشتری میخواد
3- Special horse کجا گیر میان

1- آره فکر کنم باگ باشه. برای منم همینطوری شده بود. یه خورده همون جاها گشتم خودش درست شد!
2- وقتی DEADRIC رو گرفتی و آپگریدش کردی ARMOR_ش حتی از Dragon آپگرید شده هم بیشتر می شه.
3- برای گرفتن اون اسب باید عضو Dark Brother Hood بشی. تو یکی از ماموریت هاش بهت می ده اون اسب رو.

برای گفتن خسته نباشید برای بر و بچه های این تاپیک! (امیدوارم اسپم حساب نشه!)
how-i-feel_o_154837.jpg
hello-yes-this-is_o_196446.jpg
we-know_o_293519.jpg

---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:28 PM ارسال شده بود ----------

1- آره فکر کنم باگ باشه. برای منم همینطوری شده بود. یه خورده همون جاها گشتم خودش درست شد!
2- وقتی DEADRIC رو گرفتی و آپگریدش کردی ARMOR_ش حتی از Dragon آپگرید شده هم بیشتر می شه.
.
ممنون از پاسختون
1- من هر چی صبر کردم نشد . رمزی چیزی نداره بشه این کویست رو رد کرد:d
2- من هم حرفم همینه . میگم چرا DEADRIC که برای ساختش لول 90 میخواد ارمورش از DROGON که لول 100 میخواد بیشتره؟

تو نقشه میشه جای گردنبند ازدواج نشونم بدین ؟
شهرRiften رو که میشناسین؟

برین تو شهرRiften ، مستقیم برین تا به قلعه اصلی‌ شهر برسین، درست قبل بالا رفتن از پل‌های قلعه سمت چپ یه ساختمون هست که اونم پله داره،اسمشمtemple of mara هست، اونجا :دی

هیچکس به سوال قبلی من جواب نداد...حداقل به این یکی جواب بدین:((:((:((مقر dark brotherhood کجاست و اگه عضو این گروه بشم با گروه هایی که عضوشونم مشکلی پیدا نمیکنن؟؟؟مثل companion و imperial legion...خواهشا به این یکی جواب بدین...ممنون)x)x)x

هیچکس به سوال قبلی من جواب نداد...حداقل به این یکی جواب بدین:((:((:((مقر dark brotherhood کجاست و اگه عضو این گروه بشم با گروه هایی که عضوشونم مشکلی پیدا نمیکنن؟؟؟مثل companion و imperial legion...خواهشا به این یکی جواب بدین...ممنون)x)x)x
نزدیک Falkreath هست، ولی‌ از اونجا نمی‌شه عضو شد، باید از Widnhelm عضو بشی (ماموریت همون پسر)،
نه مشکلی‌ ایجاد نمی‌شه.

من amulet of mara رو گرفتم خیلی آسونه گرفتنش!
باید با اون خانومه توی کلیسا صحبت کنید فکر کنم 3 تا ماموریت بهتون بده بعدش amulet رو میتونین بگیرین! ماموریتاشم خیلیج البه یه نکته :
من و اولین ماموریت این بخش از بازی با مرد کچله صحبت کردم احساس میکنم کار بهتری انجام دادم چون هم پدر مادر دختره راضی شدند هم خود دختره :دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or