Focus Hazy
کاربر سایت
باید بری به Temple of Mara تو Riften
دنبال MARAMAL و اگه نبود تو bee and the barb
باید بری به Temple of Mara تو Riften
سلام بر دوستان عزیز
من 3تا سوال داشتم
1- من ماموریت THE CORENED RAT و اون قسمتم که باید بری دنبال ESPEAD( اگه درست نوشته باشم) . بعد که توی RATWAY میرم دنبالش به یه در میرسم که پشتش همون یارو. بعد از پشت در باهاش صحبت میکنم بعد میگه بیا تو که بقیه حرفامونو بزنیم . بعد من هرچی کلید E رو میزنم که درو باز کنه در باز نمیشه فک کنم باگه:d. اگه ممکنه راهنماییم کنید که چه جوری ردش کنم
2- چرا زره DRAGON ARMOR با اینکه ارمور کمتری داره نسبت به DEADRIC لول بیشتری میخواد
3- Special horse کجا گیر میان
ممنون از پاسختونبرای گفتن خسته نباشید برای بر و بچه های این تاپیک! (امیدوارم اسپم حساب نشه!)
![]()
![]()
![]()
---------- نوشته در 05:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:28 PM ارسال شده بود ----------
1- آره فکر کنم باگ باشه. برای منم همینطوری شده بود. یه خورده همون جاها گشتم خودش درست شد!
2- وقتی DEADRIC رو گرفتی و آپگریدش کردی ARMOR_ش حتی از Dragon آپگرید شده هم بیشتر می شه.
.
چه آیتمی میخواد ؟تو کوئست Hard Answers قسمتی که گفته Duplicate the writing on Calcelmo's Stone یه آیتمی میخواد از کجا بیارم؟
باید از رو میز پشت سنگ کاغذ قلم برداره بعدا روشE رو بزنی کپی میکنهچه آیتمی میخواد ؟
اون طور که من از ویکی خوندم باید از رو اون سنگه مطالب رو کپی کنی
شهرRiften رو که میشناسین؟تو نقشه میشه جای گردنبند ازدواج نشونم بدین ؟
دو ماه بعد حدوداً، یهQuest line با ماموریتهای زیاد و سلاحهای اضافه و چیزهای دیگه. کلا خیلی بزرگه.کسی میدونه dlc برا pc کی میاد بعد چه چیزهای به اسکاریم اضافه میشه
نزدیک Falkreath هست، ولی از اونجا نمیشه عضو شد، باید از Widnhelm عضو بشی (ماموریت همون پسر)،هیچکس به سوال قبلی من جواب نداد...حداقل به این یکی جواب بدینمقر dark brotherhood کجاست و اگه عضو این گروه بشم با گروه هایی که عضوشونم مشکلی پیدا نمیکنن؟؟؟مثل companion و imperial legion...خواهشا به این یکی جواب بدین...ممنون)x)x)x